julia ve melekleri

aldım bebeeemmm hertürlü muhabbete hazırım:60::60::60::60::60::60:

hadi yaa onu duymadım:26:

he yaa bazı tatlılarda kullanılır o tarif var internette bolca da işe yarar mı ona karar veremedim yapış yapış kalmıyım sonra:60::60::60::60::60:

:60::60::60: Jag olmasa şimdiye yapışmıştın vallahi :1::1:

yafruuummmm:23::23::23:

İyilik hoşluk.Seni gördük daha iyi olduk :1:

Bende sizi gördüm keyfim yerine geldi :16:

Hoşbulduk , yok kız limon ve suyla limonata yapılıyor ..
Yanlışın var :37:

Ay tam kahve içerken okudum yazdığını battı her yer çatladım burda :60::60::60:

makinem vardaa ağdaya alışkınım ver sevemedim lanetiii. bi denicem bakalım. sonucu yazarım:60::60:

Makine can acıtıyor ya ben ağdanda sonra kalanları alsın diye kullanıyor bi tek :9:

Ne bu kadınların çektiği yaa

Seni bekleten oduna ben odun mu derim be !

Misafirim vardı onunla ilgilendim gazwomanım benim..:17:

Evine glen misafirin olayım yawrum bana pasta börek yap :52::52::52:

Misafir ol gel bana börekler açarım sana :52::52::52:

Merhaba arkadaşlar.
Günahını almak istemem ama Görümcem ne zaman bize gelse banyoya girip yarım saatten aşağı çıkmıyor ve çıktığında dişleri fırçalanmış oluyor ferah nefesinden anlıyorum normalde öyle olmaz şaşırıyorum.peşinden girip dolaba baktım acaba kendi diş fırçasını mı getirdi diye ama yok benim diş fırçadan su süzüyor.eşimin ki kuru. Sordum ona fırçanı getirdiysen burda bırak taşıma diye ama yok getirmedim nerden çıkarıyorsun fırçalamadım da diyor.e nasıl oluyo benimkini mi kullanıyor tiskinç bişey ve kaç kere oldu.bende inkar ettiği için fırçamı yenilemedim kullanıyorum. Ve hep tuvalet kağıdı bitmiş oluyor nasıl oluyor dersiniz. Hani zayıf da o kadar silcek neresi olabilir ki:26:

BU KONU BENİ BENDENN ALDIIIIIIIIII:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Makine can acıtıyor ya ben ağdanda sonra kalanları alsın diye kullanıyor bi tek :9:

Ne bu kadınların çektiği yaa

Evine glen misafirin olayım yawrum bana pasta börek yap :52::52::52:

Misafir ol gel bana börekler açarım sana :52::52::52:

Ben şuana kadar evime gelen misafire börek yapmış değilim,annem yapar ben..

Ya biz annemle aynı anda mutfakta olduğumuzda kavga ediyoruz, tek tek girmemiz lazım. O çok titiz ben ise dağınık..

Çok pis mi espiri geldi aklıma söylemessem çatliiiceeeem

O mantıkla

bizim limon1988 ve supersi96 dan bi limonata çıkar :60: :60:

Ve mantık koşarak uzaklaşır :10::10: :1::1:
sende miii kahve içiyorsun afiyet şeker olsunn:7:

Saol kuzum sana da afiyet bal şeker olsunn :7:

Aman kuzum dikkat et yakmayasın bir yerlerini daha çocuk yapmadın haaaaa :52::52:

Ayy Allah korusun kuzum :1: Gerçi 2. kocayı bulucam da çocuk yapıcam da uzun iş :1:

Back
X