• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

rahat mı dğeil mi yani şimdi :26: ped mi tampon mu :D

ııııı o içerde şişiyor doğal olarak ipinden çekerken acıtıyo biraz on zorluğu var bitek ama rahat yani ...

Ben çok pişince ped te mecburen kullanıyorum bazen pişiklerim geçsin diye :9::9:

Dene bi ama denemeden bilemezsin :51:

Biri korku mu dedi zilyon tane korku filmi izlemişimdir.

AMa nasıl bir şey istiyorsun.Korku hayaletli felan mı yani mistik mi.Daha asmalı kesmeli bir şey mi ?

şöyle diyim mesela aynaları biliyo musun yani bi konusu olsun istiyorum ya da american horror storyi biliyorsundur kurgu sarıyo öyle böö öö diyen asan kesenleri sevmiyorum ben :D böyle konulu senaryolu ama gericek beni brr vay dicem :60:

ııııı o içerde şişiyor doğal olarak ipinden çekerken acıtıyo biraz on zorluğu var bitek ama rahat yani ...

Ben çok pişince ped te mecburen kullanıyorum bazen pişiklerim geçsin diye :9::9:

Dene bi ama denemeden bilemezsin :51:

ay şişerse pişik yapar dimi pf :D yani ped değiştirmekten iyise denenebiir dicektim pedle rahat edemiyorum ben haşır huşur :D kıvrılıyo falan :D

büroyu bırakamadı özelde de eğitim danışmanlığı merkezi var onu adam edemezsem bırakamam dedi o batarsa izmirde yaşama şansımız da batar ya yoksa puanı da kaçtı 196 mı ne :D :52:

puanı bizim alana göre iyimiş :D anladım canım çok mesafa yoktur inş. aşarsınız siz mesafalaeri de :D

Hahahah çok iyiymiş ya :9::9::9:
Ama aş bunları film sadece bunlar gerçekleri varmı tabi var orası ayrı :27::27:

ya zorlamıyorum kendimi tanıyorum ciddi anlamda ruhsal sıkıntıya yok açıyor. mesela hırsız muhabbeti yapılsın ben günlerce uyuyamam :D:27:

ay şişerse pişik yapar dimi pf :D yani ped değiştirmekten iyise denenebiir dicektim pedle rahat edemiyorum ben haşır huşur :D kıvrılıyo falan :D

İyileşince dene kararı sen ver herzaman kullanmıyorum dediğim gibi :60:

puanı bizim alana göre iyimiş :D anladım canım çok mesafa yoktur inş. aşarsınız siz mesafalaeri de :D

ya zorlamıyorum kendimi tanıyorum ciddi anlamda ruhsal sıkıntıya yok açıyor. mesela hırsız muhabbeti yapılsın ben günlerce uyuyamam :D:27:

canım nerden baksan 15 yıllık öğretmen eşim :D 2.5 saat var :D sen yalnız mı yaşıyosun yoksa

uyuyamaz sohbet devam ediyor burada nasıl bıraksın:60::60:

Gider dilşahcığım o bu aralar pek bi boşladı buraları :1:

şöyle diyim mesela aynaları biliyo musun yani bi konusu olsun istiyorum ya da american horror storyi biliyorsundur kurgu sarıyo öyle böö öö diyen asan kesenleri sevmiyorum ben :D böyle konulu senaryolu ama gericek beni brr vay dicem :60:

Aynaları biliyorum canım 1ve 2 yi izledim.Davetsiz ya da koğuş bu türden bunları izledin mi

Bayıyo bi süre sonra zevkli olan sadece mısır oluyo :9:

Kesinlikle :9: sıkılıyorumda artık o yüzden bilim kurguya sardım

Son düzenleme:

Ben eve hırsız girse dalarım direk sıkıntı yapcek ne var ki kapımız acık yiyosa buyursun gelsin :60:

Evet ne kadınlar var omg ! :53:

Ben duş alırım sabah akşam nefret ediyorum yaa neyse kendimi keselemekten derimi yüzücem o derece yıkama haricinde bide kesilir fln diyolar umurumda olmaz valla sen izledin mi Carrie yi bu arada izle bu muhabbetin üstüne kesin jaq :52::52::52:

o kim yahu yeni arkadaş mı :27:

Gider dilşahcığım o bu aralar pek bi boşladı buraları :1:

Aynaları biliyorum canım 1ve 2 yi izledim.Davetsiz ya da koğuş bu türden bunları izledin mi

Kesinlikle :9: sıkılıyorumda artık o yüzden bilim kurguya sardım

Aynen ondada gelecek ve uzaylılar teması baydı :27::27:

Back
X