julia ve melekleri

falıma bakmak isteyen parnak kaldırsın :16:

canııım çok sıkılmışsın dertlisin sen.
kavga mı ettin seninkiyle sen gerilmişsin.
canım sen erkek arkadaşınla sanki tatil gibi bi yere gidiceksin.birlikte yada bu sıralar çok sık geziceksiniz romantik romantik:)
senin ailende sorunlar mıı canım? sanki gergin ortam hep bu aralar.
sen eğlence tarzı bi yere gidiceksin eğleniceksin de.
biraz iç sıkıntıların olucak senin canım bu aralar takma ama genel iç sıkıntıları bunlar olay yok yani başka.
bir kız var saçı kabarık ve toplu gbi bu kıza dikkat et :16:

Jartiyer :27::27::27:

3 ü 1 arada olmazsa olmaz jartiyer kelepçe kırbaç :27::27::27::27:

Limonu biliyorum okuyacağım o kitap benlik ahahah :60: :60:

Hatta sitede bi kız satıyordu kaçırdığıma üzüldüm :9::9:

still tavan yani kelepçe yanında nasmuslu kalr :D

seri zaten 3 tane var. üçünü 1600 sayfa falan 10 günde okudum yemeden içmeden :D

canııım çok sıkılmışsın dertlisin sen.
kavga mı ettin seninkiyle sen gerilmişsin.
canım sen erkek arkadaşınla sanki tatil gibi bi yere gidiceksin.birlikte yada bu sıralar çok sık geziceksiniz romantik romantik:)
senin ailende sorunlar mıı canım? sanki gergin ortam hep bu aralar.
sen eğlence tarzı bi yere gidiceksin eğleniceksin de.
biraz iç sıkıntıların olucak senin canım bu aralar takma ama genel iç sıkıntıları bunlar olay yok yani başka.
bir kız var saçı kabarık ve toplu gbi bu kıza dikkat et :16:

ayrıldık cnm biz :(

konu eksiğim yok 2 ay önce hatimledim hepsini sorularda da sıkıntım yok tek derdim stres stres yapınca çuvallıyorum:43:
Kpss de beni bitiren o oldu işte istersen zilyon tane soru çöz yenemiyorsan stresini yok anacım o sınav anı berbat oluyor.:14:

Tüm emeklerim gecelere kadar soru çözmem hepsi heba oldu bir heyecan yüzünden.Denemelerde çok güzel sonuçlar çıkarıyordum :14:

Bi uzamandan yardım al eğer yenemiyorsan beter birşey

Son düzenleme:
Kpss de beni bitiren o oldu işte istersen zilyon tae soru çöz yenemiyorsan stresini yok anacım o sınav anı berbat oluyor.:14:

Tüm emeklerim gecelere kadar soru çözmem hepsi heba oldu bir heyecan yüzündün.Denemelerde çok güzel sonuçlar çıkarıyordum :14:

Bi uzamandan yardım al eğer yenemiyorsan beter birşey
babişten alıyorum ama yine de yok:43:
işin kötü yanı dershane de bile stres yapıyorum:43::43:
midem bulanıyo çok berbat bişi ya:43:yoksa şu an girsem 100 net çıkarırım rahat..
ama ygsde 70 falan yapıcam kesin

Back
X