• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Seni alan yasadi :46:
Seninki bilse yildirim nikahi kiyar vallah :60:

Canım benimkine kalsa yarın nikah kıyıyor.:31: Sorun aslında bizim evlenmek istememizde değil.Şartlarımızda.

Ben ayaklarımızın üstüne basalım diye çırpınıyorum.Anne baba parasıyla asla bir şey yapmam.

Yırtınıyorum kaç senedir okulumu bitireyim atanayım ama işler o kadar karıştı ki Türkiye'de.Olacak olan hiç bir şey olmuyor.

Şartlar gittikçe kötüleşiyor.Öyle gözü kara evlilik yapacak bir insan değilim.Şartlar diyorum bekliyorum.

Bu gidişle çoook beklerim ben :9:

Düşündüm banka soymayı ulu orta soyunmayı hayatımdaki herkesi vurmayı affedin depresyondayım gülesim yoktu he :)))

Ani çıkışlarım çok benimde :18::18: ama önce sabrederim uyarırım hala aynıysa günah benden gider. Hele bi de regl dönemindeysem darmaduman ederim :9::9:

reglse adamın kurtuluşu yok zaten canımmm

niçin kavga etmiştiniz abla:26::26::26:

kavga etmedk ablacım dün 5 te aradı beniiii akşam ben yatcam arama olur mu uykum bölünmesin dedii bende tmm dedim dün 5 ten beri 1 kez bile aramadı ablacım bunun adı sorumsuzluk işte :14:

:60: kırmam mı annemin kaç takımı gitti

Ama çok rahatlatıyor valla tavsiye ederim

Kızım düşünmeyi bırkır mısın :20:

Aramasın hiçte aramasın culya onsuzda mutlu :19:

mutlumuyum sence mutlu olabilirim demiiii :32::32:

kavga etmedk ablacım dün 5 te aradı beniiii akşam ben yatcam arama olur mu uykum bölünmesin dedii bende tmm dedim dün 5 ten beri 1 kez bile aramadı ablacım bunun adı sorumsuzluk işte :14:
hm:26::26:boşver bi iki saate arar özür diler:26:

:60: kırmam mı annemin kaç takımı gitti

Ama çok rahatlatıyor valla tavsiye ederim

Kızım düşünmeyi bırkır mısın :20:

Aramasın hiçte aramasın culya onsuzda mutlu :19:

ben de kırdım ki zaten =) bardak çanak ne varsa kırdık biz :1:

umarım barışırız :( tabak çanak fırlatmayı bileözledim

niye aramıyo ya bu kadar saattir aklına düşürmek gibi olmasın da ne iş :26:

[video=youtube;i_4vRDyUgwo]http://www.youtube.com/watch?v=i_4vRDyUgwo[/video]

:9::9::9::9::9::18::18::18::47:

Bu aralar herkes heriflerinden şikayetçi :18::18:

mutlumuyum sence mutlu olabilirim demiiii :32::32:

Bu yaşa kadar onunla gelemdin.Evet istesen olursun.Senin kendine özel bir hayatın var orada da mutlusun.Arasa daha da mutlu olursun ama aramazsa da karaları bağlamazsın

ben de kırdım ki zaten =) bardak çanak ne varsa kırdık biz :1:

umarım barışırız :( tabak çanak fırlatmayı bileözledim

niye aramıyo ya bu kadar saattir aklına düşürmek gibi olmasın da ne iş :26:

Barışırsınız kuzuumm ne ki bunlar gelip geçici eften püften kavgalar :34:

Back
X