• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

:60: bende anlamadım sen ıspanak yapmışsın ki yapmamış dünden kalma yemekmiş :60: adam yine insanlık etmiş italyan restorantına götürmüş :27:

Trajıkomik bi durum :27::27:

Her ıspanak yapanı italyan restorantına götürselerdii ooo italyanlar ülkeyi satın alırdı :60:

ama yaranazsın bizim hatunlara :27::27:

Evet :27: pislik var az bende nasıl bi gelmişlerse bana :27:

Böl parçala yönet :27::27:

Ben ıspanak yaptım da ex öküzüm bi kere beni italyan lokantasına götürmedi :43::43:

Çekirdek alıp geldim kızlar

Keyifler nasılllllllllllllllllll:52::52::52:

Hoşgeldinn sabah tanıştık sonra kayboldun :1:
ya şu ıspanaklı konu nerde :27:

Konunun adı sizce ben abartıyor muyum gibi bişeydi yanlış hatırlamıyorsam :1::1:

ne yazsam banlanırım ya sen bana şu ıspanak konusunu göndersene az okuyayım da neşeleniyim :D

Benimkisi namaz kılcaktı , akıllı telefonlar da hazır sözlük oluo ya ben çok yanlş şeyler yazıp gönderiyorum hala alışamadım sözlk kafasna göre başka bişi yapıo yazdğım mesajı , beimkine allah kablolu etsin diye git ( allh kbul yazmıştım ) ben ama :17::17:

:60::60::60::60::60:içimden geldi anlatayım dedimm ben hala gülüyorumm

Son düzenleme:
Ben ıspanak yaptım da ex öküzüm bi kere beni italyan lokantasına götürmedi :43::43:

Hoşgeldinn sabah tanıştık sonra kayboldun :1:

Konunun adı sizce ben abartıyor muyum gibi bişeydi yanlış hatırlamıyorsam :1::1:

Çoğu alıntılara geri denemedim bugun kusura bakma canım..

Ya annemin arkadaşı oturmaya geldi , benimde arkadaşlarım vardı onlarlaydım bugun...

Bu arada just gelmiş ne olmuş ne bitmiş diye soracağım ama cevaplamazsınız herhalde. Git geçmişi oku dersiniz..:52::52:

Öyle dersiniz size çekirdeklerimden veeememmmm:19::19::19:

ana ben de değilim o zaman :9:

ben çerkesim zaten anne tarafından :27:

Hıh iyi bari en azından sen kökenini biliyorsun biz ne yapalım nerelere gidelim :27::27:
Bide ortalığı karıştıran üye 2.üyelik çıktı kimdi acaba çok merak ettim :26:

Benimkisi namaz kılcaktı , akıllı telefonlar da hazır sözlük oluo ya ben çok yanlş şeyler yazıp gönderiyorum hala alışamadım sözlk kafasna göre başka bişi yapıo yazdğım mesajı , beimkine allah kablolu etsin diye git ( allh kbul yazmıştım ) ben ama :17::17:

:60::60::60::60::60:içimden geldi anlatayım dedimm ben hala gülüyorumm

askdsf :60: :60:

biz daha yeni evlenceğimiz zaman eşime mesaj atıyorum bak aşkım eve yatak geldi mi yazıcaktım t ve r yan yana ya qwerty de ne yazdım siz düşünün :60: :27:

Hıh iyi bari en azından sen kökenini biliyorsun biz ne yapalım nerelere gidelim :27::27:
Bide ortalığı karıştıran üye 2.üyelik çıktı kimdi acaba çok merak ettim :26:

aslında o benim itiraf ediyorum geçen gün öyle kocamla tv izliyoduk bişey zıpladı gitti öyle ötelere doğru bir de baksam ki bekretim :60: tutamadım onu kollarımda :60:

Çoğu alıntılara geri denemedim bugun kusura bakma canım..

Ya annemin arkadaşı oturmaya geldi , benimde arkadaşlarım vardı onlarlaydım bugun...

Bu arada just gelmiş ne olmuş ne bitmiş diye soracağım ama cevaplamazsınız herhalde. Git geçmişi oku dersiniz..:52::52:

Öyle dersiniz size çekirdeklerimden veeememmmm:19::19::19:

İyi yapmışsın canım ne güzel değişiklik olmuştur :)

Sen çekirdeklerini al gel bende kahve yapıyım miss :1:

ne yazsam banlanırım ya sen bana şu ıspanak konusunu göndersene az okuyayım da neşeleniyim :D

Baktım Bdv ye bulamadım :26: Tekrar bakacağım geçmiş sayfalara

:60: Ben ıspanakta yapmadım götürmedi de :60: bu bağlamada ben daha avantajlıyım :60: en azından ıspanakla uğraşmamaışım :27::27:

ahahaha şüphelerim yok değil :60: koca Türkiyeye sığamadık :60: :60:

Görürşürz culyam :54::54::54:

:60: serinlet yawrum üfle bize :23::23::23::27::27::27:

İyidir jagım seni gördüm daha iyi olsun senden naber :16::16:

İyiyim konçitam, bugün herhangi bir çukura düşmedim bir yerimi burkmadım.Sağlamım çok şükür..

Ama heran herşey olabilir..:52::52::52::52:

Üfle dedin de, sabahları toplu taşıma araçlarına binmekten nefret ederim.Havasız yerleri sevmiyorum.Bin bir çeşit ağız kokusunun yoğun olduğu zamandır ..

Dün kadının teki nasıl sarımsak yediyse artık, arkadan feci şekilde kokusu geliyordu..
Tıklım tıklım doluydu .Ölücem sandım havasızlıktan..:54:

askdsf :60: :60:

biz daha yeni evlenceğimiz zaman eşime mesaj atıyorum bak aşkım eve yatak geldi mi yazıcaktım t ve r yan yana ya qwerty de ne yazdım siz düşünün :60: :27:

azcık daha da aç anam anlamadım noluo t ve r yanyana gelince ?

İyiyim konçitam, bugün herhangi bir çukura düşmedim bir yerimi burkmadım.Sağlamım çok şükür..

Ama heran herşey olabilir..:52::52::52::52:

Üfle dedin de, sabahları toplu taşıma araçlarına binmekten nefret ederim.Havasız yerleri sevmiyorum.Bin bir çeşit ağız kokusunun yoğun olduğu zamandır ..

Dün kadının teki nasıl sarımsak yediyse artık, arkadan feci şekilde kokusu geliyordu..
Tıklım tıklım doluydu .Ölücem sandım havasızlıktan..:54:

Senin başına neler geliyor öyle yawrum dışarı çıkınca :9::9:

Dışarısı senin için cadı kazanı:9:

Midem bulanır hemen çıkarırım valla hele yazın ne beter oluyor o toplu taşıma araçları :31::31:

Son düzenleme:
aslında o benim itiraf ediyorum geçen gün öyle kocamla tv izliyoduk bişey zıpladı gitti öyle ötelere doğru bir de baksam ki bekretim :60: tutamadım onu kollarımda :60:

:60::60::60: Yaa sorma benimde öyle bi anda gidiverdi ne olduğunu anlayamadım peşinden koştum ama yetişemedimm canım bekretim şimdi kimbilir nerde ne yapıyor karnı aç mı üşüyor mu bunlar bi türlü çıkmıyor aklımdam :43::43::43: :60::60::60:

Back
X