julia ve melekleri

Neden iyi oluyormuş bana
Dimi güzel havalarda hele yazın cıvıl cıvıl insan gezmek eğlenmek istiyor

26

sen kazana düştün

evet yaa çok fena oluyorum çiftleri gördükçeee bende gezmek istiyorm aşkitimle diye

5 yaş var 26 ya şunu diyebilirim gez toz hayatını yaşa şimdiki aklım olsa o yailarda asla çalışmazdım ters insanım ben o yaşlarda çalıştım şimdi okuyporum kpss ile cebelleniyorum
bende kurallar var kafam esince gezemymm
özgürlük hakkım yok pek
pek fark yok yani ha 18 ha 21

daha ne o vakit

yoo teesüf ederim kuru iftira :90:

allah allah çok enteresan zaman hemen geçiyo yaaa

Geçiyor be eylülcanım yarın 30 olurum bi 4 sene daha atlar

bende kurallar var kafam esince gezemymm
özgürlük hakkım yok pek
pek fark yok yani ha 18 ha 21
Ailen mi ?
Ailelere göre sanırım hiç büyümüyoruz
Bende de var ondan birde tek çocuğum ilgi hep üstümde arada kaynayamıyorumda.Annem daha sakindir bu konuda 26 yaşında koca insansın istediğini yapabilirsin der ve asla karışmaz.Fakat Babey hala çocuk gibi merak eder

hahah bende öyle olabilirim

benimde babey önceden çok arardı bir yere gıdınce falan çok karışırdı ama işe başladktan sonra pek karışmıyor , bazen söylemem bile bi yere gideceğimi

hahah bende öyle olabilirim

benimde babey önceden çok arardı bir yere gıdınce falan çok karışırdı ama işe başladktan sonra pek karışmıyor , bazen söylemem bile bi yere gideceğimi

Bende çalışırken daha rahattım
Evde olunca sanırım daha dikkat çekiyorsun
Ve babalar hep aynı sanırım

Bende çalışırken daha rahattım
Evde olunca sanırım daha dikkat çekiyorsun
Ve babalar hep aynı sanırım

yaniii klasik değişmiyorrr ama eskiye göre daha iyi tabi sürekli aramıyor en azından rahat bıraktı artık

evet erkek kardeşim var ama değişen bişi yok kızım bide şimdide bizim gıcık kötü laflar sayacğm akrabalr yüzünden iyice kısıtlandım benimde hakkım gezmek ya bi dhamı geleceğiz 21 yaşına bu yaşlara

üzülmemek elde değilki canım

Ne güzel sen kurtulmuşsun en azından o sorgudan

Kardeşin varmıydı eylül senin

aynenn bir de sevgilim burda olamayınca sürekli dışarı çıkmıyorum artık babam diyo niye bi yere gtmiyosun hep evdesin diye

erkek kardeşim vr liseye gidiyo senın canım

haklısın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…