• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Ne yaptı sana bakayım ..

Ben ablasinin nişanu icin o kadar heveslendim kiyafet bile aaldim ayakkidir cantadir falan isteebenimki sagolsun triplere girdi davetli listeseinden silmis benim adimi , ben gelmezmisim de baska bisey icin almisimdir o kiyafetleri de oyaliyomusum falan istesenede gelemezsin artk dedi :53::ssz:

Ben ablasinin nişanu icin o kadar heveslendim kiyafet bile aaldim ayakkidir cantadir falan isteebenimki sagolsun triplere girdi davetli listeseinden silmis benim adimi , ben gelmezmisim de baska bisey icin almisimdir o kiyafetleri de oyaliyomusum falan istesenede gelemezsin artk dedi :53::ssz:

İyi gelmem deseydin , kapatsaydın suratına telefonu ..

kız ben görücü usulü evlendim ya, kocamla tanıştığım sırada başka biriyle bi kaç haftadır görüşüyodum... hatta açıkcası mantık olarak diğeri işte şiir falan yazan, romantik filan bi adamdı, mantıken herşey uygundu, kocamla da tam zıttık... 2 hafta kadar her ikisiyle de görüştüm.... umarım bunları kocam okumaz:60: sonum bdv olabilir :60:

Amanınnnnnnnnnnn , naptın sen bacım :53:

İyi gelmem deseydin , kapatsaydın suratına telefonu ..

Mesajda soyledi şok oldum o kadar heveslenmisim sonucta allah seni bildigi gbi yapsin dedim sadece , konusmuyoruz dunden beri baska sylerde yapti soyledi fzlan iste :ssz:

yaaaa jag bak aklıma sokuyo bak olabiliyomuş bak :27:

tövbe de benimki yapmaz gider boğazlarım pıçaklarım :D

sevgili değilseniz sorun yok mühim olan bak o sevgili olduğunuz andan sonrası :)

dipnot: öküz kocam da benle tanıştığında birileriyle görüşüyomuş o zamanlar sevgili değildik biz tabi ondan ses edemedim ben de bakınıyodum sağa sola biz ikimiz de platonik sanıyoduk kendimizi :60: o da bana abi de diyodu demiyodum hep x bey diyodum sonra beni bigün öpünce tamam x abi mutlu muyuz dedim :60: hala bazen gider derim abi abiciiiiiiiiiiiim :60:

Konçitam
Sen adamla sevgili olmadığın zamanlarda görüştüğünü söylüyorsun..
Bunda ne var ki..

Sevgili olmadığın bir insan ,sana hesap mı sorcak..
Veya o başka biriyle görüşüyorsa sen gidip ona benimle sevgili değilken şunlarla görüşmüşsün diye adamın başını mı yicen ..

Yapmaaaa :31:

Mesajda soyledi şok oldum o kadar heveslenmisim sonucta allah seni bildigi gbi yapsin dedim sadece , konusmuyoruz dunden beri baska sylerde yapti soyledi fzlan iste :ssz:

Ben olsam beddua bile etmezdim , mesajına geri dahi dönmez oralı bile olmazdım..

Seninkinin bu değişik çıkışları var hep..

Sürpriz yapacağında da hevesini kursağında bırakmıştı..

yaaaa jag bak aklıma sokuyo bak olabiliyomuş bak :27:

tövbe de benimki yapmaz gider boğazlarım pıçaklarım :D

sevgili değilseniz sorun yok mühim olan bak o sevgili olduğunuz andan sonrası :)

dipnot: öküz kocam da benle tanıştığında birileriyle görüşüyomuş o zamanlar sevgili değildik biz tabi ondan ses edemedim ben de bakınıyodum sağa sola biz ikimiz de platonik sanıyoduk kendimizi :60: o da bana abi de diyodu demiyodum hep x bey diyodum sonra beni bigün öpünce tamam x abi mutlu muyuz dedim :60: hala bazen gider derim abi abiciiiiiiiiiiiim :60:

değildik kız sevgili falan.... aaammmaaaannnn benim görümcenin bi arkadaşının bi arkadaşı benim uzaktan akrabam, ben 32 eşim 35 yaşında; o yaşa gelince etrafındaki herkes seni birileriyle tanıştırmak istiyo.... ben çok cebelleştim olmadı; bi yerden sonra da kim kimle tanıştırmak istiyosa gittim hakkatten tanıştım işte....

