Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rahat mı dğeil mi yani şimdi :26: ped mi tampon mu![]()
Biri korku mu dedi zilyon tane korku filmi izlemişimdir.
AMa nasıl bir şey istiyorsun.Korku hayaletli felan mı yani mistik mi.Daha asmalı kesmeli bir şey mi ?
Hahahah
Bide filmini izlesen Carrie 'yi![]()
Annemmm
Etkilenmem ben hiç tepkisiz manyağım heralde biraz![]()
bebeğim ben biliyorum bunu kitabını okumuştum
sis de çok iyiydi
ııııı o içerde şişiyor doğal olarak ipinden çekerken acıtıyo biraz on zorluğu var bitek ama rahat yani ...
Ben çok pişince ped te mecburen kullanıyorum bazen pişiklerim geçsin diye
Dene bi ama denemeden bilemezsin![]()
Sen bendensin işte korku izleyip gülen o tip![]()
topik size emanet çıkarken silin süpürün anhtarı paspasın altına koyun
iyi geceler![]()
büroyu bırakamadı özelde de eğitim danışmanlığı merkezi var onu adam edemezsem bırakamam dedi o batarsa izmirde yaşama şansımız da batar ya yoksa puanı da kaçtı 196 mı ne![]()
![]()
Hahahah çok iyiymiş ya
Ama aş bunları film sadece bunlar gerçekleri varmı tabi var orası ayrı![]()
ay şişerse pişik yapar dimi pfyani ped değiştirmekten iyise denenebiir dicektim pedle rahat edemiyorum ben haşır huşur
kıvrılıyo falan
![]()
puanı bizim alana göre iyimişanladım canım çok mesafa yoktur inş. aşarsınız siz mesafalaeri de
ya zorlamıyorum kendimi tanıyorum ciddi anlamda ruhsal sıkıntıya yok açıyor. mesela hırsız muhabbeti yapılsın ben günlerce uyuyamam![]()
uyuyamaz sohbet devam ediyor burada nasıl bıraksın![]()
şöyle diyim mesela aynaları biliyo musun yani bi konusu olsun istiyorum ya da american horror storyi biliyorsundur kurgu sarıyo öyle böö öö diyen asan kesenleri sevmiyorum benböyle konulu senaryolu ama gericek beni brr vay dicem
![]()
Bayıyo bi süre sonra zevkli olan sadece mısır oluyo![]()
Heçte elimi bi şeye sürmem![]()
İyileşince dene kararı sen ver herzaman kullanmıyorum dediğim gibi![]()
puanı bizim alana göre iyimişanladım canım çok mesafa yoktur inş. aşarsınız siz mesafalaeri de
ya zorlamıyorum kendimi tanıyorum ciddi anlamda ruhsal sıkıntıya yok açıyor. mesela hırsız muhabbeti yapılsın ben günlerce uyuyamam![]()
Evet ne kadınlar var omg !
Ben duş alırım sabah akşam nefret ediyorum yaa neyse kendimi keselemekten derimi yüzücem o derece yıkama haricinde bide kesilir fln diyolar umurumda olmaz valla sen izledin mi Carrie yi bu arada izle bu muhabbetin üstüne kesin jaq![]()
Gider dilşahcığım o bu aralar pek bi boşladı buraları
Aynaları biliyorum canım 1ve 2 yi izledim.Davetsiz ya da koğuş bu türden bunları izledin mi
Kesinliklesıkılıyorumda artık o yüzden bilim kurguya sardım
Ay süper bana şimdi söyle boyunu neye göre seçiyon pedden iyi mi kötü mü![]()
puhahahahahahaha yok tatil ya görüyorum bu ara ama yanaşamıyorum
ay hep o moru kullandım o yüzden bilemiyorum ki ondan mı bak şu
https://www.google.com.tr/search?q=...sgork481133%26categoryId%3D26012141;1500;1500
o kim yahu yeni arkadaş mı![]()