• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Kesinlik herif işi biliyor yaa alttan alttan kızın bilinç altını sexle dolduracak sonra kız hooop bilinç altı sexliya buna evet deyip bekretini verecek.adamdaki komplo teorsi fbı da yok :27::27::27::27:

İvvet anahtar kelime :60: :60:

anaaa sen ciddisin valla ben öyle düşünmedim:26: hatta ilk okudum dost başa düşman ayağa bakar dedim:60::60::60:

çenemize vurdu diyorsun yanii:60::60::60:

iştee değişik bi atom buu şeydersek çözebilirsek yanii çığır açacağız bilimde:60::60:

::27::27::27: hadi bakalim ben buraya geldigimden beri bilimde yer acmaya calisiyoruz :60: mumyali bekretler bide bu atom meselesi :9::9: süper fikirler

Azışık bakireler sizi :60::60::60:
Sevişin gitsin böyle olmicak profilimde hep sex sex sex sex içerikli konuşmalar :52::52::52:

Ahahah biz sefişsek kk rahatlıcak :60: :60: kk seferlik bile başlatabilir yakında biz sefişelim diye :60: :60:
:60::60::60::60: kahkahalarla güldümm bunaaa :60::60: acsam mi böyle bi konu kk hatunlari söver bana hahahahaha :52::52:

ahahhaa bişi olmaz alışkınlar onlar :60: peçete ile giden bekret gördüler bunamı kıızacaklar :60: :60:

Doğru bazı kapıları açıyor ama fonda ah oh ta olmalı anahtar da :9:

ahahaha ah oh ettiremiyorlar bizi ama napcaz bizimde çenemize vurdu :60:

::27::27::27: hadi bakalim ben buraya geldigimden beri bilimde yer acmaya calisiyoruz :60: mumyali bekretler bide bu atom meselesi :9::9: süper fikirler

işte biz yavaş ama emin adımlarla ilerliyoruz titiz çalışıyoruzz bilim böle bişi çalışmalar bitsin sonucu deprem etkisi oluşturacak:60::60::60:

Ahahah biz sefişsek kk rahatlıcak :60: :60: kk seferlik bile başlatabilir yakında biz sefişelim diye :60: :60:

ahahhaa bişi olmaz alışkınlar onlar :60: peçete ile giden bekret gördüler bunamı kıızacaklar :60: :60:

Sevabına bi sevişelim mi falan :60::60:

anaaa sen ciddisin valla ben öyle düşünmedim:26: hatta ilk okudum dost başa düşman ayağa bakar dedim:60::60::60:

Ah yawrum be senın saf anınamı denk geldim ne :60: yaw ciddi değilim tabiki dalga geçyorum :60: ne ciddisi :60: olurmu oyle şey yaa:60:

:[video=youtube;nzMph4OwLQs]http://www.youtube.com/watch?v=nzMph4OwLQs[/video]

bugeceye daha uygun şarkı olamazdı :60:

nedersiniz sakasina acsam mi böyle bi konu bdv ye? :27: inanmiyorum peceteyle nasil bozmus bekretini :9::9::9:
işte biz yavaş ama emin adımlarla ilerliyoruz titiz çalışıyoruzz bilim böle bişi çalışmalar bitsin sonucu deprem etkisi oluşturacak:60::60::60:
:60::60::60: böylesi iyi iyi düsünerek calisalim ki bosa gitmesinn

Back
X