• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

uzun süre de ayrılacak gibi durmuyo ya :ssz: kocayı alamadım ki alanı da pataklayıp duruyo zati :52:

özel hayat filan kalmadı sende:60::60: evleniyorum yaz buraya herkes şu smileyi kullancak sana:23::23::23::23::23:

bağlanmaz bile amann ev yeni daha internet bağlanmadı der geçer:60:

iyi geceler diloom kraliçem :16::16:
:60::60: bak orasini hic düsünmemistimm

Sırt ağrım geçmek bilmiyor ginam ya omurgam ağrıyo resmen rahatlamıyo hiç yatakta da ağrıyor :26:

anam neden ne oldu sana:26:

teessüf ederim bak az önce kraliçem dedim baştacı yaptım senii. neden hain oldum ben lo:60: olsam olsam pijamalı dilo olurum:60::60:

Sırtım ağrıyo dilom ya :53:

Geçmiyo tee kaç geçen haftadan beri :52:

Sırt ağrım geçmek bilmiyor ginam ya omurgam ağrıyo resmen rahatlamıyo hiç yatakta da ağrıyor :26:

ginam Allah korusun fıtık falan mı var yani niye agrıyor :26:

belin o kadar kötümü :26:

ahaha öok utanırım yaa :60: :60: düşünsene herkes hakkımda neler düşünecek :60: ben en iyisi sessiz sedasız evleneyim sonra derim size :60: :60:

Oturabliyorum Allaha şükür ama ağrıyor yaa :26:

Sırtımın ortasından doğru ta kuyruk sokumuma kadar :52::52:

ahaha artık çizgisizsin yawrucan :60: :60: gitti gitii uçtu kuş :60: :60:

Sensin seni alıntıladığım :60: sana diyorum ikinizede oluyormuş şimdi farkettim ama :60: :60:

bi veda partisi bile yapamadan gitti çizgim:ssz::27:
belin o kadar kötümü :26:

ahaha öok utanırım yaa :60: :60: düşünsene herkes hakkımda neler düşünecek :60: ben en iyisi sessiz sedasız evleneyim sonra derim size :60: :60:

he gülüm he sonra desen biz böle :23::23: olmiicaz sanki:60:

Oturabliyorum Allaha şükür ama ağrıyor yaa :26:

Sırtımın ortasından doğru ta kuyruk sokumuma kadar :52::52:

zorladın mı belini canım :26:

bi veda partisi bile yapamadan gitti çizgim:ssz::27:

he gülüm he sonra desen biz böle :23::23: olmiicaz sanki:60:

:60: sen bilmirmisin o kadar okumuş kızsın hiç mi araştırmadım.Anlamadan aniden gidiyor ne vedası ne partisi gitti giden :27::27:

sonradan olunca herşey olmuş bitmiş olacakki :17::17::17::52::52::52:

:60::60: bak orasini hic düsünmemistimm

konu stillex'se çok boyutlu düşünmek lazım:60: hatunun hayal dünyası geniş fantazi dünyası zengin:23: kaçıyorum stii beni öldürecek az kaldı:10::10:

kuzum geçmiş olsun ihmal etme git doktora:16:

Back
X