Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrr biz ayrıldık bir daha birleşmemek üzere ben hiç iyi değilim ne olur duualarınızdn eksik etmeyinnn beniiiii yalvarırırmmm![]()
kızlarrrr biz ayrıldık bir daha birleşmemek üzere ben hiç iyi değilim ne olur duualarınızdn eksik etmeyinnn beniiiii yalvarırırmmm![]()
Culyacımm biz zaten senle konuştuk.Düşüncelerimi biliyorsun.Ve duam seninle canım
Herşey çok daha güzel olacak senın için
Frapanımda duysa oda sevinecek![]()
Noldu canım![]()
en çok frapan sevincek biliorummmhep deedii bana o hep uyardı beniii !!!
bitti cnm bitttiiiii![]()
Neden tatlım ya sorun yoktu :26:
İnşirah suresini oku kuzum![]()
Cok üzüldüm, netür sorunlariniz var bilmiyorum, hayirlisi neyse o olsun canim...
Dualarim seninle...Allah gönlüne göre eylesin....
Evet yaaaa ne tuaf dimi :97:
en çok frapan sevincek biliorummmhep deedii bana o hep uyardı beniii !!!
bitti cnm bitttiiiii![]()
internetten bulurmuyum o sureyi acabaaaa ne için bu sure cnmm![]()
çalmışlar kızlarınazara geldik her gece eğlence varken
juli sakin kuzum ya ben sizin ayrılacağınıza inanmıyorum. sinirle olmuştur ne olduysa
internetten bulurmuyum o sureyi acabaaaa ne için bu sure cnmm![]()
sağol dilyı msjını görmemişim cnm kusura bakma kafam o kadar dalgın ki gec cevap verdim demi sana![]()
çalmışlar kızlarınazara geldik her gece eğlence varken
juli sakin kuzum ya ben sizin ayrılacağınıza inanmıyorum. sinirle olmuştur ne olduysa
Lİmonummm jagın topiğindeydik ya:26:![]()
İnşirah suresi çok faydalı bir sure canım bol bol oku ferahlarsın.Darlığa sıkıntıya iyi gelir.