- Konu Sahibi BeyazPerim
-
Kızlar benim bi fikrim var bilmiyorum hoşunuza gidermi... Öncelikle sinema kulübüne katılmak isteyenlerden bir liste oluşturalım. sırayla her hafta bir üye en çok sevdiği, yada izlettirmek istediği filmi söylesin. bir hafta boyunca kim hangi gün o filmi izleyebiliyorsa izlesin ve hafta boyunca yorumlar gelsin . böylede olabilir ( önerilen film daha önce izlenme sayısı yoğunluktaysa , başka bir film tavsiyesi alabiliriz ) yada izleyen sadece yorumunuda yazabilir filmi değiştirmeden.
:içelim: çok güzel oldu bu iş
benim onerdigim filmler animasyon veya guney kore olursa karismam bakin simdiden diyim :))
Kızlar benim bi fikrim var bilmiyorum hoşunuza gidermi... Öncelikle sinema kulübüne katılmak isteyenlerden bir liste oluşturalım. sırayla her hafta bir üye en çok sevdiği, yada izlettirmek istediği filmi söylesin. bir hafta boyunca kim hangi gün o filmi izleyebiliyorsa izlesin ve hafta boyunca yorumlar gelsin . böylede olabilir ( önerilen film daha önce izlenme sayısı yoğunluktaysa , başka bir film tavsiyesi alabiliriz ) yada izleyen sadece yorumunuda yazabilir filmi değiştirmeden.
Alfabetik sıraya gore ufak bir liste hazırladım ..Bu listeye göre her hafta farklı bir kullanıcının belirlediği bir kaç filmi oylamaya sunup en yüksek puanı alan filmi izleyecegiz
gel canım sende geel=))
evet mantıklı bır fıkr... yalnız o fılme aıt sure bıtene kadar yenı bır fılmden bahsedılmemelı ne dersınız ? yanı karıısıklıgı onlemek ıcın bır fılme ne kadar sure ayrılıyorsa o sure ıcınde tek bır fılmın yorumu yapılır degıl mı... sevdım bu işi
bu lıste gercek lıstemı.... oyleyse bız neden yokuzkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?