bunu yapınca nolyr yani kilo verme açısndanElma sirkesine basladim bu sabah bir bardak ilik suyun icine 2 yk sirke cnm
:86::86:
Elma sirkesine basladim bu sabah bir bardak ilik suyun icine 2 yk sirke cnm
bunu yapınca nolyr yani kilo verme açısndan
:44::44:
evet oda olur mantıklı...maydonozlu su buda etkili yağ yakıyor... hergün birini yapsan mesela oda güzel olur.
sigaradan da uzak durmak gerek içmemelisiniz kıızlarrrrrr
cuma gümü işten çıkınca alışverişe gittim bir de yemek yedim ama böyle aile yeriydi dede kasada oğlu dönerin başında adamın kızı da servis yapıyor falan çok hoşuma gittioturdum biraz sanki evdelermiş gibi kendi hallerinde muhabbetler
ne güzl ya sıcacık ortam
nasl gidiyr pki tatlm
az içiosun bırakabilmen için büyük avantaj canım ..bu arada benim kocişin doğum günü bugün pasta yapam diyorum ama köpüşüm yüzünden sıkıntılıyım böhüahAAAAAAAAA sigarayıda mı bırakcaz ben günde 3 tane falan içiorum ya
evet çok hoştu küçükte bir yer isterdim valla öyle bir yerimiz olmasını
ney nasıl gidiyor :26:
az içiosun bırakabilmen için büyük avantaj canım ..bu arada benim kocişin doğum günü bugün pasta yapam diyorum ama köpüşüm yüzünden sıkıntılıyım böhüah
demi ama yanevr neyk yani
ya aslında bende düşündüm ama benim eşim emek verilene herşeyi dah çok seviyor öyle dah mutlu olucak ..o benim doğum günümde bütün tanıdığı tanımadığı arkadaşlarıma ulaşıp doğum günümü kutladıklarını gösteren yazı ve fotoraflarında noluşan bi video hazırlayıp izletmişti benim yapacaklarım çok küçük ve emeksiz durucak onunkinin yanındahazır alsan cnm olmaz mı teelefonla sipiariş versen
iyi çok şükürr ne olsunnn
ilaç içiyorum da yan etki yaptı sanırım kalbim sıkışıyo ter basıyo mide bulantısı baş dönmesi falan :26::26:
ne ilacı doktora git cnm :26:
ya aslında bende düşündüm ama benim eşim emek verilene herşeyi dah çok seviyor öyle dah mutlu olucak ..o benim doğum günümde bütün tanıdığı tanımadığı arkadaşlarıma ulaşıp doğum günümü kutladıklarını gösteren yazı ve fotoraflarında noluşan bi video hazırlayıp izletmişti benim yapacaklarım çok küçük ve emeksiz durucak onunkinin yanında
Kızlaaaaaaarr ben artık çıkıyorum şansımı deniycem artık yapcak bişi yok...öpüyorum sizleri
regl olmadığım içi dr vermişti içmemiştim daha hiç ama yine 2 ayı geçti diye dün başlıyım dedim de kötü yaptı biraz devm ederse bırakıcam ilacı :26:
devm ederse doktorda git cnm
doktor ne diyr cnm peki nedn olamıyrmuşsungidicem canım uğraşıp duuruyorum işte yaaa 2 ayı geçti olamıyorum
doktor ne diyr cnm peki nedn olamıyrmuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?