julia ve melekleri

bunlar dışarı aktarabildiklerim biliyomusun isyan. cumartesiden beri sadece akşam yemeği yedim kahvaltı ve öğlen yemeği yemedim. içimden gelmiyor su ve kahveyla hayatımı idame ettiriyorum. çok bitkinim. akşam evime gidip rahat rahat ağlamak istiyorum, hıçkıra hıçkıra. hemde neye ağladığımı bilmeden. ben hiç bu kadar güçsüz kalmamıştım. akıl versen bile inan bi yerden girip bi yerden çıkıyorunormal hayat 10dk dan uzun devam etmiyor bana, sonra boşluğuma acımlarıma geri dönüyorum..

ayy canım aynı benim düğün öncesindeki halim..kaybetmek yada kaybetmemek arasında sıkışıp kalmıştım bende..
ruh gibiydimm..
hiçbirşey ilgimi çekmiyor sanki yaşamıyorumda böle dolanıyorum gibi geliodu..
piyon canım ruhunu gevşetmek içinn bol bol dua oku güzelim..
şu anda sana en iyi gelcek şeylerden biri bu..
Bol bol inşirah okuyabilirisin mesela , Türkçe meali bile rahatlatıyor insanı.

isyan bence kız ve erkek çalışıyorsa kendileri yapabilir. en çok 1-1,5 yıl borç ödeler. sonuçta kendi maaşları ne olacak. ben olaya buradan bakıyorum.

tatlım bizde öle yaptık hala borç ödüyoruz bunu kuzenim kabul ediyor biz alalım diyor..
ama oğlan evi kabul etmiyormuş..
oğlan borçla evlenmem diyor..
anasıgilde yapmıyor..nasıl olcaksa bu iş anlayamadık bizde..

iyiyim fallen ,çok şükür herşey yolunda oğlum da ben de:9:nazar:

çok şükür canım yaaa bizde tıngır mıngır yuvarlanıoz işte 2013 üde yedik :D

aynen canım..gidipte lüks bir düğün salonuda değil beğendiği yer..
500 kişiyye 4500 demişler yani bu...
bu sorun oldu..
şimdide herşey ortak alıncak diolarmış..
oldu dayım damadıda nüfusuna alıversinn artık..
çok sinir oldumm yaa..
bizde düğünü kendimiz yaptık sağolsun kv 1 kuruş vermedi bize..birçok şeyi babam yaptı..kv bizi ayırmak için ne varsa yaptı..birçok kişi biliyor bunu..şimdi aklıma o günler geldi:14::14::14:

CANIM hiç stres yapmaya gerek oğlanla kız anlaşıyorlarsa
bırak ortak alsınlar madem canını sıkmasın kuzenın nasılsa aldıkları eşya
kendilerinin olcak üzülmesinler ALLAH geçim versin

Cnmm rabbim senin karsina seni degerini bilen ogle iyi bir adam cikarsin kiii exi falan unut insallah ondan sana bi cacık olmaz zaten :31:
Kimsenin ahı kimsede kalmiyor bosver cnmm kendini yiyip bitiriosun anliyorum seni acı cekiyorsun zaman zaman bunu bende yapiyorum kahrediyorum kendimi ama emin ol onlarin umru bile olmuyor yapacakalrindan geri kalmiyorlar piyonum :31:
inşallah jülim. inan söylediklerinize verecek cevabım bile yok. diyorumya ne yapmam gerekiğini nedemem gerektiğini bilmiyorum. bakalım zaman bize neler gösterecek.
ah be piyocum,senin o öküzden haberinin bile olmaması gerekirdi ..ne hali varsa görsün,artık haber alma o adamdan..ancak kendin üzülüyosun..daha dün tekrar denemeyi düşündüğün adam ,başkasıyla beraber ...ne kadar ciddi düşünebilrsin baksana..
bence de eve git ağla boşalt için,sonra da devam et önüne bak..
arkadaşım görmüş kızla bana söyledi bende baktım şok oldum. ama iyiki söyledi yoksa evlendiğini duysam daha büyük şok olurdu şimdi kendimi alıştırırım en azından.

tatlım bizde öle yaptık hala borç ödüyoruz bunu kuzenim kabul ediyor biz alalım diyor..

