• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Benim ous ( :27:) 'a sözüm var günde bir kupadan fazla içmeyeceğime dair.İlk o uyardı fazlası zarar diye.
Evet kafein bağımlılığı yapıyor ki yaptı bile ben içmesem başım ağrıyor :31: bizimkilerde seviyor her gece onlara sütlü kahve yapıyorum illki içiyorum :31: of ya güzel her şey zararlımı olmalı :19::19:

Şanslısın mi diyeceğim değilsin mi diyeceğim bilemedim :1:

Şanslısın en azından bağımlı olup birde içmemekle uğraşmıyorsun:1:
etrafımdaki herkes tiryaki amaaa:) azıcık içebilseydimm keskee:26:

Ne sıcağı kızım bu soğukta en soğuk suyu açarım sana ceza olsun :27::27::27:

Yanlışın var kuzu kasıtlı olarak sıcağa getirme diyorum çünkü ben soğuk su ile duş alıyorummm

Çok iyi geliyo ama arada işte...

Sıcak su da boğuluyorum buhardannnn:5:

Yanlışın var kuzu kasıtlı olarak sıcağa getirme diyorum çünkü ben soğuk su ile duş alıyorummm

Çok iyi geliyo ama arada işte...

Sıcak su da boğuluyorum buhardannnn:5:

Bak gene eşşeğin aklına karpuz kabuğu soktu :27: O zaman en sıcağına :9:

Kafeinin doğurganlığı olumsuz yönde etkilediği biliniyor. Günde üç fincan veya daha fazla kahve içmek, kadının doğurganlık oranını azaltıyor. Çünkü aşırı miktarda kafein tüketimi yumurtlamayı olumsuz etkiliyor. Bu konuda çarpıcı bir başka sonuç ise, Brezilya'dan geliyor. Brezilya'da bulunan Sao Paulo Üniversitesi uzmanlarının yaptığı araştırmalarda, her gün düzenli olarak kahve içen erkeklerin içmeyenlere oranla daha güçlü spermleri olduğu kanıtlandı. Kafeinin spermin üzerinde uyarıcı etkisi olduğunu savunan uzmanlar, bunun merkezi sinir sisteminde de aynı etkiyi gösterdiğini iddia ediyorlar.

Alıntıdır :27::27::27:

:46::46::46::27::27::23::23::23:

Kafeinin doğurganlığı olumsuz yönde etkilediği biliniyor. Günde üç fincan veya daha fazla kahve içmek, kadının doğurganlık oranını azaltıyor. Çünkü aşırı miktarda kafein tüketimi yumurtlamayı olumsuz etkiliyor. Bu konuda çarpıcı bir başka sonuç ise, Brezilya'dan geliyor. Brezilya'da bulunan Sao Paulo Üniversitesi uzmanlarının yaptığı araştırmalarda, her gün düzenli olarak kahve içen erkeklerin içmeyenlere oranla daha güçlü spermleri olduğu kanıtlandı. Kafeinin spermin üzerinde uyarıcı etkisi olduğunu savunan uzmanlar, bunun merkezi sinir sisteminde de aynı etkiyi gösterdiğini iddia ediyorlar.

Alıntıdır :27::27::27:

:46::46::46::27::27::23::23::23:

Siz Nicoyu dinleyin bende yalan yok :51::51::27:

Back
X