• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

bence çok yemişin konçita :60:

kilo alıcan ama bak:23:

Alıyım azcık bişi olmaz :23::27::27:

hayatımın en doğru kararı... iyiki yapmışım.... hatta ona olan aşkım heran her gün artarak büyüyo büyüyoooo.... çok aynı olmasak da eğleniyoruz yaaaaa..... çok büyük konuşmuşum ben, "kiiiimmmm ben mi görucu usuluyle evlencem, hayaaatttaaaa olmazz"... "hani şey derler ya, hayır diycektim dilim tutuldu diyemedim falan, ya kocaman insan nası hayır demek isterde diyemez" demiştim.... kocama ilk 3 görüşmemiz "bence bu iş olmaz" demek içindi.... 2012 ocak da tanıştık, mayıs da nişanlandık ve 28 ekimde evlendik:nazar::nazar::nazar::nazar:

Maşallahh nazar değmesiiin :nazar::16:

İste oda oyle demeye getirdi zaten , oda bana kotu kirici davranir etrafindaki herkese de cok iyi davranir guler şen şakrak olur bi tek bana kötüdür bende , bunu soyleyince bana sevgi hakedene verilir dedi :53::50:

yaw siz kaç zamandır berabersiniz? sen bu adamı hakkatten sevdiğine emin misin yaaa.....
Rabbim nazarlardan korusun sevindim sizin adınıza..

Hep böyle mutlu olun (=
siz daha mutlu olun emi
boşver anacım iyi etmişsin ya kocan öğrense bile kızmaya hakkı yok zaten :27: elektrik alamadım deseydin :60:

ayriyeten dipçik notçuk: senin 32 yaşında olduğuna inanmam :53:

:60: hıııımmm kimseden elektrik alamayınca bi elektrikçi buldum diye dalga geçiyommmmm ama ben adamla....

dipnot: yerim senin notunu bennnn :60: kimse inanmıyo zaten sen ilk değilsin, 2 yıl önce yeğenim öss sınav ücretini ödemek için sıra beklerken hangi okulda okuduğumu sormuşlardı :60:

Neresi kıskanmak değil... ?

Çocuk sana gelmiş benim yanımda böyle çok gülmüyorsun , bakıyorum da onların yanında şen şakraksın yüzünden gülücükler kahkahalar eksik olmaya getirmiş..

Burada kıskançlık var , kıskanmış seni ..
Onlarla öylesin benim yanımda neden böyle değilsin demesi kıskançlığından..

Bu olayı kavgaya çeviriyor olması ise uyuzluğundan..

Evet ama ben ona karsi cok şen şakrak guler yuzluyum zaten ama o bana kötü davranip kirici olup sinirli olup ben haric herkese kardi cok iyidir guler konusur bi tek bana oyle yapmaz , o yuzden oyle demesi cok yersiz ben bunu soyleyince de bana sevgi hakedene verilir dedi ne alakaysa :30::30:
Ahh jaggerrr :50:

yaw siz kaç zamandır berabersiniz? sen bu adamı hakkatten sevdiğine emin misin yaaa.....

siz daha mutlu olun emi

:60: hıııımmm kimseden elektrik alamayınca bi elektrikçi buldum diye dalga geçiyommmmm ama ben adamla....

dipnot: yerim senin notunu bennnn :60: kimse inanmıyo zaten sen ilk değilsin, 2 yıl önce yeğenim öss sınav ücretini ödemek için sıra beklerken hangi okulda okuduğumu sormuşlardı :60:

sanki yaşıtız ben öyle sandım :53: tövbe benden genç duruyon ya annem haklıymış gızım uykuna dikkat et yaşlanıcan gızım sigara içme yaşlanıcan derken haklıymış kadın :53:

elektrikçi mi yoksa :60:

siz daha mutlu olun emi

Sağol canım güzel dileklerin için... (=

siz daha mutlu olun emi

2,5 yildir canim ama cok sey yasandi anlatmakla bitmez seviyorum evet ama bu hareketleri tavirlari cok bunaltiyo attik cok sogutuyo :ssz:

Evet ama ben ona karsi cok şen şakrak guler yuzluyum zaten ama o bana kötü davranip kirici olup sinirli olup ben haric herkese kardi cok iyidir guler konusur bi tek bana oyle yapmaz , o yuzden oyle demesi cok yersiz ben bunu soyleyince de bana sevgi hakedene verilir dedi ne alakaysa :30::30:
Ahh jaggerrr :50:

Eylül ben ne diyim ki sana canım , kendi ablasının düğünü için hazırlık yapıyorsun ona bile gelme diyen adamla uğraşıyorsun..

Allah sabır versin ..

Eylül ben ne diyim ki sana canım , kendi ablasının düğünü için hazırlık yapıyorsun ona bile gelme diyen adamla uğraşıyorsun..

Allah sabır versin ..

ben hemen fesat düşünmeyim diyorum ama başkası olmasın :26:

Back
X