Insallah cnmbirbirimizi kaybetmeyelim.olur muu
bnmkine doğum günü hediyesi dogdugu tarihi hediye etcem güzel olmaz mı cnm
bnmkine doğum günü hediyesi dogdugu tarihi hediye etcem güzel olmaz mı cnm
cnm nasılsınJuliiaaammm
Iımm ne desem bilemedim ama bana mantıksız geldi
Ama sen düşündüysen güzeldir sonuçta
Cnm benim aklima üniversite geliyor bizim buradaki unilerde oluyor eski gazeteler :26:
Ivitt sanirim öyle olucam
Nekadar zor oldugunu biliyorum cnm yaama güzelce oturup konustugun zaman ikna olur. Tabi ilk basta karsi cikar belki bagirir ama annenin yardimiyla yoluna girer hersey
cnm nasılsın
bana orijinal geldi cnm yaaa özel sandıklı kutusunda olacak kadife bir kutudaaa
bence cok güzel bir hediye olur. Bende merak ettim benim dogdugum gün neler olmusbnmkine doğum günü hediyesi dogdugu tarihi hediye etcem güzel olmaz mı cnm
tamam cnm kabul ederim simdiOlurrr canimm ben seni ekledimm kabul et istersen
Hahahh trafikte bok bol makyaj strese iyi geliyor her kavşakta farklı tasarım denenmezse yazık olur
cnm nasılsın
bana orijinal geldi cnm yaaa özel sandıklı kutusunda olacak kadife bir kutudaaa
Oouu bak şimdi yanında başka bişeylerde olsa tadından yenmeZ hediye hee
İyiyim canimm ne o ne icin bu hediye
bence cok güzel bir hediye olur. Bende merak ettim benim dogdugum gün neler olmus
tamam cnm kabul ederim simdi
bnmkinin dogumgünü cnm
Hiiimmmm hediye denizinde bu tarz bisi vardi. Kendinde matbaada ozel kagida basim yaptirabilirsin canim
iyi geceler canlar ben yatcem
Hic bir sekilde iletism kurma face twitter gibi sosyal medyadan sil engelle hic bir sekilde sana ulasmasini engelle ki anlasin istemediginiKizlar yardim edin :18: benim.bi bas belam var ne desem ne yapsam bana yazmaktan vazgecmiyor . Bugün resmen yüzüne dedim birak arama sorma beni istemiyorum dedim ama dinlemiyor yaaaa. Kac gündür yaziyor cevap verniyorum ekstra ki vazgecsin
gazeteyi nerdenbulcm ki :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?