inşallah şişliktir canm oturduğumda pantolon düğmesi mideme basıyo daha da rahatsız oluyom hemen açıyom napimmm bu bulantı ne kadar sürer yaaa
ayyy o normal kuzu bende öleyim pantolıon düğmeleri hep açık dolaşıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah şişliktir canm oturduğumda pantolon düğmesi mideme basıyo daha da rahatsız oluyom hemen açıyom napimmm bu bulantı ne kadar sürer yaaa
aa ne güzel ben mardinle urfaya gitmiştimm ama antepe gidemedikkk :2::2::2:
inşallah canımm
aaa evet yaa sen istanbulun çıkışındasın resmen![]()
güzeldir buralar ya,ben de urfa doğumluyum,biraz da adıyaman :) ama ıstanbulu çok beğendim kaç kez geldiysem hayran kaldım,yaşamaya çakinir gibiyim,maddi olarak sıkıntı olmazsa ne iyi olur![]()
FALLEN nerdesin cnmmm![]()
kuzuuumm nerelerdesin sen bakiimmmhoş bende yeni geldimde
![]()
cnnm gündüzleri işlerim oluyor çalışıyorumm yaaa yıl sonu birde muhasebeciyim yaaa benn
akşamları gelinde rahat rahat konusalımmm![]()
cnnm gündüzleri işlerim oluyor çalışıyorumm yaaa yıl sonu birde muhasebeciyim yaaa benn
akşamları gelinde rahat rahat konusalımmm![]()
kızz geliyorum yaaasen neden akşamları gelmiosun![]()
ahahaaa alemsin yaaa![]()
kızz geliyorum yaaakimse olmayınca gelmiiyorum
seda sayan dıyodu ya ahaahah![]()
doğru kuzum sizin yıl sonu muhabbetınız var valla allah yardımcınız olssuunnnnn artıkın akşam konuşuruz bol bol inşallahh![]()
AYNEN CNM YAAA bekliorum o zaman akşamaa![]()
ben akşamları kocamla ilgileniyorummmm![]()
bizim kocamız yanımızda değil tabii hıııhhhben akşamları kocamla ilgileniyorummmm![]()
gelince yaz göirgörüp birbirimizi toplanalım kimse yazmayınca kaçıyor herkes![]()