- 3 Ocak 2011
- 1.191
- 538
- 123
ben denedim işe yaradı azimle devam ederseniz bu diyete, abur cubur hamur işi hiç yemeden hep meyve sebze yogurt ve k diyeti ile zayıflıyorsunuz.
hayır bakmadımmcanım benim boyum 160 kılom 60.. ben de nesfit kullanmıstım k-flks de kullandım ama bizde etki etmiyor..bunu da nesfit ve k-fleks sıtesınde gordum boy-kilo indeksini hesapla kısmı var..hesaplayınca yazan yazı şu : ''tebrikler sağlıklı ve normal kilodasınız' :))))) neresi normal ben anlamadım :)) vee bu ürün sizin için uygun degıldır dıyor :S baktın mı bılmıyorum tatlım
hayır bakmadımm( ama fazlymmm ( 55 e insemm ne isterim başkaa :)
şiştiimm iice
3 paket almıssın gaza geldim ben de alıcam..antalyada yasıyorum ve ıncecık bacakları goruyorum acaıp ımrenıyorum ..kaslarım benı cok rahatsız edıyor..diz altımdakı kaslar da erimiyor bıle...:// fotodan gorunur belkı ..cok tuhaf duruyor hıc sevmıyorum(
yarın baslıyoruzz tamam mı ? :))
bnmde ablam incecikk hep diolar kardeşin miP
başlıyoruz kaçarı yok) kurtulcaz bu kilolardan :)
bırakmak yok bak
cnmm ii geceler yattıyyorum ben
bnmde ablam incecikk hep diolar kardeşin miP
başlıyoruz kaçarı yok) kurtulcaz bu kilolardan :)
bırakmak yok bak
cnmm ii geceler yattıyyorum ben
kızlar bende başladım bugün bakalım
ben uzun zamandır diyet yapıyorum
arada sırada ara verip tekrar başlıyorum
1.5 - 2 sene sürecinde 20 kilo verdim
67 yim şimdi 57 - 58 olabilsem keşke(
mrb kızlar sürekli rejim yapmaya çalışan vede başaramayan biri olarakdan
bugn K aldımm 3 paket(meyveli-prinçli-çikolatalı)
şimdi 62 kiloyum boy 1,6055 kilo alsm yeter hiç bişeyim olmuyr içlerine girmem lazım =))
yarın yemeye başlicam ben gnde 1 saatte yürümeye çalışıyorum
bakalım başarabilcekmiyim :)
bende aldım her çeşidi var valla ama nasıl ne vakit yesem bilemiorum ya...
20 kilo cok iyi vermisin20 kiloyu veren birisi olarak 10 kilo ne ki verirsin merak etme. Kolay gelsin sonuclarini bekliyoruz, 15 gun sonra 2-3 kg gitmis bile olacak merak etme:)
Canim hadi bakalim kolay gelsin , kilon normal mis. 7 kilo 2 ay icinde verirsin bence , en kisa zamanda vermen dilegimle
teşekkür ederim canım ilgin için, moral verdiğin için
20 kilo gittide bu kalanlar zor gidiyor
63 e kadar düştüm aslında ama bırakınca alıyorum hemen
bakalım artık
hepbirlikte istediğimiz kiloya ulaşırız inşallah
evettt tartıldım 62,5 kiloyumm :) şuan itibari ile diet başlamıştr
Basarilar diliyorum sekerim
Sabah ve oglen yemenizi tavsiye ediyorum, aksamda esinize aksam yemegiyle destek olursunuz:)ben oyle yapiyorum.
ayrica ben yurtdisinda yasiyorum, ve burda nerdeyse herkeZ kahvaltida bu urunlerden yiyor, gebelikte de tavsiye ediyorlar, cunki icinde alinabilecek tum vitaminler mevcut, buarada bizim gibi cesit cesit kahvalti kulturleri yok, hazirlanmasi kolay ve besleyici oldugu icin cok miktarda tuketiliyor ve satiliyor. Ayrica bebek emziren annelerde kullanmasinda bir sakinca yok.
kızlarrrrrrr
k-fleks leri yiyoz arada acıkırsakk form ürünler yiyyebiliyormuyuz
ah keşke eşim olsada akşam yemeğini yesek şu an yok malesef inşallah 3 ay sonra ayyy çok özledimmm yaaaaaa
ben aslında onada süpriz yapmak için kilo vermek istiyorum ama nafile yok arkadaşlar ben zaten iradesizlerin şahıyım ne yapsam bilemiyorum...:26:
Bende yarın başlıyorum kızlar 73 kiloyum boyum 1.70
hep bugün yarın diyerek erteledim. Ama artık kaçarı yok :))
Günde 2 öğün, öğle ve akşam, yemeyi düşünüyorum.
Gelişmeleri peyderpey paylaşırım sizlerle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?