- Emoji Skoru
- 467
- Puanlar
- 448
İzledikçe daha fena bağımlılık yapıyo zaten o surat mimikleri falan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İzledikçe daha fena bağımlılık yapıyo zaten o surat mimikleri falan![]()
Evett güzel şarkı nil işte yine konuşturmuş tarzını
Sağol kuzum beklediğim bişi yok canım çok sıkıldı bugün![]()
O nasıl bişimiş![]()
vuu ama tam benlik bişimiş
ahahaha dilşah![]()
![]()
Şimdi yazar burada magnumun olayım diye cümleye girecekti sonra sonundaki fiilden korktu ve vazgeçti![]()
![]()
bayılıorum zten nilin şarkılara 5 kere gittim konserine![]()
sen beğenmedin mi şarkımııı
kız size kendi sesimleee bir gün şarkı sölicem![]()
sen beğenmedin mi şarkımııı
kız size kendi sesimleee bir gün şarkı sölicem![]()
mimiğine gurban
aynen yaa bende çok daraldım bugünbi ara duvara kafa atasım geldi valla öyle daraldım
![]()
aynen yaa bende çok daraldım bugünbi ara duvara kafa atasım geldi valla öyle daraldım
yazar neden korku okuyucu anlamadı:26:![]()
Off konser deme bana ya konsere gitmek istiyorum bende bayadır yaşadığım yer ne biçim bi yerse ne gelen var ne giden çıldırıcam bağıra bağıra şarkı söylemek istiyorum![]()
Kız yazıcam yazıcam bir türlü yazamıyorum nilin o şarkısını çok beğeniyorum be ya bunu dicektim bir trülü fırsat bulamadım![]()
tamam hopörleri kapatıyorum hemen
haber verdiğin iyi oldu![]()
tamam hopörleri kapatıyorum hemen
haber verdiğin iyi oldu![]()
sen gel bursaya ben seni götürürüm konsereee
ehehe deli kız![]()
Kızım niye öyle diyorsun
Hiç öyle söylenir mi
Ben öylemi yapıyorum
Yoo ben sessizce hoporleri kapadım dinliyormuş gibi yapıcamsen niye çaktırıyorsun olayı
![]()
Gurbaneeey gurbaaaneeeey
Aynen yaa pöff yani pööööfffffffff![]()
Çok konser oluyo mu orda![]()
Off konser deme bana ya konsere gitmek istiyorum bende bayadır yaşadığım yer ne biçim bi yerse ne gelen var ne giden çıldırıcam bağıra bağıra şarkı söylemek istiyorum![]()
Gurbaneeey gurbaaaneeeey
Aynen yaa pöff yani pööööfffffffff![]()
ahahamagnumu nasıl yediğine bağlu ısırarak yiyosan sorun yok magnumun olayaım sısır beni derdim ama
yalıyorsan şapamadım
![]()
sık sık cnm ayda 10 tane oluodur bnm duyduklarım cafelerde sanatçılar çıkıo ünlüüü![]()
Ben sana şarkı söylerim bebişim![]()
leydiii banyoma örümcek girmiş evde ilaç yoktuu nasıl öldürdüm dersinsaç spreyi ile:26:
sıktım acımadım öldii:104::104:
cevap hakkımı saklı tutuyorum yoksam ban yirimmm senide bandıra bandıra yeriiimm yanii![]()
Taammm yaa gel azıcık dinleyek nasılmış dediğine göre güzel olmalıcok sey kaçırırsınız sizbilirsnz![]()
leydiii banyoma örümcek girmiş evde ilaç yoktuu nasıl öldürdüm dersinsaç spreyi ile:26:
sıktım acımadım öldii:104::104:
cevap hakkımı saklı tutuyorum yoksam ban yirimmm senide bandıra bandıra yeriiimm yanii![]()
sesimi duysan böyle demezdn amaaa![]()
Kızım niye öyle diyorsun
Hiç öyle söylenir mi
Ben öylemi yapıyorum
Yoo ben sessizce hoporleri kapadım dinliyormuş gibi yapıcamsen niye çaktırıyorsun olayı
![]()