- Emoji Skoru
- 62.447
- Puanlar
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
etrafımdaki herkes tiryaki amaaa:) azıcık içebilseydimm keskee:26:Benim ous () 'a sözüm var günde bir kupadan fazla içmeyeceğime dair.İlk o uyardı fazlası zarar diye.
Evet kafein bağımlılığı yapıyor ki yaptı bile ben içmesem başım ağrıyorbizimkilerde seviyor her gece onlara sütlü kahve yapıyorum illki içiyorum
of ya güzel her şey zararlımı olmalı
Şanslısın mi diyeceğim değilsin mi diyeceğim bilemedim
Şanslısın en azından bağımlı olup birde içmemekle uğraşmıyorsun![]()
Çok iyi olur , suyu fazla sıcağa getirirsen çıkışta döverim seniiii..![]()
Ne sıcağı kızım bu soğukta en soğuk suyu açarım sana ceza olsun![]()
Yatiyorumm hobaa
Sen naptin bebe![]()
Tamam kuzum![]()
Sen dizi izledikçe ben ofluyorummmmmm of of of ..
Hayatımda gördüğüm tek dizikolik sensin..
Yanlışın var kuzu kasıtlı olarak sıcağa getirme diyorum çünkü ben soğuk su ile duş alıyorummm
Çok iyi geliyo ama arada işte...
Sıcak su da boğuluyorum buhardannnn![]()
Bi sürü yararı var zararından bahsetmemişler hiç![]()
Bak gene eşşeğin aklına karpuz kabuğu soktuO zaman en sıcağına
![]()
Bebe ne beBende elektrikler kesikti anca muhabbete girebildim ve çok soğuk donuyorum :18:
Kafeinin doğurganlığı olumsuz yönde etkilediği biliniyor. Günde üç fincan veya daha fazla kahve içmek, kadının doğurganlık oranını azaltıyor. Çünkü aşırı miktarda kafein tüketimi yumurtlamayı olumsuz etkiliyor. Bu konuda çarpıcı bir başka sonuç ise, Brezilya'dan geliyor. Brezilya'da bulunan Sao Paulo Üniversitesi uzmanlarının yaptığı araştırmalarda, her gün düzenli olarak kahve içen erkeklerin içmeyenlere oranla daha güçlü spermleri olduğu kanıtlandı. Kafeinin spermin üzerinde uyarıcı etkisi olduğunu savunan uzmanlar, bunun merkezi sinir sisteminde de aynı etkiyi gösterdiğini iddia ediyorlar.
Alıntıdır
![]()
Oy mu istiyorsun bendennndürüst olll
![]()
Hayıııııııııııııııııırrrr![]()
Bebeee :89:
Evet cok soguk yaa :18: napicaz![]()
Siz Nicoyu dinleyin bende yalan yok
Yok be cok heyecanliyim yani![]()
Proflardan iyi mi bliyon kız yoksa sen einsten misin
3 bardak diyor zaten onun üstü zarardır tabi