Bende başladım bugün 2.günüm birgün sabah akşam birgün sabah öglen yesem olur mu lütfen cvp yazın
Bende başladım bugün 2.günüm birgün sabah akşam birgün sabah öglen yesem olur mu lütfen cvp yazın
bugün 4.günüm kendime dikkat etmeye çalışıyorum ama çerez türü yiyorum inşallah bişey olmaz. bu diyeti yapıp kilo veren varsa eger bana bildiklerini yazabilir mi
Ya kızlar bu K-fleks hangisini kullanmamız gerek ? üstünde 14gün programı filan yazan bulamadım.. Acaba hangisi bilen ve kullanıp bi sonuc alan varmı..
mrb kızlar.bende k flakes kullanıyorum ama arkadaşın çerez yediği gibi bende formun ürünlerinden yıyorum.etkılı olmazmı.internette araştırdım kalori hesabı yokmuş.1600 kalorıye kadar yenebılırmış.önemlı olan 2 öğün k flakes mı yemek.yardımcı olurmusunuz
Mrh,formun urunlerinden yemende bence bir sakincasi yok. bende kullandigim sure icerisinde, k bar yiyorum , k special urununden birtanesi. Canim tatli cekince yiyorum , k bar cileklisi gene super.
Evet 2 ogun k flakes yiyip bir ogunde istedigini yiyebilirsin , fakat ekmek yeme istersen , birde 3 litre su icmen cok onemli . ben bu sekilde yaklasik 4 kilo verdim canim.
arkadaşım merhaba bu tickeri nasıl küsüratlı yapıyorsunuz
ben yapıyorum ama küsüratı çıkmıyor
Mrh,formun urunlerinden yemende bence bir sakincasi yok. bende kullandigim sure icerisinde, k bar yiyorum , k special urununden birtanesi. Canim tatli cekince yiyorum , k bar cileklisi gene super.
Evet 2 ogun k flakes yiyip bir ogunde istedigini yiyebilirsin , fakat ekmek yeme istersen , birde 3 litre su icmen cok onemli . ben bu sekilde yaklasik 4 kilo verdim canim.
Hamileleliğim dışında gördüğüm en yüksek kilodayım 73 kg yum bir senede 8 kilo aldım son günlerde iyice şiştim çatlıycam sanki ve artık ağlaşmayı bırakıyorum adam gibi şu işe kafayı takıcam pazartesi itibari ile gerçekten diyetteyim ya arkadaşlar söylemesi ayıptır istediğim her kıyafeti alabilecek durumdayım çok şükür fakat eziyet gibi geliyor kıyafet almak beğendiğim hiç birşeyi yakıştıramıyorum kendime ilk 2 gün alıştırma mahiyetli sabah kahvaltı öğlen k fleks akşam sebze ve yoğurt sonra sabah ve öğlen k fleks ve yürüyüş falan filan...... inşallah
saolasın canım cvp için.bende 3 gün dıkkat edemedım.artık daha kararlıyım.
Bende başladım bugün.Bakalım sonuçları sizinle paylaşacağım 1 hafta sonunda ve 2.hafta sonunda..
mrb kızlar sürekli rejim yapmaya çalışan vede başaramayan biri olarakdan
bugn K aldımm 3 paket(meyveli-prinçli-çikolatalı)
şimdi 62 kiloyum boy 1,6055 kilo alsm yeter hiç bişeyim olmuyr içlerine girmem lazım =))
yarın yemeye başlicam ben gnde 1 saatte yürümeye çalışıyorum
bakalım başarabilcekmiyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?