neden çaresizsinvalla bende iyim fakat çaresizim bugün napcağımı bilemiyorum kızlaaaaaaarrrrrrr
Günaydingünaydın kızlar bu diyet işini iyice kafaya taktımmm ne bulursam yapıyorum acil zayıflamam gerekkk 62 kg yimmm şiştim iyice yakında patlamaya hazır bir bomba gibi olcam yaaaaaa
sağol cnmiyiyz sn naslsn
babetmi
Bursa tatlım
günaydın kızlar bu diyet işini iyice kafaya taktımmm ne bulursam yapıyorum acil zayıflamam gerekkk 62 kg yimmm şiştim iyice yakında patlamaya hazır bir bomba gibi olcam yaaaaaa
Spor yap cnm. Evde canin sıkıldıgında mesela.bende o kadar dikkat ediyorum yine 65 çıktımmm tartılıncamoraller sıfır valla
bugün eşimin doğum gününeden çaresizsin
Günaydinhadi sana kolay gelsin ne diyeti uyguluyorsun?
kuzuş bende rahatsızlığımdan ötürü kilo verdimgünaydın kızlar bu diyet işini iyice kafaya taktımmm ne bulursam yapıyorum acil zayıflamam gerekkk 62 kg yimmm şiştim iyice yakında patlamaya hazır bir bomba gibi olcam yaaaaaa
Köpegi kisa bi süre komsuya biraksan olmaz mi :26: yada yanina birisini daha al sen alisverisini yaparkrn o da köpegi gezdirsin ?bugün eşimin doğum günü
hediyesini internetten aldım bugün gelmicekmiş...
Bende Pasta masta bişiler yapayım diyorum malzeme almam lazım ama alamıyorum
Niye alamıyorum çünkü evde yalnız duramayan köpeğimiz var :111::111:
Market önünde bekletsem deli gibi havlıyor, tasmasını kemiriyor
pilates ve yoga için her birine 1 er saat ayırmam lazım
temizlikte yapmam lazım zaman daralacak
eşime nasıl bi mesaj yazıcağımı akşama ona nasıl bi yemek yapacağımı bile bilmiyorum
offf yapamıyorumSpor yap cnm. Evde canin sıkıldıgında mesela.
bugün eşimin doğum günü
eşime nasıl bi mesaj yazıcağımı akşama ona nasıl bi yemek yapacağımı bile bilmiyorum
bende o kadar dikkat ediyorum yine 65 çıktımmm tartılıncamoraller sıfır valla
kuzuş bende rahatsızlığımdan ötürü kilo verdim
çok kolay oluyor mera etme
bu kadar basit olduğunu bilmiyordum bende
şimdi onu devam ettiriyorum sabit formdayım
pilates ve yoga ile destekliyorum tavsiye veririm hemde çok basit diyete gerek bile kalmaz
Elma sirkesimiaz ve sık yemeye calışıorum özel yaptıgım bişi yok ama iyice rahatsız olmaya basladım elma sirkesi içcem az sora
alışkın değilim ben kg ye zoruma gidio dana gibi oldum yaaa ne yapsam az sora diyetisyenimi arayaıp randevu alcam
kendime sinir oldum hemen zayıflamam lazım ekmeği tamamen kestm
komşular köpekten korkuyorKöpegi kisa bi süre komsuya biraksan olmaz mi :26: yada yanina birisini daha al sen alisverisini yaparkrn o da köpegi gezdirsin ?
öncelikle köpeginizi bahçeye kapıya bir yere bağlayıp alışveriş yapın , sonra evi üstün körü toparlayın biraz sonra eşinizin sevdiği yemekleri ve size özel güzel bir pasta yapın kırtasiyeden kalpli not kağıtları alıp onlara küçük küçük notlar yazın , güzel bir masa hazırlayın , sonra güzelce giyinin tamamdırrrr
Niye yapamiyon :26: bende ilk 3 gün zorlanmistim ama simdi hergün odamda sporumu yapiyorum.alisirsin canimcimofff yapamıyorum
öncelikle köpeginizi bahçeye kapıya bir yere bağlayıp alışveriş yapın , sonra evi üstün körü toparlayın biraz sonra eşinizin sevdiği yemekleri ve size özel güzel bir pasta yapın kırtasiyeden kalpli not kağıtları alıp onlara küçük küçük notlar yazın , güzel bir masa hazırlayın , sonra güzelce giyinin tamamdırrrr
Akraba,yegen,kuzen falan da mi yok :26:komşular köpekten korkuyorD bakabilecek kimsem yok maalesef
canım tasmasını kemirio ya serseriev zaten tostoplu süpür sil toz al ütü bunlar var sadece :26::26:
o anlattıklarınızı yıllardır yaptım şekerim aynı olmasa mı diyorum ama mecbur sonu ona göre gidiyo gibi
benimde acil zayıflama lazımmm juliigünaydın kızlar bu diyet işini iyice kafaya taktımmm ne bulursam yapıyorum acil zayıflamam gerekkk 62 kg yimmm şiştim iyice yakında patlamaya hazır bir bomba gibi olcam yaaaaaa
bot giymiş sende babet giydinevet nedenbaktım herkes bot giymiş
hiii doğruuu
moraller -de oluyrbende o kadar dikkat ediyorum yine 65 çıktımmm tartılıncamoraller sıfır valla
bugün eşimin doğum günü
o zaman daha önceden plan yapacaktınız niye son güne bıraktınız kiii :26:komşular köpekten korkuyorD bakabilecek kimsem yok maalesef
canım tasmasını kemirio ya serseriev zaten tostoplu süpür sil toz al ütü bunlar var sadece :26::26:
o anlattıklarınızı yıllardır yaptım şekerim aynı olmasa mı diyorum ama mecbur sonu ona göre gidiyo gibi
ne süporüNiye yapamiyon :26: bende ilk 3 gün zorlanmistim ama simdi hergün odamda sporumu yapiyorum.alisirsin canimcim
benimde acil zayıflama lazımmm julii
bot giymiş sende babet giydinbol bol kitap alacğmm
moraller -de oluyr
baya bi yoğunsun yani hazır pasta al yada malzemeleri sipariş et cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?