• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Ama ben şuan saçımı siyaha boyarsam 2 sene boyatmam ki saçımı..
O zamana kadar akar gider zaten..

ben öyle kararlı davranamadım hiçbir zaman tamamen çıkmaz da rengi solar tabi zamanla bir de ne kadar sık boyadığına bağlı ben 6 kez mavi siyah boyadım baya oturmuştu rengi arada renk farkı olunca batmaz mı sana

ben öyle kararlı davranamadım hiçbir zaman tamamen çıkmaz da rengi solar tabi zamanla bir de ne kadar sık boyadığına bağlı ben 6 kez mavi siyah boyadım baya oturmuştu rengi arada renk farkı olunca batmaz mı sana

Ben daha bi kere bile saçıma boya sürmedim.Bu ilk boyamam olacak.. Çok kararsız kaldım bak şimdi..

Senin saçlar zaten simsiyah çok güzelsin maşallah neden siyah boyamak istiyosun ki daha :)

Saçlarımın uçları biraz açılır gibi olduğu içinnn ondan boyatmak istiyorummmm

teşekkür ederim (:

o zaman uç kısmını yaptır yani ben ne desem yine dinlemezsin çünkü o hevesi bilirim ama kendi tonlarından çok hızlı uzaklaşma derim :52: ipek gibiydi benimkiler de ah ah :D birden sapsarı ol sonra git simsiyah ol şimdi saçlarıma bakıp ulen hakkat en güzel doğalıymış diyorum :27:

ya da yaptırcaksan göze alman lazım :D

Back
X