K.K Özgü Sinema günleri

Canım benım yazım 2.cı sayfadaydı livin gozunden kacmıs sanırım...
yanı topığin acıldıgı gün yazmıstım

charm gozumden kacmıs olabilir kusura bakma

arkadaslar isimlerini yazdırmak isteyenler bana ozelden bildirsin lutfen ...listede duzenleme yaparım ...1.haftadakı arkadasımız artık filmleri secsin baslayalım kızlar =)

arkadaslar isimlerini yazdırmak isteyenler bana ozelden bildirsin lutfen ...listede duzenleme yaparım ...1.haftadakı arkadasımız artık filmleri secsin baslayalım kızlar =)

onemlı degıl canım haftası farketmez benım ıcın yeterkı ızlemeye baslayalım bır an once

tamam canım benim Liv yeni bir liste düzenler şimdi bize hemencik opuyorumnanaktan

Şeniz

prenses ben de baktim oraya ama isleyisini anlamadim sanirim filmlerin listesini goremiyorum sadece son eklenenler var?`

Allegria yla konuştuk anketi bu gece açacaktı ama bir işi çıktı sanırım

allegria yokkii...
yarın seçeriz artık napalım uyumaya gidiyim bende:gitme:

canlarım kusura bakmayın internet bağlantım bozuldu sinirden deliye döndüm
oysaki neredeyse bitmişti anketim son filmi yazıp yollayacaktım :sinifsinif:
yeni açtım şimdi hadi bakalım anketee

kızlar biz prensesimle konusup 2 günü uygun gorduk siz ne dersiniz ? ben en kısa zamanda izleyip yorumları yapalım derim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…