K.K Özgü Sinema günleri

prensesim benimde coktandır aklımda olan birseydi bu kadar ilgi beklemıyordum gercekten cok sevindim cnm =)

soyledigin cok mantıklı geldi cnm olabilir tabiki neden olmasın

Alfabetik sıraya gore ufak bir liste hazırladım ..Bu listeye göre her hafta farklı bir kullanıcının belirlediği bir kaç filmi oylamaya sunup en yüksek puanı alan filmi izleyecegiz

benim onerdigim filmler animasyon veya guney kore olursa karismam bakin simdiden diyim :))

evet mantıklı bır fıkr... yalnız o fılme aıt sure bıtene kadar yenı bır fılmden bahsedılmemelı ne dersınız ? yanı karıısıklıgı onlemek ıcın bır fılme ne kadar sure ayrılıyorsa o sure ıcınde tek bır fılmın yorumu yapılır degıl mı... sevdım bu işi.... :)

Alfabetik sıraya gore ufak bir liste hazırladım ..Bu listeye göre her hafta farklı bir kullanıcının belirlediği bir kaç filmi oylamaya sunup en yüksek puanı alan filmi izleyecegiz

bu lıste gercek lıstemı.... oyleyse bız neden yokuz kaydirigubbakcemile3

bencede ya karışık bışeyler önerelim nasılsa anketle seçilcek
peki o hafta izlemeyene ne ceza vercez kaç kırbaçkaydirigubbakcemile3

gel canım sende geel=))

magiclowe ve charm gelin tabikideee ama geç kaldınız listenin sonuna sebei şu Liv arkadaşımız listeyi hazırladı her seferinde yeni bir sıra hazırlamak zor olur o yüzden yeni gelenleri ekleme yapma kararı aldık. tabi sizde uygun görürseniz kızlarrr

burcu öperim )

yalnız asıl topik burası degıl mı karısıklık olmasın ?
bırde anket ıcın her hafta yenı topık lazım ya nasıl olucak o.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…