julia ve melekleri

eylüüülll sana dedim yaa kıss okumadın mı kaç yaşındasın ne işle meşgulsun yivruum

aa yokk :53:

22 yaşındayım aslında muhasebe okudum amaa bir şirkette asistanım canım açıktan da okumaya devam tabii :12::12: istanbuldayım 2,5 yıllık ilişkim varr:nazar::nazar:

sennnn :21::21::21:

aa yokk :53:

22 yaşındayım aslında muhasebe okudum amaa bir şirkette asistanım canım açıktan da okumaya devam tabii :12::12: istanbuldayım 2,5 yıllık ilişkim varr:nazar::nazar:

sennnn :21::21::21:

bende 28 yasındayım kuzum 6 yıllık evliyim bir tane çocugum var şimdi ikinciye hamileyim üniversite mezunuyum su anda bi inernet magzamız var takı üzerine onunla ilgileniyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:1::1::1::1::1::1::1::1: ahahahahahah

datlu cadum gelmişşşş özlemişim canım seni napıosun :16::16:
hoş blmuşum canım. :48:napıyım sıkıntıdan patlıyom:ssz: cüvaraya verdim kenidmi, hastayım bide:2:
sen nasılsın. nasıl gidiyo:23:
gelcemmmm tatlımm :48:

selam kuzummmmm hayırlı olsun diyince kendimi nişanlanmış gibi hissettim :60:

he fallen topik ağası yardımcısııı :60:

isabet olmuş, iyi ağa yardımcılığı yapar kendileri :37:

ayyy o normal kuzu bende öleyim pantolıon düğmeleri hep açık dolaşıyorum:1::1::1::1::1: bulantıda 3 aydan sonra geçiyor kuzum yani 4 haftamız var şekerim

inşallah tatlım ya benim nazım,hastalığım çekilmez çookk huysuz ve çeklimez oluyom şöyle ağız tadıyla bir mantı,efenime sölimm bir soslu makarna,bir leeeeehhhmacun,patlıcan kebabı :125:

hoş blmuşum canım. :48:napıyım sıkıntıdan patlıyom:ssz: cüvaraya verdim kenidmi, hastayım bide:2:
sen nasılsın. nasıl gidiyo:23:

isabet olmuş, iyi ağa yardımcılığı yapar kendileri :37:

iiyiiiiii vallaaaa cnmmmm ne olsun devam bildiğin gibi monotonnnn :16::16:

hem de nnasıl sabah bi geliom kahvaltı hazır :60:

bende 28 yasındayım kuzum 6 yıllık evliyim bir tane çocugum var şimdi ikinciye hamileyim üniversite mezunuyum su anda bi inernet magzamız var takı üzerine onunla ilgileniyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:1::1::1::1::1::1::1::1: ahahahahahah

benım yaşımda evlendin demek :25::25::25:

benım daha var yaaa :30::30: anladım canımm ne güzell allah mutluluğunuzu daim etsinn :16::16::16:

ahaaha bendeee :9::9::9:

iiyiiiiii vallaaaa cnmmmm ne olsun devam bildiğin gibi monotonnnn :16::16:

hem de nnasıl sabah bi geliom kahvaltı hazır :60:

kız sen bekar hatunsun bekarların hayatı monoton olmaz, aşk vardır heyecan vardır:ssz:

eli yakışıyo mu bari:37:

bi taş attım pencereye tahhhh dedi, fallen çıktı cadı geliyom bahhh dedi vay vay:24:

Back
X