julia ve melekleri

günaydın kızlar bu diyet işini iyice kafaya taktımmm ne bulursam yapıyorum acil zayıflamam gerekkk 62 kg yimmm şiştim iyice yakında patlamaya hazır bir bomba gibi olcam yaaaaaa

günaydın kızlar bu diyet işini iyice kafaya taktımmm ne bulursam yapıyorum acil zayıflamam gerekkk 62 kg yimmm şiştim iyice yakında patlamaya hazır bir bomba gibi olcam yaaaaaa
Günaydin hadi sana kolay gelsin ne diyeti uyguluyorsun?

bende o kadar dikkat ediyorum yine 65 çıktımmm tartılınca moraller sıfır valla

neden çaresizsin
bugün eşimin doğum günü
hediyesini internetten aldım bugün gelmicekmiş...
Bende Pasta masta bişiler yapayım diyorum malzeme almam lazım ama alamıyorum
Niye alamıyorum çünkü evde yalnız duramayan köpeğimiz var :111::111:
Market önünde bekletsem deli gibi havlıyor, tasmasını kemiriyor
pilates ve yoga için her birine 1 er saat ayırmam lazım
temizlikte yapmam lazım zaman daralacak
eşime nasıl bi mesaj yazıcağımı akşama ona nasıl bi yemek yapacağımı bile bilmiyorum

Günaydin hadi sana kolay gelsin ne diyeti uyguluyorsun?

az ve sık yemeye calışıorum özel yaptıgım bişi yok ama iyice rahatsız olmaya basladım elma sirkesi içcem az sora

alışkın değilim ben kg ye zoruma gidio dana gibi oldum yaaa ne yapsam az sora diyetisyenimi arayaıp randevu alcam

kuzuş bende rahatsızlığımdan ötürü kilo verdim
çok kolay oluyor mera etme
bu kadar basit olduğunu bilmiyordum bende
şimdi onu devam ettiriyorum sabit formdayım
pilates ve yoga ile destekliyorum tavsiye veririm hemde çok basit diyete gerek bile kalmaz

Köpegi kisa bi süre komsuya biraksan olmaz mi :26: yada yanina birisini daha al sen alisverisini yaparkrn o da köpegi gezdirsin ?

Spor yap cnm. Evde canin sıkıldıgında mesela.
offf yapamıyorum

öncelikle köpeginizi bahçeye kapıya bir yere bağlayıp alışveriş yapın , sonra evi üstün körü toparlayın biraz sonra eşinizin sevdiği yemekleri ve size özel güzel bir pasta yapın kırtasiyeden kalpli not kağıtları alıp onlara küçük küçük notlar yazın , güzel bir masa hazırlayın , sonra güzelce giyinin tamamdırrrr

hadi ver o zaman ne olursun antonyonun bile dikkatini çekmiş sen böle kg almazdın hiç diyinceee şarteller yandı bende

Elma sirkesimi ara cnm ara yavas ve saglikli kilo ver ki geri gelmesin kilolar

Köpegi kisa bi süre komsuya biraksan olmaz mi :26: yada yanina birisini daha al sen alisverisini yaparkrn o da köpegi gezdirsin ?
komşular köpekten korkuyor D bakabilecek kimsem yok maalesef

canım tasmasını kemirio ya serseri ev zaten tostoplu süpür sil toz al ütü bunlar var sadece :26::26:
o anlattıklarınızı yıllardır yaptım şekerim aynı olmasa mı diyorum ama mecbur sonu ona göre gidiyo gibi

Son düzenleme:
Niye yapamiyon :26: bende ilk 3 gün zorlanmistim ama simdi hergün odamda sporumu yapiyorum.alisirsin canimcim

Akraba,yegen,kuzen falan da mi yok :26:

Ozaman isin zor gibi sanki.

benimde acil zayıflama lazımmm julii
evet neden baktım herkes bot giymiş

hiii doğruuu
bot giymiş sende babet giydin bol bol kitap alacğmm
bende o kadar dikkat ediyorum yine 65 çıktımmm tartılınca moraller sıfır valla
moraller -de oluyr

baya bi yoğunsun yani hazır pasta al yada malzemeleri sipariş et cnm

o zaman daha önceden plan yapacaktınız niye son güne bıraktınız kiii :26:
Niye yapamiyon :26: bende ilk 3 gün zorlanmistim ama simdi hergün odamda sporumu yapiyorum.alisirsin canimcim
ne süporü
benimde acil zayıflama lazımmm julii

bot giymiş sende babet giydin bol bol kitap alacğmm

moraller -de oluyr

baya bi yoğunsun yani hazır pasta al yada malzemeleri sipariş et cnm

farkım tarzım olsun dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…