• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Buarada çok hızlısınız kızlar başım döndü yetişemediğim gözden kaçan alıntılar varsa kusuruma bakmayın :1:

Yemek yiyip geliyorum hemen :56::56:

saçmalamaaaaaaa kızıcam şimdi bakk erken doğururum görürsün :)))))))))))) birazda sen naz yap anacığıımmm yeterrr dee çek isyan bayrağınıı

Oyy hamile varmis aramizda :16:
Allah kucagina almayi nasip etsin, erken degil ama zamaninda:nazar::1:

İzmitte yağmur, rüzgar hava berbat :19::19: Ama tam kahve içme havası valla :12: Var mı kahve isteyen ? :55:

Son düzenleyen: Moderatör:
Buradan alıyormuşsun gazı :60: seninkine gidip;" kalk oğlum kalk karşında dünnnyyaaa güzeliii taşşş on numara beş yıldız bı kadın var önümde diz çök ":60: adam durmur oluyormuş :60: :60:

Bu konuda degil ama baska konularda gaza gelip ona sardigim oluyor :27:
Biraz az gir su Kk ya diyor ozaman :60:

Ahaaha sabırsızlıkla bekliyorummm :27:
Cidden ne kadar fiyatı bilmiyom ben :26:

Nutella nasıl kanka, aranız iyi mi Nutella ilee :52::52:

O benim vazgecilmezim yaaaa napayimmmmm :19:

Keşke canım :18: Ama her yaşın bir güzelliği var :16:

Ben bu dünyanın en güzel karısıyam :27::27::27:

Niko senin güzel olduğunu biliyorum zaten :23::23::23::23::23:

Buarada çok hızlısınız kızlar başım döndü yetişemediğim gözden kaçan alıntılar varsa kusuruma bakmayın :1:

Yemek yiyip geliyorum hemen :56::56:

Ribonsum alışman lazım canım :9::9: bu yine normal hali makara bağladığımızda 2 katı ilerliyor :9::9:

Afiyet olsunncanım

İzmitte yağmur, rüzgar hava berbat :19::19: Ama tam kahve içme havası valla :12: Var mı kahve isteyen ? :55:

Oo burada da hava kapalı yağmur yok ama kahve alırım ben :7:

icime doguyo sen tas gibi hatunsn :27:
ü

Buranın tek taşı var oda Dilay kimse eline su dökemez :60:

Çakıl taşı dersen o olurum ahahaha :60: :60:

Al benden de o kadar millet sevgilisi ile derdini paylaşıyor aa diyorum ben bunu hiç fark etmemişim :60: :60: çemkir dur

Kk zararlı ya :60: :60:

ü

Buranın tek taşı var oda Dilay kimse eline su dökemez :60:

Çakıl taşı dersen o olurum ahahaha :60: :60:

Al benden de o kadar millet sevgilisi ile derdini paylaşıyor aa diyorum ben bunu hiç fark etmemişim :60: :60: çemkir dur

Kk zararlı ya :60: :60:

Yeter gazlama beni daha, nefes alamiyorum artik :60::60:
Ben genelde aldatma konularinda sariyorum adam kafayi yiyor vallah :37::27:

Al bi kaşık şimdi mutfaktan, kaşıkla bakim hadii görevin bu seninn kankaaa :52::52:

Bağlayamadık tatlıya falan :14:
Peri mesajını gördüm güzelim ama kontörüm yok cevap atamadım denedim göndermedi zaten yazamadım da ellerim titriyordu sinir krizlerine girdim ben alttan aldıkça o üstüme geldi
Yürütemiyoruz deyince şalterlerim koptu zaten :14:
Konu paradan çıktı sen şarap aldın bana bir kadeh bıraktın kadar saçma hükümler giydim benim sevdiğime inanmıyormuş daha bana dokunamazmış vs vs :14:
Ben ikna etmeye çalıştıkça inanmadı üstüme geldi
Sabaha kadar kavga ettik sonra da oturdu kaynanam 1 saat konuştu da konuştu
Ben hatalıyım dedi sabah en son ama hala aramız limoni çok üzülüyorum ya biterse diye :14:

Son düzenleme:
Yeter gazlama beni daha, nefes alamiyorum artik :60::60:
Ben genelde aldatma konularinda sariyorum adam kafayi yiyor vallah :37::27:

Dur allahını seversen ne dedim daha :60: :60:

Napıyorsun ki :9::9: dedektiflik mi:60: özellikle pc geçmişi işte facebook haraketler dökümü ile ilgili konularda çok ilginç şeyler öğrendim.Mesela hareketler dökümünden bi haberdim burada öğrendim.Baktım temiz (ya da temizlenmiş:27:) ama o konudan sonra çok ayrılan oldu :60:
Millet hurra haraketlerdökümüne bakmış bi ara çok konu açılmıştı sevgilim şu kızı niye aratmış,sevgilim eski manitayı aratmış,eşim eski nişnlısını aratmış :27:

Back
X