julia ve melekleri

kızlarrrr biz ayrıldık bir daha birleşmemek üzere ben hiç iyi değilim ne olur duualarınızdn eksik etmeyinnn beniiiii yalvarırırmmm :14::14::14:

kızlarrrr biz ayrıldık bir daha birleşmemek üzere ben hiç iyi değilim ne olur duualarınızdn eksik etmeyinnn beniiiii yalvarırırmmm :14::14::14:

Culyacımm biz zaten senle konuştuk.Düşüncelerimi biliyorsun.Ve duam seninle canım

Herşey çok daha güzel olacak senın için :16:

Frapanımda duysa oda sevinecek :16:

Cok üzüldüm, netür sorunlariniz var bilmiyorum, hayirlisi neyse o olsun canim...
Dualarim seninle...Allah gönlüne göre eylesin....

Cok üzüldüm, netür sorunlariniz var bilmiyorum, hayirlisi neyse o olsun canim...
Dualarim seninle...Allah gönlüne göre eylesin....

sağol dilyı msjını görmemişim cnm kusura bakma kafam o kadar dalgın ki gec cevap verdim demi sana :31:

Evet yaaaa ne tuaf dimi :97:

çalmışlar kızları :( nazara geldik her gece eğlence varken

juli sakin kuzum ya ben sizin ayrılacağınıza inanmıyorum. sinirle olmuştur ne olduysa

sağol dilyı msjını görmemişim cnm kusura bakma kafam o kadar dalgın ki gec cevap verdim demi sana :31:

Önemli degil canim, anliyabiliyorum seni, allah yardimcin olsun, belki biraz uzak kalmak iyi olur, sakin kafayla düsünüp karar verirsiniz...
Hakkinda ne hayirliysa o olsun insallah...

çalmışlar kızları :( nazara geldik her gece eğlence varken

juli sakin kuzum ya ben sizin ayrılacağınıza inanmıyorum. sinirle olmuştur ne olduysa

Evet yaaaa....:97:

Lİmonummm jagın topiğindeydik ya:26::9:

hıh bi ara baktım kızları gördüm sonra. dexter çağırdı limon gel suyunu sıkacağım dedi onlaydım :16::16::16:
seri katil yarim benim yerim ben onun gülşünü:16:

ünide bi dönem hoşlandığım çoculta evinde akrep , yılan falan besliyordu :16::16::27:

hep böyle normalleri sevdim

kızar sağolunnnn :ssz:

limonummmm bu sefer baskaaaaa ah be cnm baskaa :2:

Back
X