juligu'nun da çeyizi var:)

aldıklarını iyi günlerde kullan canım hepsi çok şık gerçekten linens ve polo nevresim takımlarının fiyatlarını söyler misin:109:

ayy ne kadar çok kişi de var kahvaltı takımından bende de var
taçın freemood serisini almışsın bende online sitesinden alacaktım yakından görmediğim için almadım kumaş olarak falan nasıl sence battaniyesi falan nasıl ??
çok güzel güle güle kullan cnm

Güle güle kullan canım aldiklarini hepsi cok guzel :)
Dedigin gibi insanin aldikca alasi geliyor :))
Alinacaklar bitince de bosluga dusuyor insan :)

saolasın missberry biz kızlar o boşuklukları illaki doldururuz,alcaklar hiçç bitmez

hepsi çok zevkli seçimler cnm bayıldm , güle güle kullan

teşekkür ederim canım siz beğendikçe aldıklarım gözümde daha değerli oldu

canım kahvaltı takmlarımız aynı :)her şey çok güzel güle güle kullan

incitanem saol şekerim iyi dileklerin için.çok gezdim kahvaltı takımı için,her markaya baktım diyebilirim ama yine ilk beğendiğimi aldım,sende güle güle kullan inş canım

aldıklarını iyi günlerde kullan canım hepsi çok şık gerçekten linens ve polo nevresim takımlarının fiyatlarını söyler misin:109:

saol tatlım çok teşekkürler,linens 2 tane var canım geçen sene almıştım,1 alana 2.si %50 indirimliydi,yanlış hatırlamıyorsam 2si 360 TL'ye falan gelmişti.
polo nevresim takımıda yine geçen sene 170 TL idi canım.

hepsi çooook güzel ben de 1 ay sonra ewleniorum herşeyimi aldım 2 ay sonra ewimi çeyizlerimi gelinliğimi kına gecesi kıyafetimi bindallımı herşeyimi koyarım. senin düğün nezaman düğünün hepsini iyi günlerde kullan. maşalllllllhhhhhh

canım kahvaltı takımlarımız aynı güle güle kullan

saol canım çeyizim için ilk aldığım kahvaltı takımım ve günlük yemek takımımdı,zevklerimiz aynı,sende güle güle kullan canımm.

aynen canım bu kk kızları hep sözleşip öyle alıyor galiba
freemood serisini tavsiye ederim gerçekten çok kaliteli kumaşları,battaniyeside çok kalın hem fiyatlarıda uçuk değil,çeyiz için biçilmiş kaftan

ALLAH iyi günlerde kullanmayı nasip eder inşallah canım...

İnşallah canım,çok teşekkür ederim

çooook teşekkür ederim
aa mutluluklar dilerimmm canım,inş herşey gönlünce olur,tüm çeyizini güle güle kullan inşallah,Allah tamamına erdirsin.Bak şimdi sabırsızlandım en çok uğradığım yerlerden biridir albümler bölümü,bekliyoruz canım.benim düğün 2 sene sonra inş,asker yolu bekliycem nasipse.ben yavaş yavaş bütçeme göre alıyorum çeyizimi,son anda ıvır zıvırı bırakıcam şimdilik olmazsa olmazları aldım.

amanınnn asker yolumu bekliceksin:) allah kavuştursun hemen inşallah ben de bekledim 7. yılımda ewleniorum küçük yaşta başladıkta şimdi 24 yaşıma girdim:) darısı size inşallah şimdiden tebrik ediorum sizi. çooook güzel duygular son 1 ay daha heycanlıı:)

amanınnn asker yolumu bekliceksin:) allah kavuştursun hemen inşallah ben de bekledim 7. yılımda ewleniorum küçük yaşta başladıkta şimdi 24 yaşıma girdim:) darısı size inşallah şimdiden tebrik ediorum sizi. çooook güzel duygular son 1 ay daha heycanlıı:)

aynen tatlım okulu bekledik askerliğide bekleriz,tesadüfe bak bizimde şuanda 4.yılımız doldu inş bizde sizin gibi 7.yılımızda evleniyor oluruz.bende 23 yaşındayım canım,erken başlayınca uzun bir süre flört dönemi olyor işte,banada kısmet olur inş.Allah mutluluğunu daim etsin inş...

okadar zamandır birlikteyseniz daha da kopamazsınız. biz yine de maşallah diyelim. mutluluklar dilerim inşallah hemen geçer o zor süreçler kavuşursunuz cnm. ben seni ekleyim düğün fotolarıma bakarsın 2 ay sonra sewdiğini sölemiştin.

Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin inş.zaman çabuk geçiyor zaten.Tamam canım ekliedim bende seni,takipteyim,tekrar mutluluklar:109:

mutlulukla kullanın ............

Teşekkür ederim,çok sağol

Duvar saatine bayıldım.internette bulabılırmıyım aynısından

Saol canım,duvar saati değilde ya buzdolabı saati yada masa saati olarak kullanılabiliyor.Konserve şeklinde zaten kedi mamasından bozma.Markası cats by luyano canım,ben markafoniden almıştım ama farklı sitelerde de denk geliyor.

benim düğün 2 sene sonra inş,asker yolu bekliycem nasipse.ben yavaş yavaş bütçeme göre alıyorum çeyizimi,son anda ıvır zıvırı bırakıcam şimdilik olmazsa olmazları aldım.

cnm ne aynı durumdayız sanırım benimde düğünüm aşağı yukarı 2 sene sonra oalcak ve mayısta askere gidecek erkek arkadaşım?

senin ki ne zaman gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…