• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

önce bırak öyle gebe kal zaten... yani 2 yıl yok sigara tatlım.... ama ben zaten ömrü billah çok içmedim, en çok üni döneminde günde 1 paket 1 yıl.... sonra hep ya yarım paket yada 4-5 taneydi, o yüzden sıkıntı olmadı üniversitedaş :60:

bende 22 martta 33 olcam tatlım, ama ruhum genç, bana abla muamelesi yapma :33::33: inş kazanırsın dinimiz amin :51:

ya elektronik fln da mı yok bari kesseydik tadını :60:

canım nasıl istiyo da ciğerler izin vermiyo içemiyorum çok :D

ben de öyleyim ki ama tadını arıyorum seviyorum camel tiryakisiyim ben :51:

daha uzandıklarını falan söylemedim.... tam dizime yatırıp totişine vurulmalıksın tatlımcımmm, o smile olmadığından kafana vurcaz mecbuuurrrr :22:

Pc de olsaydim o ifadeyi bulur koyardim ammaa sansina küs amayaa :60:

Ay konunun ortasına şapıyorum ama :60: :60:

Ay ben ne çektim ondan yaaa ben keseyi şiririm içerim suyu allahım sıra bana gelmez tam gircem hamilelere öncelik verirler ben dayanamam tuvalete giderim kız peşimden gelir dur yapma diye ahaha :60: :60:

Korkulu rüyam oldu artık :27::27: tutamıyorum ben şeyimi ya :27::27:

ben de öbürkünden korkuyorum acaba doktora ben kızım desem yer mi :60:

ben de bi kez kaçırıyodum Allahtan doktor anladım ben seni dedi ouy çok fena :D sende bi rahatsızlık filan mı var tatlışş :D

Ay konunun ortasına şapıyorum ama :60: :60:

Ay ben ne çektim ondan yaaa ben keseyi şiririm içerim suyu allahım sıra bana gelmez tam gircem hamilelere öncelik verirler ben dayanamam tuvalete giderim kız peşimden gelir dur yapma diye ahaha :60: :60:

Korkulu rüyam oldu artık :27::27: tutamıyorum ben şeyimi ya :27::27:
bende kadın doğuma çok gittim ama hiç öyle yapmadım:53:

Yook ben hiç gitmedm ki kadın doğumcuya :53:

Bende iyiyim ne var ne yok :51:

bekret tavan diyosun :60:

daha uzandıklarını falan söylemedim.... tam dizime yatırıp totişine vurulmalıksın tatlımcımmm, o smile olmadığından kafana vurcaz mecbuuurrrr :22:

napıyım belki bana acır diye düşündüm öyle dikkatini çekmeye çalışıyorum adamın :27: histeriğim biraz :27:

Sü perisi işte :60: oYlama ne oldi :52::118::119::117:
:60::60::60::60::60::60:pazar günü bitiyo:23::23:rakip mi olucaktık eylüll biz senle rakip mi:20::19::52:
ne istiyosan onu de bacım fark etmez.... 4 yaşımdan beri biri bana teyze diyo :60: abla nedirki.... 13 yaşımdan beri de hala diyen varrrr... oooohhhhooooooo:52::52::52:
maya abla diyim o zaman:60::60::60:
ne olsun cnm yaa ben varım çayım var :1:

thank you şekerimm :12: arada reple :52:
:60::60::60::60:tmam sizde beni görün arada:60::60::60::60:

OOOPS bi dk sitede sansür var gençler :53::53::53::53::53:

bi p...o yazmayı denesenize

bak deniyorum .....

Back
X