• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

canım daha bugün olmuş olay. Erkekler sıkıntılarını kendi içlerinde yaşayıp halletmeyi seviyorlar. limon'un da dediği gibi içlerine kapanıyorlar. Kendi içinde bir halletsin meseleyi. Sana da açılır mutlaka. Öyle tahmin ettim ben. Anladığım kadarıyla hassas gururlu bir insan. Allah kolaylık versin just'umm.. Üzüldüm gerçekten:50:

yok olay olur olmaz aradı zaten ilk benle paylaştı da surat yapıyor işte sağol bitanem :54:

gerçekten hepsi böyle mi acaba siz benden tecrübelisiniz evlilikte bilirsiniz benim nasıl olmam lazım şu an ben sinirleniyonurum ben de ona surat asıp kızmaya başlıyorum :26:

evet ketum fazlasıyla

umarım düzelir de ben ona yaklaşıp o duvar gibi kaldıkça moralim bozuluyo ağlayasım geliyo

Yani büyük cogunluk bence öyle, yani ben hakliyim havalari, sonra böyle duvara toslayinca ilk basta burundan kil aldirmazlar, sonra sonra yumusarlar...
Esinin karakterini bilmiyorum, bende genelde surat asarim atisinca esimde "hakliligini" savunur, ama cabuk yumusar o gelip benide yumusatir :1:
Senin tartman lazim, bence buseferluk sen biraz alttan al surat yapma, mahcup sana karsi belli :34:

Yani büyük cogunluk bence öyle, yani ben hakliyim havalari, sonra böyle duvara toslayinca ilk basta burundan kil aldirmazlar, sonra sonra yumusarlar...
Esinin karakterini bilmiyorum, bende genelde surat asarim atisinca esimde "hakliligini" savunur, ama cabuk yumusar o gelip benide yumusatir :1:
Senin tartman lazim, bence buseferluk sen biraz alttan al surat yapma, mahcup sana karsi belli :34:

ben bunu hiç düşünemedim ya doğru diyosunuz :44: ne kadar kötü niyetliyim adam utanmış ben neler düşünüyorum teşekkür ederim valla ..

Hem seni özlediydim ben bugün :5:

ben bunu hiç düşünemedim ya doğru diyosunuz :44: ne kadar kötü niyetliyim adam utanmış ben neler düşünüyorum teşekkür ederim valla ..

Yok canim ya insan isin icinde olunca anlayamiyor bazen:1:
Bide daha yenisiniz, zamanla oturur, birbirinize nasil davrancaginizi bilirsiniz :34:

Son düzenleme:
Yok can ya insam isin icinde olunca anlayamiyor :1:
Bide daha yenisiniz, zamanla oturur, birbirinize nasil davrancaginizi bilirsiniz :34:

senden öğrenilecek çok şey var dsene :) siz kaç yıllık evlisiniz

evet ketum fazlasıyla

Ah custum düzelirsiniz elbet.Sen alttan alırsan hallorlur oda anlar hatasını:31:

işte benimkii pembe ayıcıklı pijamamı gördü içinde bir babane yatıyor bu kızın dedi. halbukii öylemii leopar besliyorum içimdee aslan kadar yırtıcıyım haberi yok hıh artık olamaz da zatenn:60:

Hiç bakmamış ki içine :60: ayıcıkları kaldırıp baksa leoparı görecek vahşi yırıtıcı kadın çıkacak alttan ama bilmiyor.

Fakat sorun sende değil bakmasını bilemyen ex te :27::27::27:

Ah custum düzelirsiniz elbet.Sen alttan alırsan hallorlur oda anlar hatasını:31:

Hiç bakmamış ki içine :60: ayıcıkları kaldırıp baksa leoparı görecek vahşi yırıtıcı kadın çıkacak alttan ama bilmiyor.

Fakat sorun sende değil bakmasını bilemyen ex te :27::27::27:

ben ya amazon karısı olmalıymışım ya da erkek doğmalıymışım ya direktimdir ben öyle alttan al üstten ver yandan kıvır sevmem :D

Estafrullah canim bende sizlerden ögrendiklerim var vallah :9:
Biz bu sene 12 sene olucak evliligimiz insallah canim :16:

Ay ben sustum valla burda akıl vermeye çekinirim kadın 12 yıl ayakta tutmuş yuvayı helal :53::53:

Back
X