• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

inşallah şişliktir canm oturduğumda pantolon düğ:53:mesi mideme basıyo daha da rahatsız oluyom hemen açıyom napimmm bu bulantı ne kadar sürer yaaa

ayyy o normal kuzu bende öleyim pantolıon düğmeleri hep açık dolaşıyorum:1::1::1::1::1: bulantıda 3 aydan sonra geçiyor kuzum yani 4 haftamız var şekerim

güzeldir buralar ya,ben de urfa doğumluyum,biraz da adıyaman :) ama ıstanbulu çok beğendim kaç kez geldiysem hayran kaldım,yaşamaya çakinir gibiyim,maddi olarak sıkıntı olmazsa ne iyi olur :52:

evet urfa güzel kuru patlıcan , pul biber , isot , salça falan getirmiştim ordan çok güzeldiii :39::39::1::1:

evet çok güzel bir şehir gerçekten dee :16::16:

FALLEN nerdesin cnmmm :23::23::23:

kuzuuumm nerelerdesin sen bakiimmm:16::16::16::16: hoş bende yeni geldimde :1::1::1::1::1:

cnnm gündüzleri işlerim oluyor çalışıyorumm yaaa yıl sonu birde muhasebeciyim yaaa benn :5::5:

akşamları gelinde rahat rahat konusalımmm :52::52::52:

cnnm gündüzleri işlerim oluyor çalışıyorumm yaaa yıl sonu birde muhasebeciyim yaaa benn :5::5:

akşamları gelinde rahat rahat konusalımmm :52::52::52:

doğru kuzum sizin yıl sonu muhabbetınız var valla allah yardımcınız olssuunnnnn artıkın akşam konuşuruz bol bol inşallahh:34::34::34:

ooo fallen hanımlarda burdaymış, ıyhhhg:ssz:
:42::42::42::42::42:

Back
X