K-Fleks ile Zayıflama Deneyimlerimiz

bugün 4.günüm kendime dikkat etmeye çalışıyorum ama çerez türü yiyorum inşallah bişey olmaz. bu diyeti yapıp kilo veren varsa eger bana bildiklerini yazabilir mi

Ya kızlar bu K-fleks hangisini kullanmamız gerek ? üstünde 14gün programı filan yazan bulamadım.. Acaba hangisi bilen ve kullanıp bi sonuc alan varmı..

bugün 4.günüm kendime dikkat etmeye çalışıyorum ama çerez türü yiyorum inşallah bişey olmaz. bu diyeti yapıp kilo veren varsa eger bana bildiklerini yazabilir mi

Bu diyeti uygulayan ve zayiflayan bir cok kisi var karagoz. Ben sabahlari yagisiz sutle birlikte yiyorum. 2 ogun. bir ogunde yemek yiyorum ve bol su iciyorum. baskada diyet uygulamiyorum , 15 gunde 3 kiloya yakin veriyorsun eger dikkat edersen . kolay gelsin buarada sirke bal suyu deneyebilirsin incelmeye neden oluyor.

Ya kızlar bu K-fleks hangisini kullanmamız gerek ? üstünde 14gün programı filan yazan bulamadım.. Acaba hangisi bilen ve kullanıp bi sonuc alan varmı..

canim ben cilekli special k kullaniyorum tadi cok guzel. Uzerinde dedigin gibi yazmiyor artik. birde cikolatasi varmis ama ben yemedim hic. simdilik cileklisini bikmadan yiyorum ins

mrb kızlar.bende k flakes kullanıyorum ama arkadaşın çerez yediği gibi bende formun ürünlerinden yıyorum.etkılı olmazmı.internette araştırdım kalori hesabı yokmuş.1600 kalorıye kadar yenebılırmış.önemlı olan 2 öğün k flakes mı yemek.yardımcı olurmusunuz

Mrh,formun urunlerinden yemende bence bir sakincasi yok. bende kullandigim sure icerisinde, k bar yiyorum , k special urununden birtanesi. Canim tatli cekince yiyorum , k bar cileklisi gene super.
Evet 2 ogun k flakes yiyip bir ogunde istedigini yiyebilirsin , fakat ekmek yeme istersen , birde 3 litre su icmen cok onemli . ben bu sekilde yaklasik 4 kilo verdim canim.

bende bugun k nın çikolatalısını aldım çok güzel tadı var çikolatasının ya bildiğin çikolata :)
ama tahıllarıda çok şekerli geliyo bana yaa
yarından itibaren sabah ve akşam k-flakes yemeyi düşünüyorum inşallah bozmam :))
öğlenleride ne yersem artıkkk
yarın sabah bi tartılıyım hele

arkadaşım merhaba bu tickeri nasıl küsüratlı yapıyorsunuz
ben yapıyorum ama küsüratı çıkmıyor

Hamileleliğim dışında gördüğüm en yüksek kilodayım 73 kg yum bir senede 8 kilo aldım son günlerde iyice şiştim çatlıycam sanki ve artık ağlaşmayı bırakıyorum adam gibi şu işe kafayı takıcam pazartesi itibari ile gerçekten diyetteyim ya arkadaşlar söylemesi ayıptır istediğim her kıyafeti alabilecek durumdayım çok şükür fakat eziyet gibi geliyor kıyafet almak beğendiğim hiç birşeyi yakıştıramıyorum kendime ilk 2 gün alıştırma mahiyetli sabah kahvaltı öğlen k fleks akşam sebze ve yoğurt sonra sabah ve öğlen k fleks ve yürüyüş falan filan...... inşallah

saolasın canım cvp için.bende 3 gün dıkkat edemedım.artık daha kararlıyım.

Bende başladım bugün.Bakalım sonuçları sizinle paylaşacağım 1 hafta sonunda ve 2.hafta sonunda..

Sen bu azimle kesin zayiflarsin canim onemli olan dusuncede bitiyor, kolay gelsin . bence yarindan itibaren basla , bende destek olurum sana, sonuclari yazarsin. Ben cileklisini oneriyorum, bide yagsiz sutle, spor yapma imkanin varsa yururus falan ozaman daha kalici kilo veriyor insan. Herzaman soyledigim gibi 3 litre su gunluk

saolasın canım cvp için.bende 3 gün dıkkat edemedım.artık daha kararlıyım.

Onemli diil canim ozaman sende yarin baslamalisin , gercekten sonuc aliyorsun . 15 gun deneyin , kenidinize guveniniz artiyor, ve 15 gundaha yapmak geliyor insanin icinden. ben suanda verdikce esiminde cok hosuna gidiyor:) gerci onun benim hakkimda dusuncesi 50 ye inmemmis artik hedefim 50

Bende başladım bugün.Bakalım sonuçları sizinle paylaşacağım 1 hafta sonunda ve 2.hafta sonunda..

sonuclari mutlaka paylas bekliyoruz Sinemcigim..

Son düzenleme:
kızlar bende başladım bugün bakalım

ben uzun zamandır diyet yapıyorum
arada sırada ara verip tekrar başlıyorum
1.5 - 2 sene sürecinde 20 kilo verdim
67 yim şimdi 57 - 58 olabilsem keşke (

mrb kızlar sürekli rejim yapmaya çalışan vede başaramayan biri olarakdan
bugn K aldımm 3 paket(meyveli-prinçli-çikolatalı)
şimdi 62 kiloyum boy 1,60 55 kilo alsm yeter hiç bişeyim olmuyr içlerine girmem lazım =))

yarın yemeye başlicam ben gnde 1 saatte yürümeye çalışıyorum
bakalım başarabilcekmiyim :)

canım benim boyum 160 kılom 60.. ben de nesfit kullanmıstım k-flks de kullandım ama bizde etki etmiyor..bunu da nesfit ve k-fleks sıtesınde gordum boy-kilo indeksini hesapla kısmı var..hesaplayınca yazan yazı şu : ''tebrikler sağlıklı ve normal kilodasınız' :))))) neresi normal ben anlamadım :)) vee bu ürün sizin için uygun degıldır dıyor :S baktın mı bılmıyorum tatlım

ben denedim işe yaradı azimle devam ederseniz bu diyete, abur cubur hamur işi hiç yemeden hep meyve sebze yogurt ve k diyeti ile zayıflıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…