tanıt kendını bakalım
inşallah pko başlangıcı varmış işte üzüntü sıkıntı yapmıycaksın falan dedı amaaa
mayada güzel isimmiş amata burdan içim gitti ya çok seviorum ben böle şekerleri
kpss hazırlanıyorum canım ilk dönem pert oldum resmen bu dönem dondrdum bide çalışıyorum kpss daha çok çalışıyım diye çıkmıştım hatta 2 ay sonra gei geldim bu pazartesi başladım olmadı duramadım çalışmadan evdeki işler daha zormuş
stres bitermi ya sıkıntı üzüntü
ayn ya bakışlarını görmen lazımmm çok şekerrr
evdeki iş bitermi ya gözüne batar resmen
aaa çok tuhaf baş harfi ne ismi yada yazmak değilse yazsana bildiğim bişimi bakıyımilaç kullanıyorum da hala olmadım bişey ifade etmedi yani anlamadım ki
stres bitermi ya sıkıntı üzüntü
ayn ya bakışlarını görmen lazımmm çok şekerrr
evdeki iş bitermi ya gözüne batar resmen
çok fazla takma cnm sende :44: takmamak kollay değil ama sağlığınıda etkilyrevet üzülmem falan çok etkiliyor
aaa çok tuhaf baş harfi ne ismi yada yazmak değilse yazsana bildiğim bişimi bakıyım
valla sorma isyeaaannn dedim resmenn canım yaa neyseki şimdi işteyim akşamlarıda kpss çalışıyorum
aaa çok tuhaf baş harfi ne ismi yada yazmak değilse yazsana bildiğim bişimi bakıyım
valla sorma isyeaaannn dedim resmenn canım yaa neyseki şimdi işteyim akşamlarıda kpss çalışıyorum
ilacın adı mı : Tarlusal
sende mı onu kullanıyorsun :44: bir de bana çok yan etki yaptı
İlaç adı vermeyin yasaktı sanki
Kibleyim mi seni ha
ilacın adı mı : T ,sende mı onu kullanıyorsun :44: bir de bana çok yan etki yaptı
valla bende işte isyan ediyom bazn
aöl fazla çalışamym yorulyrm ya
iyilk senden nabr seni pek göremym nerelerdeydinnGeldim geldim döndüm evime..naber
Yasakların kadınısın sen
anladım cnmm okudum isminiben onu kullanmıyorum ama duydum bunuda çoğu yan etki yapıyo bende de yaptı kullandıklarım benimkiler bildiğin hormon ilaçları zaten arada doğum kontrol de kullandım gerçi inşallah olursun cnm en kısa zamanda olamamak fena sıkıntı cidden
aslında şu net pc olmasa daha çok çalışılırda zaman kaybı hep
iyilk senden nabr seni pek göremym nerelerdeydinn
anladım cnmm okudum isminiben onu kullanmıyorum ama duydum bunuda çoğu yan etki yapıyo bende de yaptı kullandıklarım benimkiler bildiğin hormon ilaçları zaten arada doğum kontrol de kullandım gerçi inşallah olursun cnm en kısa zamanda olamamak fena sıkıntı cidden
aslında şu net pc olmasa daha çok çalışılırda zaman kaybı hep
yasaklar bana vız gelir
ben küsüm ayrıca senle :83::83:
Niyene yapmışım ben sana yine
İki hafta kadar matinin yanındaydım istanbulda ondan giremiyordum ara ara uğruyordum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?