• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Niyeyse onlara epey ilgi duyuyorum :D Millet ask romanı okur ben soner yalcın mafya kitapları okuyorum ::

Jargonu öYren reyiS :D ahahahahahhahah yiyelim güzelleşelim:=

nicooooo özledin mi beni minikkusum oyun güzelim :D

Birde kaldırımın tam ucuna parmak uçlarımda çömelip tesbihde sallarsam tamam pardon bide uzaklara bakıcam bunları yaparken :60::60:

ALEM BUYSA KIRAL SEDAT PEKER :27:

$sedat-pekerin-has-yegeni_317698.webp

Ben cıkayım simdi tarihimizi muhteşem sülümandan öğrenirken uyuyayım.

Öpüyorum hepinizi[/QUOTE]

iyi geceler elmi bizde seni öptük :16:

barıştıysak kalabilirim:52:

bir şartım var barısmak için :63:

bunalım arkadasım just ne yaptı acabaaaa :31:

Ben cıkayım simdi tarihimizi muhteşem sülümandan öğrenirken uyuyayım.

Öpüyorum hepinizi

iyi geceler elmi bizde seni öptük :16:

bir şartım var barısmak için :63:[/QUOTE]

o ne la söyle:27:

sushi mi y hiç sevmem bençiğ balık :120:

:60::60:

evet çok güzel cnmm :16:

fırsat olsa 1 gecede de bitiririm gündüz çalışıom gecede uyuyom bu ara :60:

Cigligii hissetmiyosunki, bide wasabi sürdünmü burnunun ici yaniyor ohhhhhh :56:

repliğimi buldum kızım ben "mermi nayağı yaparım seni" :60::60::60::60::60::60: mafyavarii takılacağım artık:60::60::60::60:
bak benimkiyle barışırsam bunu dicem ona lan bir daha bırakırsan beni mermi manyağı yaparım seni :60::60::60::60::60::60::60::60:

:60: kıs adam hepten kaçmasın sonra mermi manyağı felan ahahaha

la der nasıl bi psikopat karıya düştüm ben :27::27::27::27:

s

fırsat olsa 1 gecede de bitiririm gündüz çalışıom gecede uyuyom bu ara :60:

sende haklısın be yawrucan

Cigligii hissetmiyosunki, bide wasabi sürdünmü burnunun ici yaniyor ohhhhhh :56:

yemem hyattaa ben öle şeyler bnm antonyoda midye yiyo yaaa ben hayatta yiyemiorum öle şeyler :120:

mudanyaya arkadaslarla yemege gittik antonyo ben ve arkadaslarımız yazın bir akşam balık salamurası getirdiler bilmeden yedimmm ay olamaz burnundan getirdim o gece antonyonun bana abuk şeyler yediriosun die :60:

yemem hyattaa ben öle şeyler bnm antonyoda midye yiyo yaaa ben hayatta yiyemiorum öle şeyler :120:

mudanyaya arkadaslarla yemege gittik antonyo ben ve arkadaslarımız yazın bir akşam balık salamurası getirdiler bilmeden yedimmm ay olamaz burnundan getirdim o gece antonyonun bana abuk şeyler yediriosun die :60:

Bende önceden cooook seciciydim ama esim sayesinde pis bogaz oldum vallah:27:
Ne bulursam götürüyommmm:56:

Back
X