ben olsam ona gelmem aman madem istemiyosun der teli kapatır ama nişana kesin giderdim, bi şaşırsın danacık diye :60:

Amanınnnnnnnnnnn , naptın sen bacım :53:

karar vermeye çalıştım :60: sadece tanıştım ayol, kafede oturup bugün işte noldu biliyomusun geyiği çeviriyodum.... her ikisiyle de.... yani ikisiyle de sevgililiğim yoktu. zaten işte baktım kocamın yanında daha mutluyum, ne kadar zıt olsak da kusura bakma çok iyi birisin ama bazen sadece iyi olmak yetmiyo, kalbim çarpmadı sadece bu yüzden olmaz bu iş uzatmanın da vaktini çalmanın da alemi yok dedim oldu bitti o kadar

Ben olsam beddua bile etmezdim , mesajına geri dahi dönmez oralı bile olmazdım..

Seninkinin bu değişik çıkışları var hep..

Sürpriz yapacağında da hevesini kursağında bırakmıştı..

Evet aynen oyle oldu :50:

Napiyim sinir oldum oda tek bildigin lanrt yagdirmak dedi bende sen benim sevgimi hakediyo musun kiymetimi bilmiyosun ki dedim o da utanmadan sanki ben bisey yapmisim gibi sende oyle dedi :50::ssz:

değildik kız sevgili falan.... aaammmaaaannnn benim görümcenin bi arkadaşının bi arkadaşı benim uzaktan akrabam, ben 32 eşim 35 yaşında; o yaşa gelince etrafındaki herkes seni birileriyle tanıştırmak istiyo.... ben çok cebelleştim olmadı; bi yerden sonra da kim kimle tanıştırmak istiyosa gittim hakkatten tanıştım işte....

ben olsam ona gelmem aman madem istemiyosun der teli kapatır ama nişana kesin giderdim, bi şaşırsın danacık diye :60:

karar vermeye çalıştım :60: sadece tanıştım ayol, kafede oturup bugün işte noldu biliyomusun geyiği çeviriyodum.... her ikisiyle de.... yani ikisiyle de sevgililiğim yoktu. zaten işte baktım kocamın yanında daha mutluyum, ne kadar zıt olsak da kusura bakma çok iyi birisin ama bazen sadece iyi olmak yetmiyo, kalbim çarpmadı sadece bu yüzden olmaz bu iş uzatmanın da vaktini çalmanın da alemi yok dedim oldu bitti o kadar
İstenmedigim yere gitmem de olmaz ki ama , ailesi de gelmemu istiyordu onlara da benim gelmedgimi soylwmis :53::50:

Napiyim sinir oldum oda tek bildigin lanrt yagdirmak dedi bende sen benim sevgimi hakediyo musun kiymetimi bilmiyosun ki dedim o da utanmadan sanki ben bisey yapmisim gibi sende oyle dedi :50::ssz:

oyyy ben iyisiniz de durduk yere trip atıyo zannettim ama bildiğin danacık çıktı seninki ayol:20::20::20:

Peki şuan evlendiğin kişi ile mutlu musun (=

Aman takma, bir iki gün geçtiğinde arayacak ne de olsa.. :ssz:

Valla kaldı napsak ne etsek bilemedim :60:

Sen gitmemişmiydin :27::27: sohbet çekiyor değil miii :9::9::9:

:27::27::27: Onu ben alırım anca :29::29::9:

Kahvenin kısırlık yada sperm oranını arttırıcı etkisi var mı yok mu diye araştıracağını git kahve kabız yapar mı yapmaz mı onu araştırrrr nicooooo:52::52::52::52::52::52:

Yapıyormuş, doktor bana içme dediği halde LEX in yüzünden kahve içmeye başladımm ! Görüşürüz balım..:17:

Kızım ne alaka araştırmadım ben duydum onu sadece :19::19::19:

Aman takma, bir iki gün geçtiğinde arayacak ne de olsa.. :ssz:

Evett ama cok yiprandimm :30: birde gecen gun kuzenlerle resim cekilmistik cekilirken biseye baya gülmüşüz hepimiz 32 dis yani , kuzenimde o resmi faceye koymus buda gormus diyo ki benim yanimda hic olmadgin kadar cok mutlusun cok gülüyosun falan :50::50:

Back
X