• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Bu arada Just'ın yazdığını şimdi gördüm ya merak ettim.
Çok önceden telefonla görüşmüştük kendisiyle
numarasını değiştirmediyse arasam mı bi merak ettim :26:

Bence aramadan önce müsait misin diye mesaj çek ama kim olduğunu da tanıt.Belki eşi falan vardır, şimdi gidip orda bu mevzuyu mu anlattın, tüm özelimizi oraya mı anlatıyorsun diye kıza köpürmesin..

ay bekret konusuna daldım. arnavuti çerkes falan güzellik konular nerelere gitmiş :D

erkekler kızmayalım biz ya :9::9:

Rabbim hayırlısıyla karşılaştırsın

Bence aramadan önce müsait misin diye mesaj çek ama kim olduğunu da tanıt.Belki eşi falan vardır, şimdi gidip orda bu mevzuyu mu anlattın, tüm özelimizi oraya mı anlatıyorsun diye kıza köpürmesin..

Haklısın aslında. Mesaj gönderiyorum şimdi umarım hattını değiştirmemiştir.

konuşursan haberder eder misin aklım kaldı kızda

Son düzenleme:
Haklısın aslında. Mesaj gönderiyorum şimdi umarım hattını değiştirmemiştir.

İnşallah bakalım , ama bence gelir o birazdan..

Dün gece onun sıkıntısından uyuyamamış olabilir...

Diğer mevzuya gelince, gittiğim her yere sepet sepet kib ve ban götürürüm diyorsun..:52::52::52:

konuşursan haberder eder misin aklım kaldı kızda

Mesajı göndermedim daha. Şimdi telefonu eşindeyse bi sorun olur mu ki mesajı görmesi :26:

Biraz daha beklesem mi göndersem mi bilemedim.

İnşallah bakalım , ama bence gelir o birazdan..

Dün gece onun sıkıntısından uyuyamamış olabilir...

Diğer mevzuya gelince, gittiğim her yere sepet sepet kib ve ban götürürüm diyorsun..:52::52::52:

Hiç banlanmadım ceza puanım da 0 :nazar::nazar: :52: Eğer banlanırsam onun şokuyla ne yaptığımı bilemeyebilirim tabi :27: :27:

Mesajı göndermedim daha. Şimdi telefonu eşindeyse bi sorun olur mu ki mesajı görmesi :26:

Biraz daha beklesem mi göndersem mi bilemedim.

biraz daha bekleyelim bakalım şimdi mesaj da sorun olmasın

Back
X