julia ve melekleri

tanıt kendını bakalım

inşallah pko başlangıcı varmış işte üzüntü sıkıntı yapmıycaksın falan dedı amaaa

stres bitermi ya sıkıntı üzüntü

ayn ya bakışlarını görmen lazımmm çok şekerrr
evdeki iş bitermi ya gözüne batar resmen

ilaç kullanıyorum da hala olmadım bişey ifade etmedi yani anlamadım ki
aaa çok tuhaf baş harfi ne ismi yada yazmak değilse yazsana bildiğim bişimi bakıyım
stres bitermi ya sıkıntı üzüntü

ayn ya bakışlarını görmen lazımmm çok şekerrr
evdeki iş bitermi ya gözüne batar resmen

valla sorma isyeaaannn dedim resmenn canım yaa neyseki şimdi işteyim akşamlarıda kpss çalışıyorum

aaa çok tuhaf baş harfi ne ismi yada yazmak değilse yazsana bildiğim bişimi bakıyım

valla sorma isyeaaannn dedim resmenn canım yaa neyseki şimdi işteyim akşamlarıda kpss çalışıyorum

ilacın adı mı : T ,sende mı onu kullanıyorsun :44: bir de bana çok yan etki yaptı

Son düzenleyen: Moderatör:

valla bende işte isyan ediyom bazn
aöl fazla çalışamym yorulyrm ya

ilacın adı mı : T ,sende mı onu kullanıyorsun :44: bir de bana çok yan etki yaptı

anladım cnmm okudum ismini ben onu kullanmıyorum ama duydum bunuda çoğu yan etki yapıyo bende de yaptı kullandıklarım benimkiler bildiğin hormon ilaçları zaten arada doğum kontrol de kullandım gerçi inşallah olursun cnm en kısa zamanda olamamak fena sıkıntı cidden

valla bende işte isyan ediyom bazn
aöl fazla çalışamym yorulyrm ya

aslında şu net pc olmasa daha çok çalışılırda zaman kaybı hep

zatn benm zamanımı alan pc ama çalışmama yardımcı olanda pc

bana yan etki kalp sıkışması nefes darlıgı ateş basması falan yaptı doğum kontrol mu bu :18:

evet çok sıkıntı şişlikte cabası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…