Oyy hamile varmis aramizda
Allah kucagina almayi nasip etsin, erken degil ama zamaninda![]()
:))))))))))) amin canıım teşekkür ederim inşallahh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyy hamile varmis aramizda
Allah kucagina almayi nasip etsin, erken degil ama zamaninda![]()
Nikocm ben istiyorumzahmet olmasa
![]()
Niko senin güzel olduğunu biliyorum zaten
Oo burada da hava kapalı yağmur yok ama kahve alırım ben![]()
Bağlayamadık tatlıya falan
Peri mesajını gördüm güzelim ama kontörüm yok cevap atamadım denedim göndermedi zaten yazamadım da ellerim titriyordu sinir krizlerine girdim ben alttan aldıkça o üstüme geldi
Yürütemiyoruz deyince şalterlerim koptu zaten
Konu paradan çıktı sen şarap aldın bana bir kadeh bıraktın kadar saçma hükümler giydim benim sevdiğime inanmıyormuş daha bana dokunamazmış vs vs
Ben ikna etmeye çalıştıkça inanmadı üstüme geldi
Sabaha kadar kavga ettik sonra da oturdu kaynanam 1 saat konuştu da konuştu
Ben hatalıyım dedi sabah en son ama hala aramız limoni çok üzülüyorum ya biterse diye![]()
Peri mesajını gördüm güzelim ama kontörüm yok cevap atamadım denedim göndermedi zaten yazamadım da ellerim titriyordu sinir krizlerine girdim ben alttan aldıkça o üstüme geldi
Konu paradan çıktı sen şarap aldın bana bir kadeh bıraktın kadar saçma hükümler giydim benim sevdiğime inanmıyormuş daha bana dokunamazmış vs vs
Ben hatalıyım dedi sabah en son ama hala aramız limoni çok üzülüyorum ya biterse diye![]()
Dur allahını seversen ne dedim daha![]()
Napıyorsun kidedektiflik mi
özellikle pc geçmişi işte facebook haraketler dökümü ile ilgili konularda çok ilginç şeyler öğrendim.Mesela hareketler dökümünden bi haberdim burada öğrendim.Baktım temiz (ya da temizlenmiş
) ama o konudan sonra çok ayrılan oldu
Millet hurra haraketlerdökümüne bakmış bi ara çok konu açılmıştı sevgilim şu kızı niye aratmış,sevgilim eski manitayı aratmış,eşim eski nişnlısını aratmış![]()
Hemen canım![]()
Yaparım canım istediğin kahve olsun
Kendinden biliyorsundur benziyoruz![]()
Sagol bebisim![]()
![]()
Ne demek şimdi de güneş çıktıİzmitin havası 4 mevsimi aynı anda yaşatır böyle
Bu ne abla ya! Cok kiziyorum artik esine! Cok sacma sapan seyler one suruyo ki daha yeni evlisniz ! Yurutemiyomus beyfendi.o uzulsn abla sen degil !
Canım ya evli değilim ama olur ki evliliklerde kavgalar.
Öyle hemen bitirmek olur muSiz daha ilk ayrınızdasınız uyum sürecinizde var.Zor bir dönemden geçiyorsunuz.
Herşey geçecektir o zaman geriye baktığınızda ne kadar saçma konulara takıldığınıza güleceksiniz.
Sadece bu zamanları sabırla atlatmanız lazım
:26::26::26::26::26: Çok üzüldüm just :26::26: Umarım aranız düzelir![]()
Dur canim yaaa panik yapma, o suan bunalmis durumda, halledersiniz, sinirle söylenen seyler, bi sakinlesin öyle konusun....
Yok ben direk konuya girerim, pek hafiyelik yapmam, zaten herseyi ortada, pek girmezde face falan, muhabbetler mesajlarda maclarla alakaliama ben hep laf sokarim
![]()
Burada 1 haftadir yağmur var gunes yuzu gormedk![]()
De git
Sabahlari sadece öyle kasiklamam kanka, ekmek üstüne oooohhhh missss, gelsin kilolarrrr![]()
Dur canim yaaa panik yapma, o suan bunalmis durumda, halledersiniz, sinirle söylenen seyler, bi sakinlesin öyle konusun....
Yok ben direk konuya girerim, pek hafiyelik yapmam, zaten herseyi ortada, pek girmezde face falan, muhabbetler mesajlarda maclarla alakaliama ben hep laf sokarim
![]()
Ben yürüsün diye her şeyi yapmaya hazırım dedim bi hatam varsa düzeltirim
olur da beni bu derece köşeye sıkıştırması suçluluktan öldüm benim hassas noktam köşeye sıkıştırıldı mı çıldırıyorum insan durup da 1 ay önceki şaraba yok 3 ay önce gözlemenden bi parça vermedine takar mı resmen kavga için yer arıyo işte...
sağol nikocum...
umarım sinirle söylemiştir gerçekte de böyle düşünüyosa hakkımda kaldıramam ki ben yoksa niye ailemi karşıma alıyım sevmediğim adam için o kadar ayak diredim![]()
Yeminle canım çekti ya :26:
Seninki bunalıp yasaklamasın kk yı dilay![]()
olur da beni bu derece köşeye sıkıştırması suçluluktan öldüm benim hassas noktam köşeye sıkıştırıldı mı çıldırıyorum insan durup da 1 ay önceki şaraba yok 3 ay önce gözlemenden bi parça vermedine takar mı resmen kavga için yer arıyo işte...
Olay cok taze, baska sorunlariniz varmi bilmiyorum ama, belliki sucunu bastirmaga ugrasiyor seni suclayarak... Biraz sakinlesin basit degil öyle yuvayi dagitmak... Onunda akli basina gelecktir...
Git al ye kanka, biyerin sisecek![]()
Olay cok taze, baska sorunlariniz varmi bilmiyorum ama, belliki sucunu bastirmaga ugrasiyor seni suclayarak... Biraz sakinlesin basit degil öyle yuvayi dagitmak... Onunda akli basina gelecktir...
Git al ye kanka, biyerin sisecek![]()