• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Yok konçita, neden dalga geçeyim. O benim neden elma demek istediğimi anladı benimde çözemediğim bir sıkıntım var. Elma yiyerek çözeceğiz inşallah..

Bu arada konçita ispanyolca kadın ismi , yani kızlara denilir..
Deniz kabuğu anlamıda var ondan size konçita diyorum..

Şuan tek başınasın diye mi bunlar oluyor , bak ben şuan sevgilimden ayrı yerdeyim fakat varlığını yanımda hissedebiliyorum ..
Yokluğundan daha ağır basıyor, arasın ya da aramasın mesaj atsın yada atmasın..

Sende böyle düşünsen, yada sen bira ilgiye mi hasretsin.. ?

nasıl bi sıkıntın var paylaşmak ister misin :26:

ama en azından senle ilgileniyordur sevgilin tüm gün dimi

benimki işe gitti mi mesaj sayısı düşüyo zaten nadiren araşırız o da kavgada 20 gündür didişmekten sevişmeye vakit kalmadı sevişmek karşılıklı sevmek anlamında kullanıyorum yanlış olmasın gerçi nesi yanlış olcaksa :60:

bu yüzden ilgiye hasretim çünkü hatasını kabul etmiyo eleştirilmeye gelemiyo pek beni suçlamaya başlıyo bu kez de 20 gündür ilgisizsin kavgası var işte ...

Ben ilk zamanlar izlerdim onu Deniz ile Mert varken..
Onlar gitti , izlemeyi kestim..

Nece konuşuyorsun eylülitamm.. cakmaymuşim ne demek ya.. :52:

İhihihi kiz tabletten yazilar şaşiyor bazen anla sen iste :63::90:
Ayyyh biz senelerdir izliyoruz baydi ama biraksmiyoruz yine de :60:

Yapma be kuzu kafasında milyon tane şey vardır şmdi onun kmseye patlayamayınca sen kahrını çekiyorsun diye sana patlamıştır :31:

ta ne kadar gerilere gittim işte psikolojim bozuldu ilk çıkmaya başladığımız dönem o kadar takmıyoduk birbirimizi ben de çok umursamıyodum ama başka kimseye de bakmamıştım yani böyle olmaz elbette şu zamanki gibi odönemde aldattı mı aldatmadı mı buna takıyorm şu an :26: belki de karşılaştırmam yanlış ilişkinin ilk dönemiyle şimdiki bir olmaz ki :26: bu aldatcağı anlamına gelmez ben yapmadım en azından :26:

Topik saybi nerde :19::60:

Son düzenleyen: Moderatör:
nasıl bi sıkıntın var paylaşmak ister misin :26:

ama en azından senle ilgileniyordur sevgilin tüm gün dimi

benimki işe gitti mi mesaj sayısı düşüyo zaten nadiren araşırız o da kavgada 20 gündür didişmekten sevişmeye vakit kalmadı sevişmek karşılıklı sevmek anlamında kullanıyorum yanlış olmasın gerçi nesi yanlış olcaksa :60:

bu yüzden ilgiye hasretim çünkü hatasını kabul etmiyo eleştirilmeye gelemiyo pek beni suçlamaya başlıyo bu kez de 20 gündür ilgisizsin kavgası var işte ...

Öyle aşkla meşkle ilgili bir konu değil justım , fazla kahve içtim ondan kabızım da şuan..
Bi şekilde halletmeye çalışıyorum mühim bir konu değil yani anlayacağın.. :ssz::ssz::ssz:

Canım gün içersinde işe gittiğinde seninle liseliler gibi 7 / 24 mesajlaşamaz tabi..
Sonuçta işe gidiyor adam , öğle arasında arar bi sesini duyar napıyorsun hayatım der bi hal hatrını sorar kapatır..

Birde akşam eve gelirken arar, bir şey ister misin evde eksik var mı der onu sorar ..

Yani iş yerinde sana uzun uzun sevgi cümleleri kurmasını beklemek ,saçma geliyor bana.Vakti olan yapar,ama seniki yoğun herhalde ondan yapamıyor..Yada yapmak istemiyor bilemiycem..

Bence ikinizde de dediğim dediklik ve inatçılık var. Bence birinizin bazı şeyleri alttan alması gerekiyor..
Sen uzatırsan o da uzatıyor..

Bence bu sefer ki konuda her ne ise konu , sen alttan al..
Gönlünü al , sen ona bir adım at, o sana iki adımla geri gelsin..:ssz:

Öyle aşkla meşkle ilgili bir konu değil justım , fazla kahve içtim ondan kabızım da şuan..
Bi şekilde halletmeye çalışıyorum mühim bir konu değil yani anlayacağın.. :ssz::ssz::ssz:

Canım gün içersinde işe gittiğinde seninle liseliler gibi 7 / 24 mesajlaşamaz tabi..
Sonuçta işe gidiyor adam , öğle arasında arar bi sesini duyar napıyorsun hayatım der bi hal hatrını sorar kapatır..

