• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Hayalet olup şu an sewdiceğimi takip etmek isterdimmm :27::27:
Bi ara cihaz takıp takip etmek bile geldii aklıma :26:

Sen şimdi kimlere bakıyorsundur kimbilirr senii gidii seniii
:33:

Yok kiz masum masum buralarda dolaniyom iste :10:
Sirin Hayaletim ben :17:

Teşekkür ederim şekerim senin kadar taş bi hatun olup akıllarda kalamasakta vardır bi yer edinmişliğimiz :23::23::23::23:

Ya antonyoyu birazda sen bu hale getirdin culi verme dedim bu kadar yüz verme.Yapma az sürt şunun burnunu yok.Senin bu içindeki safılığı alıp uzayın boşluklarına fırlatasım var yeminlen var :19::19:

Oooffffff iyice havalara sokuyosunuz siz beni, verin gazi verin gazi :60:

Kızdırmasınlar seni gel yamacıma :29::29::29::29:

Çocuklar senin, isim hakkı senin, hesap verecek olan sensin. Kimseyi ilgilendirmez. Boşver :16::16::16:

Aynen canim, ama bi cocuga isim vermek gercekten cok zor, hele biz almanyada olunca dahada dikkat etmek zorundasin...
Mesela bn kizda Buse ismini cok severim ama burda koyamam cünkü Meme(gögüs) anlamina geliyor almancada, cok dalga gecerler :47: yada söylerken almanca sekil söylenen isimler var kimi harflerden dolayi bu sefede hic hos gelmiyor kulaga :50:

Aynen canim, ama bi cocuga isim vermek gercekten cok zor, hele biz almanyada olunca dahada dikkat etmek zorundasin...
Mesela bn kizda Buse ismini cok severim ama burda koyamam cünkü Meme(gögüs) anlamina geliyor almancada, cok dalga gecerler :47: yada söylerken almanca sekil söylenen isimler var kimi harflerden dolayi bu sefede hic hos gelmiyor kulaga :50:

Onlara dikkat etmek lazım tabi :31::31:

Yok kiz masum masum buralarda dolaniyom iste :10:
Sirin Hayaletim ben :17:

Oooffffff iyice havalara sokuyosunuz siz beni, verin gazi verin gazi :60:

Şirin mi şirin, asabi mi asabii, çılgın mı çılgın, tombiş mi tombişş hayaletim benimm :36:

tövbe yaa delinin zoruna bakk bırak arama yaa düşme üstüne bu kadar kuzum arama seni arayana kadar

ciddiii diorum bakkk ölümüm bariii heyeecanlı olur yaktım kızın basını der belkii :31:

Oyy canlarim benim kiyamam size merak etmissiniz simdi gordum alintilarinizi iyi miyim degilim ama merak etmeyin yasiyorum opuyorum hepinizi :54:
Dun gece msaj attim niden cevap vermedin.merak ettk.bi bakar insan telf.
Güzel olmayan kadın yoktur doğası gereği her kadının ayrı bir güzelliği vardır ben buna inanmıyorum.:19: illaki 90-60-90 hokka bi burun taşmış dudaklar felan değildir güzellik :19::19:

Ya yuz guzelligim yok benim :5:

Şirin mi şirin, asabi mi asabii, çılgın mı çılgın, tombiş mi tombişş hayaletim benimm :36:

Ne tombisi beeee :57:
Kabul etmiyorum bunu :19:

Vardı ya bi filmde oya aydoğan :60: "ben dünyanın en gözel karısıyam" :60: :60:

Bi öyle gezmedigim kaldi :1:
Onuda yaparsam adam beni timarhaneye sokar :9:
Ordan selam cakarim size:3:
Ozaman ne yazsam serbest, delidir ne yapsa yeridir hesabi :27:

ciddiii diorum bakkk ölümüm bariii heyeecanlı olur yaktım kızın basını der belkii :31:

saçmalamaaaaaaa kızıcam şimdi bakk erken doğururum görürsün :)))))))))))) birazda sen naz yap anacığıımmm yeterrr dee çek isyan bayrağınıı

Buradan alıyormuşsun gazı :60: seninkine gidip;" kalk oğlum kalk karşında dünnnyyaaa güzeliii taşşş on numara beş yıldız bı kadın var önümde diz çök ":60: adam durmur oluyormuş :60: :60:

bende 25 yasındayım çalışıorum cnm evlimisin ?

zengin ollunca alcam söz :60:
Ahaaha sabırsızlıkla bekliyorummm :27:
Cidden ne kadar fiyatı bilmiyom ben :26:

Nutella nasıl kanka, aranız iyi mi Nutella ilee :52::52:

Back
X