julia ve melekleri

he yaa makii birde cipsim olaydı iyiydii

ekşini severim

Mismo yakın olaydık getirirdim sana cipsiniii

Yok nickten dolayı öle dedimmmm yoksa beni forumdakiler 19 sandı resimnleri görünce

Nassi yaniii var mi biseylerrrr

Ahahaha allah seni yaaa :89:

Yokk yaa öyle değil doğum günüm yaklaşıyor sevgilitom köpek alıcak galiba el kadar bebek işte anne olucam
Ayyy çok heyecanlıyım çaktırmıyor sözde

Iyi Geceler

kirbacci geldi aneeee

Selam
Yazin dikkatimi cekti, almanyadanmisin :26:

Amin insallah canim, allah nasip eder, dünyadaki tek önemi anlami olan seydir bence evlat

hallo wie gehts:)
almanya doğumluyum istanbulda yaşıyorum alman firmasında çalışıyorum

Mismo yakın olaydık getirirdim sana cipsiniii

Yok nickten dolayı öle dedimmmm yoksa beni forumdakiler 19 sandı resimnleri görünce

aneammmm yemiş kadar oldum düşünmen yeter.. gel öpemm bu gece herkese öpücük dağıtıyorum zatii

Iyi Geceler

kirbacci geldi aneeee

Selam
Yazin dikkatimi cekti, almanyadanmisin :26:

Amin insallah canim, allah nasip eder, dünyadaki tek önemi anlami olan seydir bence evlat

Onunda zamanı var inşallah kuzum ama bahsettiğim köpek anne oluyorum dolayısıyla
O da evlat

yerim seni sessiz mikroplaemış ay koptum yaaa

Yokk yaa öyle değil doğum günüm yaklaşıyor sevgilitom köpek alıcak galiba el kadar bebek işte anne olucam
Ayyy çok heyecanlıyım çaktırmıyor sözde
Aa ne guzelll ya baska bisey alaaksa

gorusuruz tatlimmm

Benim telapatik güçlerim var kırbaç bekret gibi ana cümleler geçince bana hbaer veriyorlar sağdan sağdan

Bensiz asla şahane olamaz o frodonun yüzüğü gibi sahibini istiyor o

Bekreti Julia bozdu artik Bakaret oldu canim

hallo wie gehts:)
almanya doğumluyum istanbulda yaşıyorum alman firmasında çalışıyorum

Gut
Ne güzel, Alman firmasi ne? Yani sirket almanyaylami is yapiyor burdan bi sirket orda yermi acmis?
Amannnn ne sordum sanki satin alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…