julia ve melekleri

Bıktım bu dean den yeter beeeeeeeeeeeeeee

Stiyi kaybettik dean yüzünden halbuki en verimli üyemdi

Bıktım bu dean den yeter beeeeeeeeeeeeeee

Stiyi kaybettik dean yüzünden halbuki en verimli üyemdi

Ahh culyam dean senin kurbanın olsun

Off fena sardım ya ben hiç böyle olacağını sanmazdım.Hiç böyle deli gibi takip edeceğimi.Neyse yarsı bitti kaldı yarısı

Son düzenleme:
Ahh nikomm dean senin kurbanın olsun

Off fena sardım ya ben hiç böyle olacağını sanmazdım.Hiç böyle deli gibi takip edeceğimi.Neyse yarsı bitti kaldı yarısı

Ahaha Juliayı alıntılayıp nikom demiş yaa. Kız her saniye beni düşünyor ya kuzum

Ne yapayım nikocum ya hep yağmur hep yağmur.Kapalı bi hava insanın içide daralıyor.Kaç gündür güneş yüzü görmedik

Sende ne var ne yok

Of sorma bugün sinema bileti almaya gittim. Tam çıkarken taa kaç yıl önceki eski sevgilimi gördüm. Orada çalışıyormuş bilmiyordum. O da çıkaramadı baştan bende. 2.ye baktı o da anca tanıdık. Değişmiş. Görünce bi daha soğudum Yanımda abim vardı kesin sevgilim sanmıştır Şans yok bende yahu.

Kız bu anlattıklarının şansızlık neresinde :26: ski sevgilinle karışlaşman mı ? onla iyiki ayrılmış olman mı ? abinin yanında olmasımı ? :26::26:

Kız bu anlattıklarının şansızlık neresinde :26: ski sevgilinle karışlaşman mı ? onla iyiki ayrılmış olman mı ? abinin yanında olmasımı ? :26::26:

Onu görmem canım. Görünce yaptıklarını hatırladım durduk yere

Çocukluk zamanlarındır muhtemelen.O yaşlarda gözümüz iyi seçmiyor zaten.bende öyle bi oldumda seni anlıyorum çocukluk de geç

Aynen öyle. 4-5 sene öncesi zaten. Hata diyorum bende zaten sadece Garipsedim yav ne bileyim.

Aynen öyle. 4-5 sene öncesi zaten. Hata diyorum bende zaten sadece Garipsedim yav ne bileyim.

15 yaşımda ben düşünebildiğimi bile hatırlamıyorum ayol normal o yaşlarda abuk subuk işler yapmak cahillikte var

Garipsemen doğal,geri dönsem değiştirmeyi isteyeceğim bir kaç şey var benimde

15 yaşımda ben düşünebildiğimi bile hatırlamıyorum ayol normal o yaşlarda abuk subuk işler yapmak cahillikte var

Garipsemen doğal,geri dönsem değiştirmeyi isteyeceğim bir kaç şey var benimde

Evet kuzum keşke dediğim şeyler var benimde.. Yaptığım şeyleri yapmasaydım eğer şu an birinde dikiş tutturamama durumum olmayacaktı işte ama geç kaldık

Evet kuzum keşke dediğim şeyler var benimde.. Yaptığım şeyleri yapmasaydım eğer şu an birinde dikiş tutturamama durumum olmayacaktı işte ama geç kaldık

Yapma niko geç kalmak mı ? sen daha 19 yaşındasın.Benim hata yapmaya devam ettiğim yaşlar onlar 20 yaşında çok yalnış bi ilişkiye başladım.Hemde öyle böyle değil adam psikopatın teki çıktı ne tehditlerle ayrıldım.Bak sen ne güzel artık hatalarının farkındasın bundan sonrasını düzeltebilirsin hiç geç değil

Ve ben 19 değil şuan akıllandım 26 yaşındayım

Canım geç kalmaktan kastım o değil. O kişiye geç kaldım demek istedim. Yoksa hayat devam ediyor. Ama o hatalar yüzünden o kişiyle değil demek istedim. Benimde öyle psikopat çıkmıştı. Hemde 2 sene sonra farkettim. En son işte senin bi tarafın kalkmış falan filan diyip sövdü bi de üstüne telefonda düşün ne hatalar yapmışım. Sevgilisi varken beni ararsa bende kızarım tabiki. Ne bekliyordun

Ben erken farkettim ama giden gitti yani. :26:

Ahh hayat bizi dikenli yollarınla yürütmeye baylıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…