• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

ondan mı dersin? parasız kaldığını da söylemez genelde utandırıyosun beni der :26:

kefil olduğu kişi dayısı zaten ! yüzsüz yüzsüz Allah versin demiş insan eşime ! :14:

erkek güçlü olmak ister senden akıllı mantıklı evi çekip çevirmek ister. ve şu anda onun yüzünden zor durumdasınız bu da ağır geliyordur. benim çevremdeki erkekler genelde susar ,içine kapanır sorunu kendisi halletmeye çalışır. sen şimdi trip atıp surat asıyorsun ya kesin baka hatun bile yüzüme bakmıyor moduna girmişitr. üstüne gitme bırak biraz kendi haline ama onun yanında olduğunu hayatı birlikte yaşadığınızı hatasıyla günahıyla sevabıyla ortak olduğunuzu hissettir. tabi bunlar genel yorumlar eşini tanımıyorum ama üstüne gidip zırlamak ters teper
:31:Limonum ya iyi ol elbet hep iyi ol.Umarım hatasını anlar senin gibi bi insanı bıraktığı üzdüğü için pişman olur.

Ama bence arar o

3 bin büyük bi mebla değil ama canım :26: bulunur yani öyle ya da böyle sıkma canını.Fakat eşinin seni dışlayıp derdi içine atması kötü olmuş keşke senle konuşsa paylaşsa beraber çözüm bulsanız :31:

Diyosunnn :27:

şimdi stl o bıraktı demeyelimm ya öküz oturdu okuyunca. karşılıklı bıraktık :9::9: ben beklemiyorum onun aramasını :D önmüzdeki maçlara bakacağım:27::9:

ben ya amazon karısı olmalıymışım ya da erkek doğmalıymışım ya direktimdir ben öyle alttan al üstten ver yandan kıvır sevmem :D

Olsun canım insan tecrübe ede ede öğreniyor.Sen ona tatlı dille yaklaşırsan o döker teğindeki taşları.Güzellikle paylaşmayı öner.:31:
Tersleme mesela o öyle diye sende arkanı dönüp yatma.Belki senin onla ilgilenmene ihtiyacı var şuan :31:

erkek güçlü olmak ister senden akıllı mantıklı evi çekip çevirmek ister. ve şu anda onun yüzünden zor durumdasınız bu da ağır geliyordur. benim çevremdeki erkekler genelde susar ,içine kapanır sorunu kendisi halletmeye çalışır. sen şimdi trip atıp surat asıyorsun ya kesin baka hatun bile yüzüme bakmıyor moduna girmişitr. üstüne gitme bırak biraz kendi haline ama onun yanında olduğunu hayatı birlikte yaşadığınızı hatasıyla günahıyla sevabıyla ortak olduğunuzu hissettir. tabi bunlar genel yorumlar eşini tanımıyorum ama üstüne gidip zırlamak ters teper

şimdi stl o bıraktı demeyelimm ya öküz oturdu okuyunca. karşılıklı bıraktık :9::9: ben beklemiyorum onun aramasını :D önmüzdeki maçlara bakacağım:27::9:

zırlamak istemiyorum ama ben de üzülüyorum kendime bağlıyorum hatta bana anlatmıyosun kime anlatıyosun başkası mı var diye başladım uf çok tipiğim regl günlerimde hiç çekilmiyorum :27: senin dediklerin zaten doğru

Sen baya baya silmişsin kafandan :1:

zırlamak istemiyorum ama ben de üzülüyorum kendime bağlıyorum hatta bana anlatmıyosun kime anlatıyosun başkası mı var diye başladım uf çok tipiğim regl günlerimde hiç çekilmiyorum :27: senin dediklerin zaten doğru

adam diyordur borçtan birine zor yetiyorum :d ikincisi için para lazım canım:9::9:

kasap et derdin just sende şey derdindesin:27:

Olsun canım insan tecrübe ede ede öğreniyor.Sen ona tatlı dille yaklaşırsan o döker teğindeki taşları.Güzellikle paylaşmayı öner.:31:
Tersleme mesela o öyle diye sende arkanı dönüp yatma.Belki senin onla ilgilenmene ihtiyacı var şuan :31:

tamam bidaha denicem bakalım olmazsa çemkiririm ama :41:

Hahahahahahahahaha :60:
Darisi sizlein basina canim :46:

amin canım bebek var mı :1:

adam diyordur borçtan birine zor yetiyorum :d ikincisi için para lazım canım:9::9:

kasap et derdin just sende şey derdindesin:27:

[video=youtube;Prb5eInCb94]http://www.youtube.com/watch?v=Prb5eInCb94[/video] :60:

doğru diyon be para yoksa kim napsın dimi :27:

ben çok manyağım zaten mesela eğitimlerde yerel gazetede fotoları falan çıktı büyütüp büyütüp baktım hepsinde parmağında yüzük var mı diye :60: bi de bakıyorum bu ışıltı mı yüzük mü hah yüzük ya bence yüzük yüzük :60:

tamam bidaha denicem bakalım olmazsa çemkiririm ama :41:

amin canım bebek var mı :1:

Olmazsaçemkirme canım kendi haline bırak.Çmekirmek bir şeye fayda sağlamadığı gibi olayları daha da sarpa sarar

ay napim stil yok sayıyorum :D napıyım öleyim mi öldüreyim mi :27::27:

dilşah bana onun oralardan bulacak :46::46:

Sarışın olacak değilmi paklavalarıda olacak mavi gözüde olacak mı :17::17: bende istiyorum :14::14::14:

Olmazsaçemkirme canım kendi haline bırak.Çmekirmek bir şeye fayda sağlamadığı gibi olayları daha da sarpa sarar

Sarışın olacak değilmi paklavalarıda olacak mavi gözüde olacak mı :17::17: bende istiyorum :14::14::14:

o zaman sana çemkiriyim :60: yoluşak rahatlayak :27:

Back
X