- Emoji Skoru
- 12.730
- Puanlar
- 248
ay süper edersin valla şükür derim smssiz öğrenci mi olur kızım =)
Ya sonra arkadaslarim uyutmuyolar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay süper edersin valla şükür derim smssiz öğrenci mi olur kızım =)
söyliyim mi dilsah kızmıs sana diyim mi![]()
söyliyim mi dilsah kızmıs sana diyim mi![]()
ondan mı dersin? parasız kaldığını da söylemez genelde utandırıyosun beni der :26:
kefil olduğu kişi dayısı zaten ! yüzsüz yüzsüz Allah versin demiş insan eşime !![]()
Limonum ya iyi ol elbet hep iyi ol.Umarım hatasını anlar senin gibi bi insanı bıraktığı üzdüğü için pişman olur.
Ama bence arar o
3 bin büyük bi mebla değil ama canım :26: bulunur yani öyle ya da böyle sıkma canını.Fakat eşinin seni dışlayıp derdi içine atması kötü olmuş keşke senle konuşsa paylaşsa beraber çözüm bulsanız
Diyosunnn![]()
deme laa başımı belaya sokma![]()
De ki peri diyokii "amca ablami uzmeee!"
ben ya amazon karısı olmalıymışım ya da erkek doğmalıymışım ya direktimdir ben öyle alttan al üstten ver yandan kıvır sevmem![]()
Ay ben sustum valla burda akıl vermeye çekinirim kadın 12 yıl ayakta tutmuş yuvayı helal![]()
erkek güçlü olmak ister senden akıllı mantıklı evi çekip çevirmek ister. ve şu anda onun yüzünden zor durumdasınız bu da ağır geliyordur. benim çevremdeki erkekler genelde susar ,içine kapanır sorunu kendisi halletmeye çalışır. sen şimdi trip atıp surat asıyorsun ya kesin baka hatun bile yüzüme bakmıyor moduna girmişitr. üstüne gitme bırak biraz kendi haline ama onun yanında olduğunu hayatı birlikte yaşadığınızı hatasıyla günahıyla sevabıyla ortak olduğunuzu hissettir. tabi bunlar genel yorumlar eşini tanımıyorum ama üstüne gidip zırlamak ters teper
şimdi stl o bıraktı demeyelimm ya öküz oturdu okuyunca. karşılıklı bıraktıkben beklemiyorum onun aramasını
önmüzdeki maçlara bakacağım
![]()
erkek güçlü olmak ister senden akıllı mantıklı evi çekip çevirmek ister. ve şu anda onun yüzünden zor durumdasınız bu da ağır geliyordur. benim çevremdeki erkekler genelde susar ,içine kapanır sorunu kendisi halletmeye çalışır. sen şimdi trip atıp surat asıyorsun ya kesin baka hatun bile yüzüme bakmıyor moduna girmişitr. üstüne gitme bırak biraz kendi haline ama onun yanında olduğunu hayatı birlikte yaşadığınızı hatasıyla günahıyla sevabıyla ortak olduğunuzu hissettir. tabi bunlar genel yorumlar eşini tanımıyorum ama üstüne gidip zırlamak ters teper
şimdi stl o bıraktı demeyelimm ya öküz oturdu okuyunca. karşılıklı bıraktıkben beklemiyorum onun aramasını
önmüzdeki maçlara bakacağım
![]()
zırlamak istemiyorum ama ben de üzülüyorum kendime bağlıyorum hatta bana anlatmıyosun kime anlatıyosun başkası mı var diye başladım uf çok tipiğim regl günlerimde hiç çekilmiyorumsenin dediklerin zaten doğru
Olsun canım insan tecrübe ede ede öğreniyor.Sen ona tatlı dille yaklaşırsan o döker teğindeki taşları.Güzellikle paylaşmayı öner.
Tersleme mesela o öyle diye sende arkanı dönüp yatma.Belki senin onla ilgilenmene ihtiyacı var şuan![]()
Hahahahahahahahaha
Darisi sizlein basina canim![]()
Sen baya baya silmişsin kafandan![]()
Soyle kizdayıya dicektim yavne paniklediniz
![]()
Ah eskidendi oay pek de popüleriz =)
adam diyordur borçtan birine zor yetiyorum :d ikincisi için para lazım canım
kasap et derdin just sende şey derdindesin![]()
tamam bidaha denicem bakalım olmazsa çemkiririm ama
amin canım bebek var mı![]()
tamam bidaha denicem bakalım olmazsa çemkiririm ama
amin canım bebek var mı![]()
ay napim stil yok sayıyorumnapıyım öleyim mi öldüreyim mi
dilşah bana onun oralardan bulacak![]()
Olmazsaçemkirme canım kendi haline bırak.Çmekirmek bir şeye fayda sağlamadığı gibi olayları daha da sarpa sarar
Sarışın olacak değilmi paklavalarıda olacak mavi gözüde olacak mıbende istiyorum
![]()