• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Geldi bileee :1:

Oyyyy hemencikte gelirmis :29::16:
Ne isler ceviriyon bakam sen :27:

Geldi geldi alalim ifadesini :9:

top secret:23::23: kırbaçlarım tozunu aldım jartiyerlerimi parfümledim de geldimm:60: sana gelin yapcam yaaa hazırlık var:60:60:

Varsa ayıplı hikayeleriniz dinlerim :60:

top secret:23::23: kırbaçlarım tozunu aldım jartiyerlerimi parfümledim de geldimm:60: sana gelin yapcam yaaa hazırlık var:60:60:

Elini cabuk tut ama dünür, cok yas farki olmasin aralarinda, bende fazla ihtiyarlamis olmayim :27:
Güc kuvvet lazim gelinle ugrasmak icin :9:

Ne alacam iffadesini biliyorum nereye gittiğini :27: iki dakka arkasından konuşacaktım hemmen damladı :63:

Ben naptım la sana :22::22::22::22:çamur mu attım naptım :22::22:

Bi benmi alman kaliyorum burda yani :63:

Gitme diyeyedim açaydım gollarımı :60: :60:
Bizim içimiz dışımız ayıp şeyler :60: :60:

İki dakka arkadan konuşamıcaz mı hemen düştün :63:

Ne alacam iffadesini biliyorum nereye gittiğini :27: iki dakka arkasından konuşacaktım hemmen damladı :63:

Ben naptım la sana :22::22::22::22:çamur mu attım naptım :22::22:

salon çizgimden kaydırdın daha ne olsun:52::52:

Elini cabuk tut ama dünür, cok yas farki olmasin aralarinda, bende fazla ihtiyarlamis olmayim :27:

uğraşma la kızımlaa kendi hallerine bırak kelepçe kırbaç anlaşsın gençler:23::23::23:

Varsa ayıplı hikayeleriniz dinlerim :60:

Ben bişey anlatayım yine benim içimin pisliğinden :60:

Bi gün benimki ile şehirler arası seyehat yapıyoruz araba ile giderken bi fabrikanın tabelasında kocaman "kutu fabrikası" yazıyor

Ben dururmuyum hemen hinlik düştü içime :60:

Bizimkine diyorum ki;burada kutumu üretiliyormuş :27: ( ben burada kutuyu argoca kullanıyorum şey manasında :60: )

Benim safta anlamamış he diyor bana :27: ben uzatıyorum ama bu kadar kutu ne olacak kim için sende kutu istiyormusun kutu severmesin:60: iyiden pisliğe vuruyorum işi :60:

Hasbam yol boyu anlamadı tee nezaman sonra jetonu düştü:60: tabii benim hinliğe hız yeter mi:60:

Bi gün benimki ile şehirler arası seyehat yapıyoruz araba ile giderken bi fabrikanın tabelasında kocaman "kutu fabrikası" yazıyor

Bizimkine diyorum ki;burada kutumu üretiliyormuş :27: ( ben burada kutuyu argoca kullanıyorum şey manasında :60: )

Benim safta anlamamış he diyor bana :27: ben uzatıyorum ama bu kadar kutu ne olacak kim için sende kutu istiyormusun kutu severmesin:60: iyiden pisliğe vuruyorum işi :60:

Hasbam yol boyu anlamadı tee nezaman sonra jetonu düştü:60: tabii benim hinliğe hız yeter mi:60:

hahahha :60: herif o anda anlasaydı seni kutu fabrikasına götürürdü zaten :60:

deli bir öpim kutundan derse görürsün :60:

iyiyim bende stilexciim :) baya muhapet var burada diye bi geleyim de su yemek yarismasi icin ugrasiyorum kk proyu bedevaya getiririm belki :9:

uğraşma la kızımlaa kendi hallerine bırak kelepçe kırbaç anlaşsın gençler:23::23::23:

Olurmu canim Kaynanaligin ne zevki kalir ozaman :47:

Hasbanin cevabi ne oldu peki :27:

kızım yetişilmez sana diyorum adama bal badem yedir cılız kalcek senin yanında :52: anladın sen:34:

ben yokmuşum gibi davran canooo:27::27:

olmuyo olmuyo gözüme batıyorsun :60: :60: konstrasyonum bozuluyor :60:

ben anlatayım dilşahcan paklavalı balkan erkeği sipariş etmiş oda istediği gibi gelmemiş bizimkide sinirlenmiş tabak çanak kırmış benim istediğim erkekten niye kalmamış kırbaçlarımı jartiyerleri ayarladım diye bağırmış çağırmış :27::27::27:
salon çizgimden kaydırdın daha ne olsun:52::52:

ahahah senin çizgi pek bi kaymaya musaitmişl :60: :60: bak nikoya nasıl direniyor :60:

aaaaaaaaaa bana bak dünür ezdirmem kızımıı:52::52: hem senin oğlanı alcam ben kız vermicem kii:60::60::60:

ahahaha düşünsene karşılıklı topikler açıyormuşuz bdv.de aaahhhh benim bu dünür aaahhhh:52::52:

hahahha :60: herif o anda anlasaydı seni kutu fabrikasına götürürdü zaten :60:

ahaha allahtan anlamadı.ben pisim ya benimkinin içi temizdir anlamaz bazen benim alttan alttan vurmalarımı :60: :60:
deli bir öpim kutundan derse görürsün :60:

Desiiin nolcakki :52::52::52::52::52:

iyiyim bende stilexciim :) baya muhapet var burada diye bi geleyim de su yemek yarismasi icin ugrasiyorum kk proyu bedevaya getiririm belki :9:

Var valla ya gel sende :52:senin öbür nikin proluydu değilmi :26:

olmuyo olmuyo gözüme batıyorsun :60: :60: konstrasyonum bozuluyor :60:

ben anlatayım dilşahcan paklavalı balkan erkeği sipariş etmiş oda istediği gibi gelmemiş bizimkide sinirlenmiş tabak çanak kırmış benim istediğim erkekten niye kalmamış kırbaçlarımı jartiyerleri ayarladım diye bağırmış çağırmış :27::27::27:

ahahah senin çizgi pek bi kaymaya musaitmişl :60: :60: bak nikoya nasıl direniyor :60:

Ben ona bi Alaman yolliycam :27:

aaaaaaaaaa bana bak dünür ezdirmem kızımıı:52::52: hem senin oğlanı alcam ben kız vermicem kii:60::60::60:

ahahaha düşünsene karşılıklı topikler açıyormuşuz bdv.de aaahhhh benim bu dünür aaahhhh:52::52:

Zaten artik kiz alinmiyor, erkek aliniyor :1:
Iste ozaman daha cok deliririm, korksun benden gelin :47:
Rekor kirariz topiklerle, zaten simdiki kadro kalirsa kk da gelinler kaynana olucak, konular degisecek :27:

ahaha allahtan anlamadı.ben pisim ya benimkinin içi temizdir anlamaz bazen benim alttan alttan vurmalarımı :60: :60:

Desiiin nolcakki :52::52::52::52::52:

Var valla ya gel sende :52:senin öbür nikin proluydu değilmi :26:

Alttan fazla vurma acımasın sonra bi yerleri :60:

Ay hatırlamıyorum üstünden 2 sene geçmiştir ama bi müddet alaya aldı beni :60:

kızım yetişilmez sana diyorum adama bal badem yedir cılız kalcek senin yanında :52: anladın sen:34:

Fındık bahçelerimiz var ki bizim :52::52::52::52: stok hazır bol bol yedircem ben ona :52::52::52:

Back
X