julia ve melekleri

vay hainn

hala regl olmadımmm :83::83::96:
ben niye hainmişimm
hadiya tahminn nezmn olrsn doktor ne dyr :44:
iyi nolsun işte sıkılmacaaa aynı yani diğerlerinede slmlar olsunn
devam yaniii bendede aynı iş güç ders sınav iş yerine alman kurt yavru köpek aldık kız adı maya resimlerinide koydum 1,5 aylık dhaa

ben niye hainmişimm

devam yaniii bendede aynı iş güç ders sınav iş yerine alman kurt yavru köpek aldık kız adı maya resimlerinide koydum 1,5 aylık dhaa

sen değil be stil

belli değil ilaç kullanıyorum bitmeden olanda varmış ilaç bittikten sonra olanda ama hala tık yok 2-3 gün kaldı ilacın bitmesine

sen değil be stil

belli değil ilaç kullanıyorum bitmeden olanda varmış ilaç bittikten sonra olanda ama hala tık yok 2-3 gün kaldı ilacın bitmesine
bekle canımm olursun umarımm nezmndan beri böyle tatlımm :44:

selam sanada pantera

selammm canımmm
ben niye hainmişimm

ayyy çok tatlı bu yaaa yeğrimmm onu bennn canı sıkılmaz insanın çıkıp onla oynardım hep
ben aöf dondurdum valla rahatladım bi güzelll

selammm canımmm

ayyy çok tatlı bu yaaa yeğrimmm onu bennn canı sıkılmaz insanın çıkıp onla oynardım hep

dha küçük büyüsün gezdircem ben onu
nedn dondurdn tatlımmm

selammm canımmm

tanıt kendını bakalım
İnşAllah olursun canımm peki neden olmuş böyle :44:

inşallah pko başlangıcı varmış işte üzüntü sıkıntı yapmıycaksın falan dedı amaaa

dha küçük büyüsün gezdircem ben onu
nedn dondurdn tatlımmm

mayada güzel isimmiş ama ta burdan içim gitti ya çok seviorum ben böle şekerleri
kpss hazırlanıyorum canım ilk dönem pert oldum resmen bu dönem dondrdum bide çalışıyorum kpss daha çok çalışıyım diye çıkmıştım hatta 2 ay sonra gei geldim bu pazartesi başladım olmadı duramadım çalışmadan evdeki işler daha zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…