julia ve melekleri

diyetteyiz diyoruzzz sıgara böreği köfteler koyuyor önüme kk

aaaa yemek dedin bakın sizinle ne paylaşcam bennnn dü gördüm bayıldım
belki bilirsiniz

belli olmaz canım.düğün dernekten sonra ne gereği vardı diye düşünür ve huzur bozmamaya çalışır.benim KV beni ilk gördüğünde vurulmuştu.sonra ne oldu bir ben bilirim.

Aman hepsi aynı be hemen hemenn

Calisiyorum nurlum iyi bir maasim var cok sukur kendi ayaklarimin ustunde durabiliyorum sevdigimde ayni sekilde cok sukur ailelerden yanadaaa para sıkıntımiz yok ama gene de herseyimizi kendimiz yapmak istiyoru boylesi daha tatli geliyor ikimizde bizim oluyor baskasi almamid oluyor kendi emeklerimizle almis oluyoruz boyle daha mutlu oluyoruz dua et cnmm en kisa zamanda guzel haberleriemi vereyim artik sanaaa da tum topige dee

bir yandan yoğunuz..kuzenimle beraber çalışıyoruz biz aynı oda da..kız kardeşim gibidir..
şimdi dayım aramış damadı..
daha yolun başında benim kızımı ağlatcaksan bu iş olmaz demiş..
kızım sizden hiçbirşey istemedi..bir düğün istedi..bunuda yapamayacakssanız bu yola neden çıktınız demiş..
ben kızımı ağlatmam ağlatmanızada izin vermem demiş...

wooowwwwwww benim yerime de vursun

tehdit fayda etmiş..
damat aramış nişanlımın istediği yeri tutucaz demişş annesine bende orayı istiyorumm dedimm

hep işe yarar zaten bak dayakta işe yarar.bir teyzem var 3 damadının hepsini dövmüş kadındır ayıptır söylemesi

hep işe yarar zaten bak dayakta işe yarar.bir teyzem var 3 damadının hepsini dövmüş kadındır ayıptır söylemesi

haha teyzenn geçiyormu peki damatlarının yanındaa değer veriliyormuu
valla bende vaktinde babamın tehdit etmemesine çok kızıyorumm...

Canım ya , sen çok seviyosun biliyorum.
Allah kaderinizi hayırlısıyla beraber yazsın inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…