• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

eylüüülll sana dedim yaa kıss okumadın mı kaç yaşındasın ne işle meşgulsun yivruum

aa yokk :53:

22 yaşındayım aslında muhasebe okudum amaa bir şirkette asistanım canım açıktan da okumaya devam tabii :12::12: istanbuldayım 2,5 yıllık ilişkim varr:nazar::nazar:

sennnn :21::21::21:

aa yokk :53:

22 yaşındayım aslında muhasebe okudum amaa bir şirkette asistanım canım açıktan da okumaya devam tabii :12::12: istanbuldayım 2,5 yıllık ilişkim varr:nazar::nazar:

sennnn :21::21::21:

bende 28 yasındayım kuzum 6 yıllık evliyim bir tane çocugum var şimdi ikinciye hamileyim üniversite mezunuyum su anda bi inernet magzamız var takı üzerine onunla ilgileniyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:1::1::1::1::1::1::1::1: ahahahahahah

perdurableee kim kiiii :26::26:

datlu cadum gelmişşşş özlemişim canım seni napıosun :16::16:
hoş blmuşum canım. :48:napıyım sıkıntıdan patlıyom:ssz: cüvaraya verdim kenidmi, hastayım bide:2:
sen nasılsın. nasıl gidiyo:23:
gelcemmmm tatlımm :48:

selam kuzummmmm hayırlı olsun diyince kendimi nişanlanmış gibi hissettim :60:

he fallen topik ağası yardımcısııı :60:

isabet olmuş, iyi ağa yardımcılığı yapar kendileri :37:

ayyy o normal kuzu bende öleyim pantolıon düğmeleri hep açık dolaşıyorum:1::1::1::1::1: bulantıda 3 aydan sonra geçiyor kuzum yani 4 haftamız var şekerim

inşallah tatlım ya benim nazım,hastalığım çekilmez çookk huysuz ve çeklimez oluyom şöyle ağız tadıyla bir mantı,efenime sölimm bir soslu makarna,bir leeeeehhhmacun,patlıcan kebabı :125:

hoş blmuşum canım. :48:napıyım sıkıntıdan patlıyom:ssz: cüvaraya verdim kenidmi, hastayım bide:2:
sen nasılsın. nasıl gidiyo:23:

isabet olmuş, iyi ağa yardımcılığı yapar kendileri :37:

iiyiiiiii vallaaaa cnmmmm ne olsun devam bildiğin gibi monotonnnn :16::16:

hem de nnasıl sabah bi geliom kahvaltı hazır :60:

bende 28 yasındayım kuzum 6 yıllık evliyim bir tane çocugum var şimdi ikinciye hamileyim üniversite mezunuyum su anda bi inernet magzamız var takı üzerine onunla ilgileniyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:1::1::1::1::1::1::1::1: ahahahahahah

benım yaşımda evlendin demek :25::25::25:

benım daha var yaaa :30::30: anladım canımm ne güzell allah mutluluğunuzu daim etsinn :16::16::16:

ahaaha bendeee :9::9::9:

iiyiiiiii vallaaaa cnmmmm ne olsun devam bildiğin gibi monotonnnn :16::16:

hem de nnasıl sabah bi geliom kahvaltı hazır :60:

kız sen bekar hatunsun bekarların hayatı monoton olmaz, aşk vardır heyecan vardır:ssz:

eli yakışıyo mu bari:37:

bi taş attım pencereye tahhhh dedi, fallen çıktı cadı geliyom bahhh dedi vay vay:24:

benım yaşımda evlendin demek :25::25::25:

benım daha var yaaa :30::30: anladım canımm ne güzell allah mutluluğunuzu daim etsinn :16::16::16:

ahaaha bendeee :9::9::9:

amiiinnn hepimiz mutlu mesut etsiin caaanıımmmm

aman bakma sen bana ben erken evlendim adam kaçıyodu kaçmadan yakalıyım hemen dedim :1::1::1::1::1::1:

Back
X