- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
Bu kadar bahsettikten sonra izlememek olmaz.
Bıktım bu dean den yeter beeeeeeeeeeeeeee
Stiyi kaybettik dean yüzünden halbuki en verimli üyemdi
Ahh nikomm dean senin kurbanın olsun
Off fena sardım ya ben hiç böyle olacağını sanmazdım.Hiç böyle deli gibi takip edeceğimi.Neyse yarsı bitti kaldı yarısı
AhahaJuliayı alıntılayıp nikom demiş yaa. Kız her saniye beni düşünyor ya kuzum
Düzeltmeden hemen yakalmışsın
Sanada yazacaktım bi an tüm cümle karıştıçaktırma
Hiç kaçırmam böyle şeyleri
Stillimnaptın nettin
Ne yapayım nikocum ya hep yağmur hep yağmur.Kapalı bi hava insanın içide daralıyor.Kaç gündür güneş yüzü görmedik
Sende ne var ne yok
Of sorma bugün sinema bileti almaya gittim. Tam çıkarken taa kaç yıl önceki eski sevgilimi gördüm. Orada çalışıyormuş bilmiyordum. O da çıkaramadı baştan bende. 2.ye baktı o da anca tanıdık. Değişmiş. Görünce bi daha soğudumYanımda abim vardı kesin sevgilim sanmıştır Şans yok bende yahu.
Kız bu anlattıklarının şansızlık neresinde :26: ski sevgilinle karışlaşman mı ? onla iyiki ayrılmış olman mı ? abinin yanında olmasımı ? :26::26:
Onu görmem canım. Görünce yaptıklarını hatırladım durduk yere
Çocukluk zamanlarındır muhtemelen.O yaşlarda gözümüz iyi seçmiyor zaten.bende öyle bi oldumdaseni anlıyorum çocukluk de geç
Aynen öyle. 4-5 sene öncesi zaten. Hata diyorum bende zaten sadeceGaripsedim yav ne bileyim.
15 yaşımda ben düşünebildiğimi bile hatırlamıyorum ayolnormal o yaşlarda abuk subuk işler yapmak cahillikte var
Garipsemen doğal,geri dönsem değiştirmeyi isteyeceğim bir kaç şey var benimde
Evet kuzum keşke dediğim şeyler var benimde.. Yaptığım şeyleri yapmasaydım eğer şu an birinde dikiş tutturamama durumum olmayacaktı işte ama geç kaldık
Yapma niko geç kalmak mı ? sen daha 19 yaşındasın.Benim hata yapmaya devam ettiğim yaşlar onlar 20 yaşında çok yalnış bi ilişkiye başladım.Hemde öyle böyle değil adam psikopatın teki çıktı ne tehditlerle ayrıldım.Bak sen ne güzel artık hatalarının farkındasın bundan sonrasını düzeltebilirsinhiç geç değil
Ve ben 19 değil şuan akıllandım 26 yaşındayım
Canım geç kalmaktan kastım o değil. O kişiye geç kaldım demek istedim. Yoksa hayat devam ediyor. Ama o hatalar yüzünden o kişiyle değil demek istedim.Benimde öyle psikopat çıkmıştı. Hemde 2 sene sonra farkettim. En son işte senin bi tarafın kalkmış falan filan diyip sövdü bi de üstüne telefonda düşün ne hatalar yapmışım. Sevgilisi varken beni ararsa bende kızarım tabiki. Ne bekliyordun
Ben erken farkettim ama giden gitti yani. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?