Birde akşam eve gelirken arar, bir şey ister misin evde eksik var mı der onu sorar ..

Yani iş yerinde sana uzun uzun sevgi cümleleri kurmasını beklemek ,saçma geliyor bana.Vakti olan yapar,ama seniki yoğun herhalde ondan yapamıyor..Yada yapmak istemiyor bilemiycem..

Bence ikinizde de dediğim dediklik ve inatçılık var. Bence birinizin bazı şeyleri alttan alması gerekiyor..
Sen uzatırsan o da uzatıyor..

Bence bu sefer ki konuda her ne ise konu , sen alttan al..
Gönlünü al , sen ona bir adım at, o sana iki adımla geri gelsin..:ssz:

o gelsin ben 800 adım da atarım ki ben bu ilişkiyi en dipten en tepeye çıkartıp evlilikle taçlandırmaya vesile olmuş hiç pes etmemiş insanım çok geç vakte kadar çalışıyor bir de ayrıyız ya aynı evde olsak tamam yine sorun değil 10 dk yüzünü görsem tüm güne bedel olur senin yanındayken böyle olmıcak diyo ama bilmiyorum en güzel yanı gelecek yıla hazırlık yapması kesn izmire gelicek gibi duruyo tayinde bi sıkıntı çıkmaz yani bence nerden baksan 15 yıllık öğretmen okulda :52::52:

ayriyeten teesüf ederim gayet de önemli bir problem yaşadığın :27: onun kesin çözümü kayısı ye ya da kayısılı meyvesuyu 2-3 saate işlemeye başlar :60:

o gelsin ben 800 adım da atarım ki ben bu ilişkiyi en dipten en tepeye çıkartıp evlilikle taçlandırmaya vesile olmuş hiç pes etmemiş insanım çok geç vakte kadar çalışıyor bir de ayrıyız ya aynı evde olsak tamam yine sorun değil 10 dk yüzünü görsem tüm güne bedel olur senin yanındayken böyle olmıcak diyo ama bilmiyorum en güzel yanı gelecek yıla hazırlık yapması kesn izmire gelicek gibi duruyo tayinde bi sıkıntı çıkmaz yani bence nerden baksan 15 yıllık öğretmen okulda :52::52:

ayriyeten teesüf ederim gayet de önemli bir problem yaşadığın :27: onun kesin çözümü kayısı ye ya da kayısılı meyvesuyu 2-3 saate işlemeye başlar :60:

Ya bu adam nerde ! Başka ilde mi ..

Kafam karıştı, bende adam sabah işe gidiyor akşam eve geliyor sanıyorum..

Sen evli olduğun adamla, ayrı şehirlerde mi yaşıyorsun ..

Ya bu adam nerde ! Başka ilde mi ..

Kafam karıştı, bende adam sabah işe gidiyor akşam eve geliyor sanıyorum..

Sen evli olduğun adamla, ayrı şehirlerde mi yaşıyorsun ..

tayin :14:

ben devlette olaydım bu yıl gelirdi :50:

şu an çalıştığı ilde annesiyle yaşıyor ben de buraya geldi mi kaynanamla yaşıyorum doğal olarak :27: ama haftasonları hep İzmirdeyiz :16:

ta ne kadar gerilere gittim işte psikolojim bozuldu ilk çıkmaya başladığımız dönem o kadar takmıyoduk birbirimizi ben de çok umursamıyodum ama başka kimseye de bakmamıştım yani böyle olmaz elbette şu zamanki gibi odönemde aldattı mı aldatmadı mı buna takıyorm şu an :26: belki de karşılaştırmam yanlış ilişkinin ilk dönemiyle şimdiki bir olmaz ki :26: bu aldatcağı anlamına gelmez ben yapmadım en azından :26:

Bu düşüncen çok yanlş bence tee oraları neden karıştırıyosun ki jagın da dediği gibi önüne bakmalısı geçmişe değil :50:

tayin :14:

ben devlette olaydım bu yıl gelirdi :50:

şu an çalıştığı ilde annesiyle yaşıyor ben de buraya geldi mi kaynanamla yaşıyorum doğal olarak :27: ama haftasonları hep İzmirdeyiz :16:

Sen çalışıyor musun peki ?

Neden onun bulunduğu ilde onunla yaşamıyorsun , ev kurmuyorsunuz.. ?

Sen çalışıyor musun peki ?

Neden onun bulunduğu ilde onunla yaşamıyorsun , ev kurmuyorsunuz.. ?

o da ben de orda yaşamak istemiyoruz zaten eşim de izmirli ben de izmirde çalışıyorum canım :31:

ay hayatta orda yaşamam :53:

Back
X