• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Sen geceleri buralarda kimse yokken yoğun şekilde bdv de takılıyorsun..
Ondan oluyor bunlar..:ssz:

Görmüyorum sanma,gece 5 e kadar ayakta oluyorum ..

Yoksa bunları düşünmezsin..

onun da etkisi var tabi napıyım orda herkes karısını kocasını aldatıyo :60:

evlilik kurumuna olan inancım sarsılıyo :27:

ben de seni görüyorum da niye yazmıyon madem zibibibp :27:

o da ben de orda yaşamak istemiyoruz zaten eşim de izmirli ben de izmirde çalışıyorum canım :31:

ay hayatta orda yaşamam :53:

Ne işle uğraşıyorsun,sen de mi öğretmesin ..

Valla ne bileyim , benim evlendiğim adam başka bir ile tayini çıkacak. Ne kadar kötü bir yer olursa olsun beni bulunduğum şehre bağlayan birşey yoksa (iş gibi) ,kesinlikle giderim..

Eğer özel sektör gibi bir işte çalışıyor isem yine giderim , ayrı kalmaktansa gider onunla birlikte geçici bir sürede olsa orada onunla yaşarım..

Bu sıkıntıları bu düşüncelerin vermiş olduğu baş ağrısını çekmektense , böyle yaparım..

Ama sen artık bunları düşünme..

just'ı biliyom aranızda bi, ama bikaç gündür de gelip gelip okuyom, gülüyom.... allah dahepinizi güldürsün ne diyimmmm :)))) süpersiniz hatunlarrrr:16::16::16:

haaaa şu just'ın da kafasına vurun arada bi yaaaa,,, cozutmuş:22::22: kızzzz taaaaa il zamanlarda seni şimdi ki kadar sevmiş mi başkasına bakmış mı..... yavrum kafan mı güzel senin yaw

onun da etkisi var tabi napıyım orda herkes karısını kocasını aldatıyo :60:

evlilik kurumuna olan inancım sarsılıyo :27:

ben de seni görüyorum da niye yazmıyon madem zibibibp :27:

Çünkü ben bazen bdv de konu okurken bayılacak gibi oluyorum..
Gece genelde oyun oynuyorum ben , ondan pek yazmıyorum ..

Ama bundan sonra seni geceleri boş bırakmayacağım, nereye yazarsan arkandayım ona göre..

Yoksa kafayı sıyırıyorsun :9::9::9:

haaaa şu just'ın da kafasına vurun arada bi yaaaa,,, cozutmuş:22::22: kızzzz taaaaa il zamanlarda seni şimdi ki kadar sevmiş mi başkasına bakmış mı..... yavrum kafan mı güzel senin yaw

Hay senin yanaklarını öpeyim ya ! Ne kadar doğru bir laf ettin.. !

Duy just duy !

Ne işle uğraşıyorsun,sen de mi öğretmesin ..

Valla ne bileyim , benim evlendiğim adam başka bir ile tayini çıkacak. Ne kadar kötü bir yer olursa olsun beni bulunduğum şehre bağlayan birşey yoksa (iş gibi) ,kesinlikle giderim..

Eğer özel sektör gibi bir işte çalışıyor isem yine giderim , ayrı kalmaktansa gider onunla birlikte geçici bir sürede olsa orada onunla yaşarım..

Bu sıkıntıları bu düşüncelerin vermiş olduğu baş ağrısını çekmektense , böyle yaparım..

Ama sen artık bunları düşünme..

yapamam ki orda idame ettiremem hem kpssye hazırlanmam lazım yüksek lisans da istiyorum benim mezun olduğum yer de izmirde :26: elimden geldiği her boşlukta yanındayım zaten o da öyle ama imkanlı olsa zaten bırakmam jagcım bi dönem işi bıraktım olmadı gelecek sene kısmetse İzmirde bi yer açmamız için para lazım

benim eşim okulda rehber öğretmen kendi yerini açtı orda ben de psikoloğum :54:

Aa tübee ben zaten meyve verioyorum visne mi cilek mi :60::60:

artık duygularımıza tercüman olmaya başladın bak sayemde :60:

just'ı biliyom aranızda bi, ama bikaç gündür de gelip gelip okuyom, gülüyom.... allah dahepinizi güldürsün ne diyimmmm :)))) süpersiniz hatunlarrrr:16::16::16:

sen de gelsene canım ben altta görüyorum hep seni :)

:60: :60: :60: napiyim takacak malzeme lazım bana :D boşta kalmaya gelemiyorum :D

Çünkü ben bazen bdv de konu okurken bayılacak gibi oluyorum..
Gece genelde oyun oynuyorum ben , ondan pek yazmıyorum ..

Ama bundan sonra seni geceleri boş bırakmayacağım, nereye yazarsan arkandayım ona göre..

Yoksa kafayı sıyırıyorsun :9::9::9:

takipli terapi diyosun :9::9:

ne oynuyosun :23:

yapamam ki orda idame ettiremem hem kpssye hazırlanmam lazım yüksek lisans da istiyorum benim mezun olduğum yer de izmirde :26: elimden geldiği her boşlukta yanındayım zaten o da öyle ama imkanlı olsa zaten bırakmam jagcım bi dönem işi bıraktım olmadı gelecek sene kısmetse İzmirde bi yer açmamız için para lazım

benim eşim okulda rehber öğretmen kendi yerini açtı orda ben de psikoloğum :54:

İnşallah en kısa sürede bir araya gelirsiniz..

Ama sen biraz içini ferah tut kötü düşünmü emi kuzum ..

pek bi şekersiniz zaten.... gelirim gelirim.... bu bikaç gün kocamcım da yok :) kıskanmaz yani..... :60: "şu pc den bi kopabilsen keşke" lafları duymadığım sürece, gelmeye çalışırım.....

:60: :60: :60: napiyim takacak malzeme lazım bana :D boşta kalmaya gelemiyorum :D

takipli terapi diyosun :9::9:

ne oynuyosun :23:

kız ben görücü usulü evlendim ya, kocamla tanıştığım sırada başka biriyle bi kaç haftadır görüşüyodum... hatta açıkcası mantık olarak diğeri işte şiir falan yazan, romantik filan bi adamdı, mantıken herşey uygundu, kocamla da tam zıttık... 2 hafta kadar her ikisiyle de görüştüm.... umarım bunları kocam okumaz:60: sonum bdv olabilir :60:

kız ben görücü usulü evlendim ya, kocamla tanıştığım sırada başka biriyle bi kaç haftadır görüşüyodum... hatta açıkcası mantık olarak diğeri işte şiir falan yazan, romantik filan bi adamdı, mantıken herşey uygundu, kocamla da tam zıttık... 2 hafta kadar her ikisiyle de görüştüm.... umarım bunları kocam okumaz:60: sonum bdv olabilir :60:

yaaaa jag bak aklıma sokuyo bak olabiliyomuş bak :27:

tövbe de benimki yapmaz gider boğazlarım pıçaklarım :D

sevgili değilseniz sorun yok mühim olan bak o sevgili olduğunuz andan sonrası :)

dipnot: öküz kocam da benle tanıştığında birileriyle görüşüyomuş o zamanlar sevgili değildik biz tabi ondan ses edemedim ben de bakınıyodum sağa sola biz ikimiz de platonik sanıyoduk kendimizi :60: o da bana abi de diyodu demiyodum hep x bey diyodum sonra beni bigün öpünce tamam x abi mutlu muyuz dedim :60: hala bazen gider derim abi abiciiiiiiiiiiiim :60:

Son düzenleme:
Back
X