julia ve melekleri

hadi ver o zaman ne olursun antonyonun bile dikkatini çekmiş sen böle kg almazdın hiç diyinceee şarteller yandı bende
öncelikle klasik olacak ama iradeni güçlü tutman lazım

şeker tuz yağ kafeinden uzak durmalısın

bol sebze yemelisin yağsız haşlama olur buharda pişirme fırında falan..

salata ve yoğurt muhakkak olmalı (salata yağsız tuzsuz olucak sadece limonlu yenilmeli))

aldığın her ürünün değerlerine bak istediğin ve beğendiğin ürünlerin değerleriyle kıyasla hangisi düşükse onu tercih et

tatlı ihtiyacını meyvelerden al kilo verene kadar

haftada birgün istediğin yemeği seç ve onu ye tatlıda dahil genel de haftasonu daha iyi oluyor :))

tatil günün olsun ogün ama abartma..

inan diyet programları vs tırt en sıkı diyet iradedir yememen gereken şeyleri bildikten sonra o iş tamamdır ben haftada 1 kilo verdim
bunları bana drum söyledi ..

BEN ZATEN şeker kullanmıorum cnm ekmek tüketimim aşırı değill kahvaltıya tam tahıllı mısır gevregi aldım

gider demi bnm kg lerde kuzum

o zaman daha önceden plan yapacaktınız niye son güne bıraktınız kiii :26:
köpeğim hep vardı ama aynı durumlar oluyor mecburen eşimle beraber dışarı çıksak bile bizle gelio arabada beklio ama eşimin yanında da onun için bişiler alamam ki:26:

Akraba,yegen,kuzen falan da mi yok :26:
Ozaman isin zor gibi sanki.
kimsemiz yok ki

baya bi yoğunsun yani hazır pasta al yada malzemeleri sipariş et cnm

hemde nasıl :18::18::18:sipariş verebilirim ama hep saçma yanlış yada istediğimden gelmio sağlıklı değil gibi

BEN ZATEN şeker kullanmıorum cnm ekmek tüketimim aşırı değill kahvaltıya tam tahıllı mısır gevregi aldım

gider demi bnm kg lerde kuzum
sana sadeceşöyle söyliym bu söylediklerimi eksiksiz 2 hafta yap etkisini görmezsen gel topiğime tükür

sana sadeceşöyle söyliym bu söylediklerimi eksiksiz 2 hafta yap etkisini görmezsen gel topiğime tükür

Yapcam kuzum yapcam hatta kk da da topik acayin diyet gunlugu yediklerimi kalem kalem hergun yazayim turk kahveside yasak demi cadimmm en zoru bu iste

ama olmazsa mecburi siparş vercn
diyet listeni banada versene benimde çooook acil kilo vermem gerekk

Yapcam kuzum yapcam hatta kk da da topik acayin diyet gunlugu yediklerimi kalem kalem hergun yazayim turk kahveside yasak demi cadimmm en zoru bu iste

türk kahvesini bende çok severim ama kafein mevcut malum hergün içme
haftada en fazla 2 oda şekersiz .. gerçi şeker kullanmıyorum dedin

lütfen dene bak gör meyvesini yiceksin..ben hastalığım sürecinde harfi harfiyen uydum ve ogünlerin ardından alışkanlık yaptı..şimdi yememem gerekenleride yesem bişi olmuyor sporla destekliyorum önde kilo verip sonra spor yapmak daha mantıklı

ama olmazsa mecburi siparş vercn
diyet listeni banada versene benimde çooook acil kilo vermem gerekk

veririm tabi ama daha geniş zaman neyi nasıl ne zaman yediğimi yazar bildiririm ama bugün pek bu mümkün olmayabilir..culiye yazdığım kabataslağım

o zaman daha önceden plan yapacaktınız niye son güne bıraktınız kiii :26:

ne süporü

farkım tarzım olsun dedim
valla önüme ne sporu gelirse onu yapiyorum cnm ama cogu zaman callanetics yapiyorum yada squats

oy kiyamam bana birak derdim köpecigi ama uzaktayizz kiii

hımm tmm tatlımm teşekkürler

Banada diyetisyenim vetmemisti mesela kg kaybi olana kadar spor

valla önüme ne sporu gelirse onu yapiyorum cnm ama cogu zaman callanetics yapiyorum yada squats

oy kiyamam bana birak derdim köpecigi ama uzaktayizz kiii

keşke onu çok sevebilen biri olsaydı veriridim 1 saatliğine insan sever bi köpek goldenlar herkesle zaman geçirebiliyor nasılsa..ama kimsem yok işte

Banada diyetisyenim vetmemisti mesela kg kaybi olana kadar spor
valla şekerim haftada 1 iç sen ama her sabah aç karnına muhakkak su içmelisin limonluda olabilir daha iyi olur..
asitli içeceklerden uzak durmalı limonlu su asit ihtiyacını karşılıyor hemde vücuda bi çok faydası var

Elma sirkesine basladim bu sabah bir bardak ilik suyun icine 2 yk sirke cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…