• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

gönüller bir olsun ben senin yerine de yerim :D

naptın yavrum o saatte:D:27:
Afiyet bal şeker olsun canım :34:
Sınavım sabahtı cnaım.Kalktım son bi göz gezdirdim sonra yollara düştüm 2 gündür uyku düzenim alt üst.Şimdide migrenim ufaktan başlıyor :31: uyku düzenm bozulunca hemen başıma vuruyor :37: ne lanet bir şey ya

O kadarını anlatmadı hastası olduğu için :31:

ama bi arkadaşımın daha başına geldi üniversitedeydik kızı zorla istemeye gitmişlerdi sırf çocuğun adını çıkarmakla tehdit etmişlerdi babası da çok zengindi falan kızlar devirde fena ya böyle kapak atma çabaları çok çirkin bence

İkili ilişkilerin cılkı çıkmış artık...

Zorlamayla zorbalıkla olcak iş mi bunlar..

Sınavım sabahtı cnaım.Kalktım son bi göz gezdirdim sonra yollara düştüm 2 gündür uyku düzenim alt üst.Şimdide migrenim ufaktan başlıyor :31: uyku düzenm bozulunca hemen başıma vuruyor :37: ne lanet bir şey ya

Başlamasın ya :14::14::14: Dikkat et kendine canım :15::15:

tehditle evlendirmişler :53:

aaa ben korkuyorum bu işlerden insanlar niyeti bozdu. ünideyken sınıf arkadaşım bi kızla birlikte oluyo ama kızın adını büyük biliyor.oysa aile boyu bu işi yapıyorlarmış para tahtidi. sonra şikayet falan derken çocuk 14 ay hapiste yattı. o kadar kötüydükü şükür ki gerçekler ortaya çıktı ama çocuğun adı okulu herşeyi lekelenmişti.

anladım tatlım. beni debugün yokluyo migren bakalım sabahtan beri inş bastırmaz

Lady buldum buldum konuyu buldum :d :52:

O videodaki hareketler çok basit göründü.İlk yaptığımda anlamadım acısını ama ağrıdan uyuyamadım geceeeeeeeeeeee:14:

Ah benm dertli tasalı kankamm:50:

Vala 2 gün daha böylesin kötü haberi veriyim 3. güne geçiyo yavaş yavaş :52::52:

Ah benm dertli tasalı kankamm:50:

Vala 2 gün daha böylesin kötü haberi veriyim 3. güne geçiyo yavaş yavaş :52::52:

Of ya, eklem ağrılarına iyi gelen ilaç mi içsem yoksa kas gevşetici mi alsam..

Ama biliyorsun benim kas gevşetici bana dokunmuştu ölüyordum az kalsınnn:52::52::52:

Of ya, eklem ağrılarına iyi gelen ilaç mi içsem yoksa kas gevşetici mi alsam..

Ama biliyorsun benim kas gevşetici bana dokunmuştu ölüyordum az kalsınnn:52::52::52:

Valla ikisi de işe yaramıyo kanka uzancan iki seksen anca öyle :31:

Başlamasın ya :14::14::14: Dikkat et kendine canım :15::15:

Sağol kuzum benim :16: kahve iyi geliyor kahve fıçısı gibi oldum iç iç :9:

aaa ben korkuyorum bu işlerden insanlar niyeti bozdu. ünideyken sınıf arkadaşım bi kızla birlikte oluyo ama kızın adını büyük biliyor.oysa aile boyu bu işi yapıyorlarmış para tahtidi. sonra şikayet falan derken çocuk 14 ay hapiste yattı. o kadar kötüydükü şükür ki gerçekler ortaya çıktı ama çocuğun adı okulu herşeyi lekelenmişti.

anladım tatlım. beni debugün yokluyo migren bakalım sabahtan beri inş bastırmaz

İnşallah canım :31::31:

Back
X