julia ve melekleri

Elma sirkesine basladim bu sabah bir bardak ilik suyun icine 2 yk sirke cnm

evet oda olur mantıklı...maydonozlu su buda etkili yağ yakıyor... hergün birini yapsan mesela oda güzel olur.

sigaradan da uzak durmak gerek içmemelisiniz kıızlarrrrrr

bunu yapınca nolyr yani kilo verme açısndan

:44::44:

cuma gümü işten çıkınca alışverişe gittim bir de yemek yedim ama böyle aile yeriydi dede kasada oğlu dönerin başında adamın kızı da servis yapıyor falan çok hoşuma gitti oturdum biraz sanki evdelermiş gibi kendi hallerinde muhabbetler

evet oda olur mantıklı...maydonozlu su buda etkili yağ yakıyor... hergün birini yapsan mesela oda güzel olur.

sigaradan da uzak durmak gerek içmemelisiniz kıızlarrrrrr

AAAAAAAAA sigarayıda mı bırakcaz ben günde 3 tane falan içiorum ya

ne güzl ya sıcacık ortam
nasl gidiyr pki tatlm

AAAAAAAAA sigarayıda mı bırakcaz ben günde 3 tane falan içiorum ya
az içiosun bırakabilmen için büyük avantaj canım ..bu arada benim kocişin doğum günü bugün pasta yapam diyorum ama köpüşüm yüzünden sıkıntılıyım böhüah

hazır alsan cnm olmaz mı teelefonla sipiariş versen
ya aslında bende düşündüm ama benim eşim emek verilene herşeyi dah çok seviyor öyle dah mutlu olucak ..o benim doğum günümde bütün tanıdığı tanımadığı arkadaşlarıma ulaşıp doğum günümü kutladıklarını gösteren yazı ve fotoraflarında noluşan bi video hazırlayıp izletmişti benim yapacaklarım çok küçük ve emeksiz durucak onunkinin yanında

bnm antonyo hiç sevmez böyle d.günü falan bnm zorumla kutlarız

Kızlaaaaaaarr ben artık çıkıyorum şansımı deniycem artık yapcak bişi yok...öpüyorum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…