• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Evett güzel şarkı nil işte yine konuşturmuş tarzını :9:

:1::1:
Sağol kuzum beklediğim bişi yok canım çok sıkıldı bugün :52:

aynen yaa bende çok daraldım bugün:50: bi ara duvara kafa atasım geldi valla öyle daraldım:47:
O nasıl bişimiş :60: :60: vuu ama tam benlik bişimiş :23::23::23:

ahahaha dilşah :60: :60:

Şimdi yazar burada magnumun olayım diye cümleye girecekti sonra sonundaki fiilden korktu ve vazgeçti :60: :60:

yazar neden korku okuyucu anlamadı:26::17::23:

bayılıorum zten nilin şarkılara 5 kere gittim konserine :24::24::24:

Off konser deme bana ya konsere gitmek istiyorum bende bayadır yaşadığım yer ne biçim bi yerse ne gelen var ne giden çıldırıcam bağıra bağıra şarkı söylemek istiyorum :47::47:

sen beğenmedin mi şarkımııı :63::63:

kız size kendi sesimleee bir gün şarkı sölicem :16::16:

Kız yazıcam yazıcam bir türlü yazamıyorum nilin o şarkısını çok beğeniyorum be ya bunu dicektim bir trülü fırsat bulamadım :60:

aynen yaa bende çok daraldım bugün:50: bi ara duvara kafa atasım geldi valla öyle daraldım:47:

yazar neden korku okuyucu anlamadı:26::17::23:

ahaha :60: magnumu nasıl yediğine bağlu ısırarak yiyosan sorun yok magnumun olayaım sısır beni derdim ama :60: yalıyorsan şapamadım :60:

Off konser deme bana ya konsere gitmek istiyorum bende bayadır yaşadığım yer ne biçim bi yerse ne gelen var ne giden çıldırıcam bağıra bağıra şarkı söylemek istiyorum :47::47:

sen gel bursaya ben seni götürürüm konsereee :16::16::16:
Kız yazıcam yazıcam bir türlü yazamıyorum nilin o şarkısını çok beğeniyorum be ya bunu dicektim bir trülü fırsat bulamadım :60:

ehehe deli kız :27::27:

tamam hopörleri kapatıyorum hemen:60::60::60::60::60:
haber verdiğin iyi oldu:52::52:

Kızım niye öyle diyorsun
Hiç öyle söylenir mi :22::22:

Ben öylemi yapıyorum
Yoo ben sessizce hoporleri kapadım dinliyormuş gibi yapıcam :60: sen niye çaktırıyorsun olayı :27::27:

Kızım niye öyle diyorsun

Ben öylemi yapıyorum
Yoo ben sessizce hoporleri kapadım dinliyormuş gibi yapıcam :60: sen niye çaktırıyorsun olayı :27::27:

cok sey kaçırırsınız sizbilirsnz :ssz::ssz:

Gurbaneeey gurbaaaneeeey :27::27::27::27:

Aynen yaa pöff yani pööööfffffffff :52::52::52:

leydiii banyoma örümcek girmiş evde ilaç yoktuu nasıl öldürdüm dersin:27: saç spreyi ile:26::60: sıktım acımadım öldii:104::104:

ahaha :60: magnumu nasıl yediğine bağlu ısırarak yiyosan sorun yok magnumun olayaım sısır beni derdim ama :60: yalıyorsan şapamadım :60:

cevap hakkımı saklı tutuyorum yoksam ban yirimmm senide bandıra bandıra yeriiimm yanii:30::52:

Ben sana şarkı söylerim bebişim :1:

Söyle nickim nasıl bi yerse :19:

Önceden gelirdi yine şmdi o da yok :52::52:

İnsanın bazen canı çekiyo be senin çekmiyo mu çekse de gidemezsn gerçi bebeyle :9::emir_bebek:

leydiii banyoma örümcek girmiş evde ilaç yoktuu nasıl öldürdüm dersin:27: saç spreyi ile:26::60: sıktım acımadım öldii:104::104:

cevap hakkımı saklı tutuyorum yoksam ban yirimmm senide bandıra bandıra yeriiimm yanii:30::52:

:52::52: anında can mı verdi

cok sey kaçırırsınız sizbilirsnz :ssz::ssz:
Taammm yaa gel azıcık dinleyek nasılmış dediğine göre güzel olmalı :52::52::52:

Iyy bebnim örümcek fobim vardır :18::18::18:

Ahahaha bizim durum kızgın kumlardan seerin sularadan çıkıp serin dulardan okyanus dibine doğru son sürat gitmekte :60: biz boğulmadan :60: şapalım :60:

sesimi duysan böyle demezdn amaaa :23::23:

stiii sana eşlik etmek istiyormuş culimm:52: utanmış söyleyememiş:60:

Kızım niye öyle diyorsun

Ben öylemi yapıyorum

paçalarımdan dürüstlük akıyor napiyim:52:

Back
X