Sosyal.medya yok zaten bende. Whatsappten konusuyor genelde. Engelliyim dimi en dogrusu olur. Sagol cnmHic bir sekilde iletism kurma face twitter gibi sosyal medyadan sil engelle hic bir sekilde sana ulasmasini engelle ki anlasin istemedigini
Dogum tarihi ne? Brn bulursam yapavereyim hemrn
Sosyal.medya yok zaten bende. Whatsappten konusuyor genelde. Engelliyim dimi en dogrusu olur. Sagol cnm
juliam,topicin hayirli olsun canimmm
gec oldu biliyorum ama inan vaktim yoktu :26:
Gerçek hayatta evlendi be
Ahahaha hadi yajenseni incelekten jaredi incelemye hiç fırsatım olmamıştı o ateşli sahneden belliydi bunların işi
Ahahaha hadi yajenseni incelekten jaredi incelemye hiç fırsatım olmamıştı o ateşli sahneden belliydi bunların işi
cnm bnm nerelerdesin sen özledim ben seni
yazıorum özelden sana
juliam, calisiyorum artik eskisi gibi siteye giremiyorumbende seni özledim canim
Esmer kısa boylu olanı dmi ?
Sarışın hali değil
stimm face gel kızım hemen
bu linke tıkladığımda sayfa görüntülenmio cnm yaaa
geldikçe uğra cnm 5 dk daolsahep aklımdasın gerçekten
Evet evet son ruby olanmış baktım şimdi
Hadi bunun karısı güzelde jenseninki ne öyle yanormal bi güzelliği var bu kadın jenseni hak etmek için ne yapmış olmalı vayy anasını yaa
AHhahah bu ne sinir böylegeliyorum
Yapmış işte bişiler kapmış jenseni
jj'de oldu tamam artık
Jaredin da 2. bebeği oldu büyüğü de çok tatlı
Çok merak ettim ayol büyük bir iyilik yapmış olmalıkimin duasonı aldı ayol.Kaymağı götürüyor yeminlen
AMMA yerinde olmak istemezdim yoks akafayı yerim o akdar yakışıklı bi kocam olacak sokağa çıkartmam ayol
Evet şuan jaredi inceliyorum hiç bakmamıştımdiziden sonramı evlenmişler önceden mi :26: yanı dizidemi tanışmışlar ki :26:
Dizide tanışmışlar ondan snra evlendiler
Amerikalılar rahat hatunlar anacım bizim gibi kıskanç değiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?