Hımm şimdi anladım. O yüzden akıllı kaynana ne kadar kaktırsam faydadır diyor…ne diyeyim şimdiden başladı cadılağa demek.

benim bunların yapmak istediğinden anladığım şu..

kuzenim o kv nin beğendiği düğün salonunu beğenmedi diye kv sinir oldu..
ulenn 400 kişilik düğünmü olur..
o zaman başta kıza demeyecektin tamam düğününü yaparız diye..
bu kızda iç ümitlenmeyecekti..
şimdi bunun üzerine madem gelinin istediği salon tutulcak o zaman bunlarıda yapacaklar diyor..
kıssasa kıssas gibi..
ama şuda var normalde nişan olmayacaktı bunu isteyen kv..orta yaparız dedi..dünde demiş salon parası size ait diye :47::47:

kızlar ben izninizle kaçacağım haberlere falan bakarım boş boş pc yi falan izlerim. görüşmek üzere.

inşallah jülim. inan söylediklerinize verecek cevabım bile yok. diyorumya ne yapmam gerekiğini nedemem gerektiğini bilmiyorum. bakalım zaman bize neler gösterecek.

arkadaşım görmüş kızla bana söyledi bende baktım şok oldum. ama iyiki söyledi yoksa evlendiğini duysam daha büyük şok olurdu şimdi kendimi alıştırırım en azından.
piyocum,anlıyorum üzüldün ama artık vazgeç şu adamdan,sna gözyaşından başka bişey getirmedi ..artık önüne bakman lazım..beyefendi gördüğün gibi kendini aşmış zaten..

şimdi bunun üzerine madem gelinin istediği salon tutulcak o zaman bunlarıda yapacaklar diyor..
kıssasa kıssas gibi..
ama şuda var normalde nişan olmayacaktı bunu isteyen kv..orta yaparız dedi..dünde demiş salon parası size ait diye :47::47:

tabi canım kna kan dişe diş yapmış kadın resmen
bu tiplerden oralıkda çok fazla var ama kuzenın uyanık olsun
yedirmesin kendini bu cadıya :ssz::ssz::ssz:

kıssasa kıssas gibi..

bu kadarına yuh diyorum. daha imza atılmadan kadına bak ne potansiyel. kuzeninin çok işi var. Ama ancak ve ancak pes etmeyerek hakkından gelir.

aynen canım..gidipte lüks bir düğün salonuda değil beğendiği yer..
500 kişiyye 4500 demişler yani bu...
bu sorun oldu..
şimdide herşey ortak alıncak diolarmış..
oldu dayım damadıda nüfusuna alıversinn artık..
çok sinir oldumm yaa..
bizde düğünü kendimiz yaptık sağolsun kv 1 kuruş vermedi bize..birçok şeyi babam yaptı..kv bizi ayırmak için ne varsa yaptı..birçok kişi biliyor bunu..şimdi aklıma o günler geldi:14::14::14:
Off ya ne kötü işte unutulmuyor
:50::50:

Şimdi sorsan kv sine , ahh ben neler çektim diye anlatmaya başlar.
Çekenler de çektirmeye formatlılar sanki.
Neyse inşallah halledilir sorunlar ve herşey çiftin istediği gibi olur.

Allah Allah saçmalamışlar
Bu ne ya illa benim dediğim olacak mantığı

Off ya ne kötü işte unutulmuyor
:50::50:

Şimdi sorsan kv sine , ahh ben neler çektim diye anlatmaya başlar.
Çekenler de çektirmeye formatlılar sanki.
Neyse inşallah halledilir sorunlar ve herşey çiftin istediği gibi olur.

Aileler anlasamayinca cok zordur eminim yaaa iki gencin mutlulugu ile oynuyorlar cocuktaa sut kuzusu sanki borcla evlenemezmis kim borcsuz ki bu devirdee yaaa biz daha nisanli bile degiliz kismetse bu yaz dusunuyoruz yaa simdiden kimseye yuk olmamak icin bir suru seyimiz beraber aldik oduyoruz bunda ne var ki simdide arabamizi ödüyoruz ben sasiyorum boyle insanlara :31:

Son düzenleme:

ona hayır buna hayır kız biraz kendini geri çeksin.KV nin paçaları tutuşsun.çantada keklik görüyor heral zaar.taviz vermeyin.

Aileler anlasamayinca cok zordur eminim yaaa iki gencin mutlulugu ile oynuyorlar cocuktaa sut kuzusu sanki borcla evlenemezmis kim borcsuz ki bu devirdee yaaa biz daha nisanli bile degiliz kismetse bu yaz dusunuyoruz yaa simdiden kimseye yuk olmamak icin bir suru seyimiz beraber aldik oduyoruz bunda ne var ki simdide arabamizi ödüyoruz ben sasiyorum boyle insanlara :31:

Çalışıyorlarsa en güzeli beraber yapmaları bence de , böylelikle kimse çok fazla müdahale edemiyor evleneceklere. Dolayısıyla sorun da daha az çıkıyor. Kurulan evde çiftler tarafından daha çabuk sahipleniliyor.

Hayırlısı olsun canım , inşallah güzel haberlerini paylaşırsın burda da :13:

diyetteyiz diyoruzzz sıgara böreği köfteler koyuyor önüme kk :19::19::19:

:1:

Back
X