- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.595
- 448
evet evet gül gibiyim mis gibiyimm mutluyum huzurluyum neşe doluyum. bu kadar dengesizim işte
ballı lokma diyen dillerini yesinler seninnn daaşşş gibiyim yavrummm sen nasılsın bakayım
fena değilim bende bebeğimmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet evet gül gibiyim mis gibiyimm mutluyum huzurluyum neşe doluyum. bu kadar dengesizim işte
ballı lokma diyen dillerini yesinler seninnn daaşşş gibiyim yavrummm sen nasılsın bakayım
fena değilim bende bebeğimmmm![]()
günaydın makabicimmm nasılsın
Biraz uzgunum Uykusuzum 3 gundur..ama hamd ilsun yinede iyiyim
fena değilmisin o nedemk. senin gibi bombaya yakıştıramadım satisfekşınım benim![]()
canım hayırdır paylaşmak istermisin neye üzüldün
kuzucum benım herifle kavga ettim dün![]()
Günaydın hanımlar![]()
günaydın.....................ne olacak bu ülkemin hali
aa hayırdır inşallah. niyeki?
perdurable sebatiye abla günaydın
cemaatwars abla![]()
günaydınnnn canım hoş geldin Allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin
seboş sormaaa yaa karıştı ortalık valla olan hep garıban halka oluyor![]()
papaganim hasta epeyce.ben doyuruyorum karnini istahsiz ilac veriyirum vs 3 gecedir uyumuyorum uykusuzum
canım hayırdır paylaşmak istermisin neye üzüldün
Kıskançççççlıkkkk![]()
SAĞOLUN BACILAR,RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN,MİDEM KÖTÜ,HALİM YOĞĞĞĞĞ![]()
papaganim hasta epeyce.ben doyuruyorum karnini istahsiz ilac veriyirum vs 3 gecedir uyumuyorum uykusuzum
Walla canm keşke bu kadar kıskanmasak,onların totosunu kaldırmaktan başka bi sonuca ulaşamadık malesefff![]()
IInsallah rabbim en kisa surede nasip eder bizede
ben kıskanmıyorumki canım benım oyle huyum yokdur o yapıo